Şimdi Ara

iphone 4 ios 4.3.3 baseband 4.10.01 gevey problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Derdime derman olacak bir arkadasa ihtiyacim var
    Amerikada kullandigim iphone 4 (at&t ile kullaniyordum) turkiyeye getirdim 4.3.3 yuklu ve baseband'i 4.10.01
    simlock oldugu icin gevey aldim
    Biri Gevey Ultra, biri Gevey Ultra S, biri normal geveylerden hani su cipin uzerinde numaralari okunmayanlardan hepsini tek tek denedim
    Telefoncu da Gevey pro falan denedi olmuyor
    Telefona welcome screen gelmiyor zaten
    tek bar olayi zaten hic olmuyor
    telefona geveyli hatti takinca sim kart takili degil uyarisi geliyor (no sim card installed) sonrasinda tabi No SIM yaziyor ustte!

iste ayarlara gidip oradan telefon'dan sim uygulamalarini turkce yap gibi aciklamalar okudum, o secenek zaten gelmiyor cunku no sim yaziyor

diyeceksiniz ki kartinda sorun vardir, vodafone kullaniyorum sirf bu yuzden gidip tekrar kart cikarttim
    diger unlocked iphone 3gs'te kart mis gibi calisiyor

bu sefer de diyebilirsiniz ki senin sim kart yeri bozulmustur, ama at&t karti takinca hemen bir sim kart takildigini anliyor yada cikartinca sim kart takili degil mesaji geliyor
    takinca yine ariyor diye de yaziyor tabi at&t burada cekmedigi icin sadece ariyor yazili kaliyor.

Kart guzel bir sekilde kesili
    Ne bir welcome screen geliyor kabul edecegim
    ne de tek bar geliyor airplane moduna gecip sonrasinda 112yi arayabilecegim

"Geveyden kaynaklaniyor" diye cevap yazacak olan arkadaslar ne tarz bir gevey almam gerektigini de soylerlerse cok sevinirim.

Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkur ederim, bana bir yardim ya arkadaslar...

Isteyen arkadaslar icin geveylerin fotograflarini da ekliyorum

iphone 4 ios 4.3.3 baseband 4.10.01 gevey problemi

• Kimse yok mu yardim edebilecek?
  • Wireless, bildirimler, konum servisleri, hücresel veri+3g.

Hepsi kapalı olarak deniyorsun değil mi?
  • at&t yi ara kilidi kaldırsınlar yani unlock yapsınlar.
    Gevey falan uğraşma
  • O sekilde mi yapmak gerekiyor illaki yoksa oyle olmasa da oluyor mu?
    bu arada tesekkurler cevap icin hocam

at&t nin iki senelik suresi daha dolmadi o yuzden beklemem gerekiyor biraz daha malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzsultanselm -- 28 Temmuz 2012; 2:24:12 >
  • Geveye para verene kadar factory unlock açtırıp kurulmanı şiddetle tavsiye ediyorum..
  • Cok haklisin hocam da iste biraz pahali geliyor bana ama bakalim biraz daha ugrasalim ucuz yollu islerden insallah olumlu bir sonuc alabiliriz...Tekrar cok tesekkurler ilginiz icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.