Şimdi Ara

Iphone 4 ingiltereden,1611i 1603 ve en son 3194 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ingiltereden iphone 4 aldım. türkiyede açtım ve bilgisayara bağladım. telefonu bilgisayara bağladığımda apple logosu açılıyor ve kayboluyor bu sürekli tekrar ediyor. eğer prize bağlarsam acil aramada lütfen itunesa takın kısmında kalıyor. ne yaptıysam halledemedim. prize bağlı değilse hiçbir şekilde açılmıyor. ne yapmam lazım? bunu bana çözdürenin banka hesabına direk 50 ytl eft yapıcam. cok yoruldum. ayrıca fişten çekersem direk kapanıyor cihaz bildiğiniz televizyon gibi. cihaz unlock ve jailbreak istemeyen versiyon.

restore etmeye çalıştığımda 1611i 1603 ve en son 3194 hatası aldım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• telefonu bilgisayara bağlı iken açma tuşu + menü tuşu ikisine beraber basarak açmayı denediniz mi ?
  • denedim. dfu mode yada aldım. restore moduna da aldım. jailbreak bile yaptım o modlardan çıktı ama genede olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris99

denedim. dfu mode yada aldım. restore moduna da aldım. jailbreak bile yaptım o modlardan çıktı ama genede olmuyor

nerde oturuyorsun
  • kadıköy moda da oturuyorum. istanbul
  • quote:

kadıköy moda da oturuyorum. istanbul

maltepe taraflarında oturuyorsan gel beraber bakalım diyecektim para falanda istemezdim hem tanışmış olur hemde bakardık telefonuna, ama benimde aklıma yeni fw yüklemek ve shift restoreden başka bir şey gelmiyor. anlaşılamaz bir problem
  • telefon prize yada usbye baglı deilse hicbir sekilde acılmıyor. usbye taktıgımda sürekli apple logosu gelio bekliyor ve peşinden kapanıyor tekrar açılıyor döngü oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman muhtemelen pili ile ilgili bi sıkıntısı var pili bitik yada benzeri birşey...
  • quote:

telefon prize yada usbye baglı deilse hicbir sekilde acılmıyor. usbye taktıgımda sürekli apple logosu gelio bekliyor ve peşinden kapanıyor tekrar açılıyor döngü oluyor.

bu sorun tarzında bir sorun benim ipad'de olmuştu, şarj girişinde problem olduğunu söylemişlerdi ve yaptırmıştım. sen bir diş fırçasıyla şarj kısmını silermisin bi bakalım sorun değişecekmi?
  • sıfır aldım telefonu apple storedan brightondan ingiltere
  • Merhaba,

Sorun hala devam ediyorsa şunu bir dener misin?.
    Dock ile bağla bilgisayara, bağlantı uyarısı geldiğinde bilgisayarı resetle bu esnada iphone kapalı olsun ki zaten açılmadığını yazmışsın. bilgisayar açıldıktan sonra docklu halde home ve power tuşuna basıp açmayı dene. açıldığında itunes ile restore dener misin? olmazsa başka bir şey bakacağız. Şimdiden kolay gelsin. uyuz oldum bu olaya da register ettim kendimi foruma :D
  • Hocam başka bir orjinal dock kablo ile yaparmisin işlemi (para istemiyorum:)
  • iphone kutusundan cıkan kablolar biraz dandik oluyormuş belki yanlışlıklaa kopmuş olabilir

ücretsiz yardım
  • hocam en iyisi bu işten anlayan bir tamiciye bırak yaptırt forumda sorununa çare bulamayacaksın galiba.ama eminim forumdan sorununa yardımcı olan çıkarsa para felan almaz.Burası yardımlaşma bilgi paylaşma platformu bugun sana yarın başkasına.
  • öncelike bahsettiğiniz sorun bendeki ipod touch başınada gelmişti.. batarya tamamen boşalmış ondan yapıyor.... siz prize takıp 1 gün hiç ellemeden bekleyin.. sonra tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Ekim 2010; 16:48:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Iphone 4 ingiltereden, sorunu çözdürene 50 ytl vericem.

hocam ytl eskide kaldı tl verirsen anlaşabiliriz
  • taktım şarja , açılıyor 10 dakika sora kapanıyor tekrar açılıyor :D 1 gün sonra durumunu yazarım

Dip Not: 1611 hatası alıyordum yabancı forumları araştırdım şarj az ise recovery yapmaya calısıyorsanda aynı hatayı veriyormuş. son kararım pili tamamen bitmiş bunun
  • hocam emin olun sebep benim dediğim gibi pili tamamen bitmiş durumdadır.

ben hesap numaramı özelden atayım :)

quote:

taktım şarja , açılıyor 10 dakika sora kapanıyor tekrar açılıyor :D 1 gün sonra durumunu yazarım

Dip Not: 1611 hatası alıyordum yabancı forumları araştırdım şarj az ise recovery yapmaya calısıyorsanda aynı hatayı veriyormuş. son kararım pili tamamen bitmiş bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

hocam emin olun sebep benim dediğim gibi pili tamamen bitmiş durumdadır.

ben hesap numaramı özelden atayım :)

quote:

taktım şarja , açılıyor 10 dakika sora kapanıyor tekrar açılıyor :D 1 gün sonra durumunu yazarım

insanlık ölmüş
  • O Arkadas arızayı tespit etmiş sorunu cozmediginden vaat edilen 50 (y)tl yi alamaz. Yarışma kuralları gereği
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.