Şimdi Ara

iphone 4 ios 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün iphone 4 üme ios 7 yüklüyorum bakalım nasıl olacak...
     iphone 4 ios 7

• Arkadas ne yaptın sen ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen silahı kafana dayayıp tetiği çekmişsin arkadaş.

• Umarım shsh kayıtlarını almışsındır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • silah kuru sıkı çıktı beyler yaklaşık 1 saat 45 dakikada güncellemeyi gerçekleştirdim. ilk izlenimler kasma yoook . tek fark var daha güzel olmuş.. izlenimleri gün içinde aktaracağım... bu arada yedekleri aldım ama bazı yedekleri almamıştım ama yinede silinen bir şey yook
  • shsh?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Resmen silahı kafana dayayıp tetiği çekmişsin arkadaş.

yoo ben kullanıyorum, 7.0.3 var gayet güzel, takılma çok az bu arada shsh kaydı eski sürüme dönmek için alınan kayıt.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iPhone X 2 Android
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet sürümü gün boyunca denedim korkulacak bir şey yok şarj yeme gibi bir sorun veya tuşlarda takılma veya donma gibi gibi bir sürü yazılan olumsuzluklar yok güzel bir sürüm olmuş. gönül rahatlığıyla kullanın. ayrıca donma olan cihazlar yurtdışından alınan cihazlar MIŞ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacisandal

evet sürümü gün boyunca denedim korkulacak bir şey yok şarj yeme gibi bir sorun veya tuşlarda takılma veya donma gibi gibi bir sürü yazılan olumsuzluklar yok güzel bir sürüm olmuş. gönül rahatlığıyla kullanın. ayrıca donma olan cihazlar yurtdışından alınan cihazlar MIŞ.

Benim cihazım turkcell çıkışlı ve donma oluyor, biri bi laf atıyor ortaya ondan sonra millette kapılıp gidiyor
  • Arkadaşlar bir de oyun performansı hakkında bir bilgi paylaşabilir misiniz. bir iphone almayı düşünüyorum ama iphone 4 eğer oyunlarda yeterli ise yani o kadar ağır oyunlar değil iphone 5 almayacağım. saygılar.

• Donma yapan cihazların yurtdışından alınanlar olmasına diyecek söz bulamadım Sizin cihazlar yerli üretim sanırım

@hacker_127 Oyun oynamayı düşünüyorsan, 4'ten uzak dur derim. Şuan oyunlar sürekli güncelleme ile IOS7 için optimize ediliyor. Hernekadar arkadaşlar canavar gibi çalıştığını söyleselerde, IP4 için IOS7 intihardır. Aktif şekilde kullanan biri olarak söylüyorum bunları. Yeni bir iphone alıcaksan, mutlaka IP5s veya ufak bir ihtimalle IP4s almalısın. Biraz beklersen IP5 ve 5s arasındaki fiyat farkı azalıcaktır. Şu durumda IP5 olmak kadarda saçma birşey olamaz.
  • quote:

evet sürümü gün boyunca denedim korkulacak bir şey yok şarj yeme gibi bir sorun veya tuşlarda takılma veya donma gibi gibi bir sürü yazılan olumsuzluklar yok güzel bir sürüm olmuş. gönül rahatlığıyla kullanın. ayrıca donma olan cihazlar yurtdışından alınan cihazlar MIŞ.

haha :D kim dedi onu

• RIDVANBAL kullanıcısına yanıt
    biz de süs olsun diye taşıyorduk zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

haha :D kim dedi onu

beğenmiyorsan kullanma ya da kullanmayı bilmiyorsun dur

• hacisandal H kullanıcısına yanıt
    Süs olsun diye taşımasakta, oyun oynamak için alınacak bir telefon olmayı çoktan bıraktı ip4. Şuan benim ilk günkü zevkle oynadığım hiçbir oyun kalmadı, çünkü her oyunda mutlaka takılmalar oluyor. (Cihaz bozuk fikirleri, 3 ip4 sahibi ile karşılaştırmalarımızda çürütüldü) Telefonu artık sadece konuşma, whatsapp, facebook(bunun açılması, yenilenmesi bile bir işkence) mail ve bazen harita için kullanıyorum.

Kimse yok ios7 ile süper oldu, herşey akıcı uzay üssü gibi telefon oldu diye kendini avutmasın. Varsa iddianız, peş peşe 4-5 oyun veya app açıp 720p ile telefonun kullanımını çekin görelim.

Forumda telefonunu kötülemek istemeyenlerin (haklısınız, okadar para verip alıyorsunuz) yazdıkları yüzünden insanlar "baksana olum dahada hızlanıyomuş telefon" diyip, abuk subuk paralara ip4 alıp sonra benim telefonum bozukmu diye konular açıyor. Insanların verdikleri paralara yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: RIDVANBAL

Süs olsun diye taşımasakta, oyun oynamak için alınacak bir telefon olmayı çoktan bıraktı ip4. Şuan benim ilk günkü zevkle oynadığım hiçbir oyun kalmadı, çünkü her oyunda mutlaka takılmalar oluyor. (Cihaz bozuk fikirleri, 3 ip4 sahibi ile karşılaştırmalarımızda çürütüldü) Telefonu artık sadece konuşma, whatsapp, facebook(bunun açılması, yenilenmesi bile bir işkence) mail ve bazen harita için kullanıyorum.

Kimse yok ios7 ile süper oldu, herşey akıcı uzay üssü gibi telefon oldu diye kendini avutmasın. Varsa iddianız, peş peşe 4-5 oyun veya app açıp 720p ile telefonun kullanımını çekin görelim.

Forumda telefonunu kötülemek istemeyenlerin (haklısınız, okadar para verip alıyorsunuz) yazdıkları yüzünden insanlar "baksana olum dahada hızlanıyomuş telefon" diyip, abuk subuk paralara ip4 alıp sonra benim telefonum bozukmu diye konular açıyor. Insanların verdikleri paralara yazık.

sen anlıyorsun biz anlamıyoruz telefonu değiştir kurtul... sıkıntı yapma

• Yüklersin de, sonra ne olur bilmem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Loading DH

Yüklersin de, sonra ne olur bilmem..

birşey olmadı rahat ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.