Şimdi Ara

iPhone 4 iOS v4.2.1 Greenpoison rc6 Jailbreak Türkçe Anlatımlı VIDEO (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
14.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba öncelikle emeğiniz için teşekkürler.

Ben Iphone 4 4.1 Jailbreak ile kullanıyorum.

4.2 ye yükseltip tekrar jailbreak işlemi yapmak istiyorum.

Ancak benim merak ettiğim installous üzerinden yüklediğim oyunların save data larını kaybedip kaybetmeyeceğim. Neticede 4.2 ye çıktıktan sonra jailbreak yapıp installous ile yüklediğim oyunları itunesdan geri alacağım.

Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dicklers

Merhaba öncelikle emeğiniz için teşekkürler.

Ancak benim merak ettiğim installous üzerinden yüklediğim oyunların save data larını kaybedip kaybetmeyeceğim. Neticede 4.2 ye çıktıktan sonra jailbreak yapıp installous ile yüklediğim oyunları itunesdan geri alacağım.

İyi çalışmalar.

Ben aynı şekilde yaptım. Jailbreak'li 4.1 kullanıyordum. Adım adım yaptıkları şöyle oldu:

1. iTunes'a bağlandım ve otomatik backup alınmasını bekledim.
    2. iTunes zaten uzun zamandır 4.2.1 çıktı upgrade edeyim diyordu, kabul ettim, 600mb civarında yeni yazılımı indirdi ve telefonumu update etmeye çalıştı fakat hata verdi.
    3. Bende heralde JB'li olduğu için yapamıyor diye update değil RESTORE seçeneğini seçtim. Bu durumda telefondaki herşey silinerek 4.2.1 restore edildi.
    4. Sonra iTunes son aldığı Backup'ı telefona geri yükledi. Bu aşamada tabi jailbreak gitmiş olduğu için Cydia ve Installous'dan indirdiğim herşey silindi. Ama Installous programlarım iTunes üzerinden silinmediler, sadece telefona yüklenmediler..
    5. Artık 4.2.1 sahibi olarak video'da anlattığım şekilde JB yaptım.
    6. JB sonrasında yine video'da anlattığım gibi Cydia üzerinden Installous ve Appsync 'yi kurdum.
    7. Tekrar iTunes ile Sync yapınca artık Installous programlarımda geri geldi. İçlerindeki verilerde geri geldi bir problem yaşamadım.

• Emeğine sağlık videolar ve blog gayet güzel olmuş. Hiçbir hata ile karşılaşmadan hallettim.
  • memoo arkadasım cok dua aldın, ve sayende hiç jb yapmayı düşünmeyen ben yaptım ve sorunsuz, sadece ufak bi sorun oldu pil durumunda kullanma ve bekleme süreleri göstermiyor yeninde tire şeklinde çizgi var, jb den önce yoktu neden kaynaklandı anlamadım, pil dolduktan sonra fişten cekiyorum biraz bi zaman gösteriyor sonra kendiliğinden kullanma ve bekleme süreleri gidip çizgi çıkıyor,

birde en cok kullandıgınız sourcaleri paylaşırsanız sevinirim, ve sistem dosyaları olarak neler yüklemeliyiz, hani applenin kısıtladıgı şeylerden :)) ben sadece sms iletim raporunu yükledim birde n.hakan n,ickli arkadasımda demişti bişeyler tema falan gibi.
    teşekkürler
  • ben greenposion ile 4.2.1 jb yaptım ama igo ve diğer navigasyon programlarını yükleyemiyorum sizce neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoo

quote:

Orijinalden alıntı: Dicklers

Merhaba öncelikle emeğiniz için teşekkürler.

İyi çalışmalar.

Ben aynı şekilde yaptım. Jailbreak'li 4.1 kullanıyordum. Adım adım yaptıkları şöyle oldu:

1. iTunes'a bağlandım ve otomatik backup alınmasını bekledim.
    2. iTunes zaten uzun zamandır 4.2.1 çıktı upgrade edeyim diyordu, kabul ettim, 600mb civarında yeni yazılımı indirdi ve telefonumu update etmeye çalıştı fakat hata verdi.
    3. Bende heralde JB'li olduğu için yapamıyor diye update değil RESTORE seçeneğini seçtim. Bu durumda telefondaki herşey silinerek 4.2.1 restore edildi.
    4. Sonra iTunes son aldığı Backup'ı telefona geri yükledi. Bu aşamada tabi jailbreak gitmiş olduğu için Cydia ve Installous'dan indirdiğim herşey silindi. Ama Installous programlarım iTunes üzerinden silinmediler, sadece telefona yüklenmediler..
    5. Artık 4.2.1 sahibi olarak video'da anlattığım şekilde JB yaptım.
    6. JB sonrasında yine video'da anlattığım gibi Cydia üzerinden Installous ve Appsync 'yi kurdum.
    7. Tekrar iTunes ile Sync yapınca artık Installous programlarımda geri geldi. İçlerindeki verilerde geri geldi bir problem yaşamadım.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Şimdi dediğiniz şekilde yapacağım. Teşekkürler.

• 4.2 Green jbli iphone4'üm var,restore edip tekrar jb yapabilir miyim ?
  • kardeş sayende telefonumu jb yaptım, eklediğin videolardan ve anlatımını adım adım takip ederek beraber yaptım. çok teşekkürler.
  • ben de bugün ipadde yaptım çok teşekkürler süper oldu
  • Çok faydalı bir video olmuş. Teşekkürler emeğin için
  • üstad ellerine sağlık. çok teşekkürler............
  • Arkadaslar bır sorum olacak iphone 3gs 4.2 versyonu olan telefonu bu yontemle jailbreak yapmak mumkunmudur ? acaba

Ben kendım 4.2.1 iphone 4 kullanıyorum kendıkımı yaptım arkadasımın telefonu yapacam ama dedıgım gıbı onunku 3gs kendısı 4.1 den 4.2 ye yukseltmıs ? mumkunse onunkınede yapacam.
  • Benim bir sorunum var, jb yaptiktan sonra telefonun bekleme ve kullanim surelerini goremiyorum. Son sarjdan sonra gecen sure diyor "-" gosteriyor, asagisindada tam dolum olduktan sonra sureler gosterilecek diyor. İphone 4 kullanicisiyim 4.2.1 surum
  • bikaç şarjdan sonra göstericek bana da öle olmuştu. dont worry be happy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 28 Şubat 2011; 14:13:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone
    bikaç şarjdan sonra göstericek bana da öle olmuştu. dont worry be happy

Normalde tam dolum sarj ettikten sonra gorunuyor ama sonra ne oluyorsa gostermiyor. Anlamadim gitti ilk basta gosteriyor sonra yok oluyor sureler
  • arkadaslar bende amerikadan gelme iphone 4 ios 4.2.1 basebandıde 3.10.01 bır telefon var. Jailbreak yapmalı mıyım? sımkılıtlı telefonları jaılbreak yapmayın son surumlerını bekleyın gıbı bır kac yazı okudum. bıde eger jailbreak yaparsam butun telefondakı appler sıfırlanıcak mı? jailbreakin yararları nelerdir bide flash falan indirebilcek miyim? Bilgilendırirsenız cok sevinirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

Normalde tam dolum sarj ettikten sonra gorunuyor ama sonra ne oluyorsa gostermiyor. Anlamadim gitti ilk basta gosteriyor sonra yok oluyor sureler

Benimde olmuştu ama Hakan arkadasım sagolsun durumu izah etti, olay springten kaynaklanıyor cydiadan bisey yüklendiği zaman Yada winterboarda girince kısa Reset atiyoya o zaman süreler gidiyor ama bı dahaki dolumda yerine geliyor, ben gibi test yapın dolumdan sonra spring yapmayın süreler hep gozukecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

quote:

Benimde olmuştu ama Hakan arkadasım sagolsun durumu izah etti, olay springten kaynaklanıyor cydiadan bisey yüklendiği zaman Yada winterboarda girince kısa Reset atiyoya o zaman süreler gidiyor ama bı dahaki dolumda yerine geliyor, ben gibi test yapın dolumdan sonra spring yapmayın süreler hep gozukecektir.

ee peki ben birşey indirmek istersem oyun, program vs. her girişten sonra bu süreler kaybolacaksa işimiz var demektir. bana biraz saçma geldi. yani birşey yaparken başka birşey bozuluyor. :/

• valla allah razı olsun demekten başka ne denebilir.emeğine sağlık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

quote:

quote:

ee peki ben birşey indirmek istersem oyun, program vs. her girişten sonra bu süreler kaybolacaksa işimiz var demektir. bana biraz saçma geldi. yani birşey yaparken başka birşey bozuluyor. :/

ne demişler gülü seven dikenine katlanır yapacak bişey yok, yada olabilir ama ben bilmiyorum bilen bi arkadas yazaresa cok makbule geçer

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.