Şimdi Ara

iPHONE 4 HAREKETLİ DUVAR KAĞIDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 4 jailbrak yaptım hareketli duvar kağıdı arıyorum 2 saattir bulamadım Livepaper var ama oda ios7 de çalışmıyor galiba yüklüyor açıyorum atıyor uygulama bildiğiniz tweak mı diyoruz varmı hareketli duvar kağıdı yapabiliceğim ücretsiz uygulama

• ahmet.54 kullanıcısına yanıt
    haraketli duvar kagıdıyla jail breakın ne alakası var
  • iphone 4 e hareketli duvar kağıdı koymamışlar bilmem biliyormusun ? hareketli duvar kağıdı yapmak için uygulama istiyorum biliyorsanız diye
  • cydia da arama bölümüne iOS 7 yazın (tabii belirli repolar ekli olmalı.) orada bakın biraz animated theme gibi bir şey yazar.
  • Bu var ios 7 animated lockscreen ama buda böyle hata veriyor ingilizcemde yok çözüm nedir ?
     iPHONE 4 HAREKETLİ DUVAR KAĞIDI iPHONE 4 HAREKETLİ DUVAR KAĞIDI

• kurdum şimdide çalışmıyor winterboard dan seçiyorum hiç bişey değişmiyor
  • İos6 da vardı ama şimdi vsrmı bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cydiada bi repoda vardi ismi paralax iphone 4 diye youtubede videolarini bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz parallax mı istiyorsunuz yoksa android tarzında panoramik mi istiyorsunuz, panoramik yok bildiğim kadarıyla iOS 7'ye ama parallax için iPhone4Parallax diye aratırsanız çıkar cydia'dan.
  • İstediğim şey iPhone 5'lerde falan olan hareketli duvar kağıdı hani baloncuklar dolaşıyorya ekranda 4'te o yok bi hareketli duvar kağıdı istedim işte
  • Sürümüne uygun cydia dan vwallpaper indir o programın içinde hareketli duvar kağıtları mevcut operatör logo değiştireceksen Zeppelin kullan batarya ikonu değiştireceksen alkaline indir hepsi cydia da mevcut

• İphone 4 de böle hareketli kar yağan bir tweak vardı onu kurmuştum. Cihaz hareket etmiyordu. Restore etmiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.