Şimdi Ara

iphone 4 ile birlikte micro sim kartta mobil imza kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, iphone 3gs ile kullanmış olduğum turkcell sim kartta aynı zamanda mobil imza da kullanmaktaydım. iphone 4 alınca mecburen micro sim e döneceğim. Turkcell müşteri hizmetlerini aradığımda, bu konuyla ilgili uzman arkadaşların dönüş yapacağını söylediler.

Micro sim kartla mobil imza kullanan arkadaş var mı? Turkcell'den 2 gündür dönüş yok ve bu nedenle gidip micro sim de alamıyorum, mobil imza benim için önemli ve sık kullanıyorum.

tşk.

• ben kullanıyorum. 3GS de de kullanıyordum. iphone 4 alınca simi kestirmek yerine yeni microsim kart çıkartmıştım. o zaman ellerindeki microsimler 64bit idi. mobil imza için 128 bit gerekiyor. tekrar başvurdum. 1 ay kadar sonra yeni simkartım adresime teslim edildi. şu an sorunsuz kullanıyorum.. tek sorun ise şu. eskiden 3GS de onay ekranı gelir ve bende gerekli işlemleri yapardım. şimdi ise bir türlü kapatamadığım bir ses çalıyor ve "sim'iniz bir ses çaldı" diye ibare çıkıyor. ondan sonra işlemleri gerçekleştiriyorum. bu sesi kapatabilen varsa yardımlarını bekliyorum...
  • bu sorun korkuttu şimdi, yeni sim almak yerine mevcut sim i kessem mi acaba..

• quote:

Orijinalden alıntı: kalli

bu sorun korkuttu şimdi, yeni sim almak yerine mevcut sim i kessem mi acaba..

Kesme kendin. Bolgendeki elektronikciler carisina git, microsimkar kesiciler var zimba gibi orada kestir.a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 5 Ocak 2011; 18:03:34 >
  • quote:

Ne korkuttu ? Aylardır kullanıyorum zaten sistem böyle ve şıkır şıkır çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Ne korkuttu ? Aylardır kullanıyorum zaten sistem böyle ve şıkır şıkır çalışıyor

sanırım ben yanlış anladım, sistemin nasıl işlediğini biliyorum..ben o sesin devamlı çaldığını ve susmadığını anladım, arkadaş sesin seviyesini düşürmeyi veya sesi kapatmayı söyledi galiba
  • Valla yazan arkadaş JB'li telefon kullanıyor.JB=Sorunlar ,ondan dolayı bilemem.Ama bende çalan ses filan yok,sadece üretilen kodlar geldiğinde çalan mesaj sesi var o kadar.Belki arkadaş sesleri değiştirmiştir :) etrafımdada onlarca arkadaşım mobil imzayı kullanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Valla yazan arkadaş JB'li telefon kullanıyor.JB=Sorunlar ,ondan dolayı bilemem.Ama bende çalan ses filan yok,sadece üretilen kodlar geldiğinde çalan mesaj sesi var o kadar.Belki arkadaş sesleri değiştirmiştir :) etrafımdada onlarca arkadaşım mobil imzayı kullanıyor

yıllardır iphone kullanırım ve hepside JB liydi. hiç bir sorunlada karşılaşmadım. iphone nun i sinden anlamayan yada yeni öğrenmeye başlayanların yaptığı saçmasapan işler yada cydia dan önüne geleni yüklemesinden kaynaklanan sorunlar tabikide olacaktır.

benim bahsetmeye çalıştığım ses te o çalan mesaj sesi. benim iphonenumda gelen arama zil sesinden başka hiçbir uyarı sesi açık değildir. ve hiç bir zamanda açmadım diğer sesleri. ben mobil imza sorunlu demedim sadece o mesaj sesini kapatamamaktan şikayetçiyim. o kadar...

• unutmadan JB=sorunlar değil gerçek olan JB=ÖZGÜRLÜK tür. sisteme istediğin gibi müdahale edebilmek iphone numu istediğim şekilde kendime göre kişiselleştirmek bana hiçbir zaman sorun olarak yansımadı.

evet JB+bilinçsiz kullanıcı = sorun, hemde büyük sorundur...
  • ben 128'lik eski kartımı kestirerek mobil imza kullanıyorum. timlerin bir çoğunda 128' lik micro sim yok. kestirirken aslında tereddüt etmiştim. ne imzalama ekranında, ne parmak izlerinin olduğu ekranda ne de şifre girdiğim ekranda hiçbir uyarı sesi olmuyor.
  • Kestir kartını, ben kestirmedim gittim tim'e bana 128 micro kart lazım dedim, numarama baktı sizinki 2.seri 128 bitliklerden onlardan kalmadı dedi, 3-4 yere baktım sonunda esnek 128 micro kart buldum, turkcell'i aradım 15 gün sonra döndüler vs vs.... kısaca hiç uğraşma git kestir tak kullan arkadaşım
    ancak şöyle bir tespitim var, 128'lık çıkana 64 kullandığım evimde (8.kat) alet full çekerken 128'e geçtikten sonra 1 ya da 2 bar çeker oldu :D ne alaka bilmiyorum ama tecrübeyle sabit
  • o bahsettiğiniz sim iniz bir ses caldı yı kapatmak için ayarlar > telefon > sim uygulamaları >kartvizit i açıp kartvizit servisini iptal edin. ben bu şekilde kapanıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardak

o bahsettiğiniz sim iniz bir ses caldı yı kapatmak için ayarlar > telefon > sim uygulamaları >kartvizit i açıp kartvizit servisini iptal edin. ben bu şekilde kapanıyor diye biliyorum.

benim sim uygulamalarım öyle bir şeçenek mevcut değil. o seçenek sadece vodafonda mevcut diye biliyorum.
  • evet kartı kestirdim arkadaşlar, şu an gayet güzel çalışıyor. mobil imzada da sorun yok, 3g de de sorun yok.

forum da okumuştum, bir arkadaşın kestirdikten 3-4 gün sonra, ekranda servis yok yazısı gelmiş ve hat çalışmamaya başlamış..ama sanırım onun vodafone du..işallah öyle bişey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: wardak

o bahsettiğiniz sim iniz bir ses caldı yı kapatmak için ayarlar > telefon > sim uygulamaları >kartvizit i açıp kartvizit servisini iptal edin. ben bu şekilde kapanıyor diye biliyorum.

benim sim uygulamalarım öyle bir şeçenek mevcut değil. o seçenek sadece vodafonda mevcut diye biliyorum.

evet vodafone da mevcut. ozaman turkcell musteri hizmetleriyle konusun onlar halledebilir bence. bu telefondan daha cok operatorden kaynaklanan birşey gibi.
  • micro sim alırsan tekrar mobil imza başvurusunda bulunman lazım
    ben kartımı kestirip öyle kullandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.