Şimdi Ara

iphone 4 imessage sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ios 5.0.1 yükledikten sonra malisef imessage kullanamaz oldum...

ayarlardan imessage tuşunu açıyorum , imessage'la apple kimliğini kullan diyorum, kullanıcı adı ve şifremi girip denediğimde;

'imessage etkinleştirme: Giriş yapılamadı. Lütfen ağ bağlantınızı denetleyin ve yeniden deneyin' diyor.

değişik kimliklerle denedim yine de olmuyor nedir bunun çözümü arkadaşlar lütfen yardımcı olun

• Ben de yeri gelmişken sunu sorayım, neden bazen iMessage olarak bazen de normal mesaj olarak gönderiyor mesajları?
  • ThE GaSeS,

suradan al kısımında numaranız yazsın, maili silin.

bluerdem,

ayarlar-mesajlardan-sms olarak gönderi kapayabilirsin, karıs taraf imes. kullanmadıgında sms olarak atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

ThE GaSeS,

bluerdem,

ayarlar-mesajlardan-sms olarak gönderi kapayabilirsin, karıs taraf imes. kullanmadıgında sms olarak atıyor.

Bende yedeğimi yeni aldığım 4s e yükledim. Ayarlar dan iMessage i acıyorum ama bı sure sonra kendisi kapanıyor. Kullanamıyorum iMessage i. Nasıl düzeltebilirim acaba. Telefonumun 3gsi wireless i v.s acik
  • quote:

ThE GaSeS,

bluerdem,

üstad tam olarak anlayamadım ne yapmam gerektiğini, apple kimliği yerine telefon nosu mu yazayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

ThE GaSeS,

bluerdem,

üstad tam olarak anlayamadım ne yapmam gerektiğini, apple kimliği yerine telefon nosu mu yazayım

Ayarlar-mesajlar-Şuradan Al seçeneğini tıkladıktan sonra Apple Kimliğinin altında Telefon ve E-posta vardır, Telefon kısmında telefon numaran yazsın, E-posta kısmında eğer bir mail adresi varsa onu silin diyor Hakan arkadaşımız..
  • arkadaşlar ivedi yardımlarınızı bekliyorum iphone 4s te mesajlar imassage bölümünde etkinleştirme bekleniyor diyor ve Gönder ve Al menüsü altında Size şuradan iMessage ile ulaşılabilirin altında mail adresim ve başka bir cep telefonu yazılı ( şu an takılı olmayan daha önce bu telefona takılı bulunan bir hattın numarası gözükmekte) öbür iphonden mail adresi ile imessage ile mesajlaşılabiliyoruz fakat ordaki eski telefon nosunu bir türlü silemedim yardımlarınızı bekliyorum Size şuradan iMesssage ile ulaşılabilir menüsüne şu an iphonede takılı bulunan gsm hattının nosunu nasıl ekleyebilirim, ayaraları sıfırlamakta istemiyorum çünkü bir sürü app kuruldu telefona İVEDİ yardımlarınızı bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone'da wifi sorunu
    4 hafta önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşkazalı48

arkadaşlar ivedi yardımlarınızı bekliyorum iphone 4s te mesajlar imassage bölümünde etkinleştirme bekleniyor diyor ve Gönder ve Al menüsü altında Size şuradan iMessage ile ulaşılabilirin altında mail adresim ve başka bir cep telefonu yazılı ( şu an takılı olmayan daha önce bu telefona takılı bulunan bir hattın numarası gözükmekte) öbür iphonden mail adresi ile imessage ile mesajlaşılabiliyoruz fakat ordaki eski telefon nosunu bir türlü silemedim yardımlarınızı bekliyorum Size şuradan iMesssage ile ulaşılabilir menüsüne şu an iphonede takılı bulunan gsm hattının nosunu nasıl ekleyebilirim, ayaraları sıfırlamakta istemiyorum çünkü bir sürü app kuruldu telefona İVEDİ yardımlarınızı bekliyorum

aynı sorun bendede var yok mu cevap verecek biri ??

• İmessage net uzerinden calisir ve karsi tarafta kullanmasi gerekiyor yoksa normal mesaj gider...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar arkadasım bana mesaj gönderdiğinde evde degilsem internet olmadıgından dolayı mesajlar geç geliyor. Dolayısıyla istiyorumki bana numaramı yazarak gönderdiğinde normal mesaj olarak gelsin fakat evde olduğumda iMessage göndermek isterse mail adresim üzerinden göndersin. Bunu nasıl ayarlayabilirim? Telefon numaramın iMessage icin kullanılmasını istemiyorum sadece mail adresimin kullanılmasını istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon 2.el imessage yerinde başka numara yaziyor onu nasıl düzeltebiliriz var mi bilen ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.