Valla şu an iPhone Türkiye'de kampanyalı olarak satılmıyor. Ama en sonunda Turkcell 24 Eylül'de lansman yapacağını duyurdu, yani öncekilerde olduğu gibi iPhone 4'ü de kampanyalı alma şansımız olcak. Ben hemen almayı düşünüyorum, özellikle şu iphone 4'te o klasik dokunma hissi çok daha iyi olmuş, beni en çok çeken yanı o, başka ön plandaki artıları nedir öncekilerden.
kontratsız alıcam o yuzden hemen almayı düşünmüyorum hem fiyatları görelim ne zaman alıcağma karar veririm . bir kaç ay iphone kulanmazsam ölmem koştur koştur alcak değilim
Geçen yaptıkları gibi milleti yollara döküp uzun kuyruklar oluşturup Cadde'de Iphone 4 partisi yapmayı düşünüyolarsa o sırada saatlerce bekleyenlere Allah akıl fikir sabır versin diyorum. Alt tarafı bir telefon bu kadar soytarılık yapmaya ve yaptırmaya ne gerek var anlamıyorum piyasaya gün içinde sür ne insanlar perişan olsun ne de bayilerin yağmalanırcasına bir rezilliğe sahne olsun. İnternetten kayıt formuyla satış yapmak bu kadar zor değil. Hangi bayiden ne zaman alacağını sor alıcıya gelip almazsa iptal et rezervasyonunu bu kadar basit. Yok illa işi şova dönüştürecekler. Artık moda oldu bu dükkan önünde ürün bekleme sanki bedava. Millet şaşırmış satan da alan da.
Daha önce hiç katılmadım böyle şeylere evimin dibinde olmasına rağmen o sıralarda Cadde'de olursam ve elinde mikrofon Turkcell Bayisi önünde şaklabanlık yapan bir sunucu olursa protesto etmemek için kendimi zor tutacağıma eminim. Saldırıya uğramadıklarına dua etsinler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme