4.2.1 in jailbreakinde telefonu kapatmayacaksın kapanırsa jailbreak gidiyor diye bir şey duymuştum ya da buna benzer bir şeydi bu jailbreakte o oluyor mu?
Greenp0ison untethereddir. Yani kapatıp açsan da jb yerinde kalır
o zaman jailbreak yapmamam için hiç bir sebep yok :)
bende greenpoison jailbreak... yazısına kadar geliyor sonra o yeşil yer uzun süre dolmuyor sonra doluyor ama o sırada ipod ekranında yazı vs olmuyor en sonunda failed jailbreak yazısı çıkıyor neden olmuyor acaba virüs proğramları itunes kapalı admin olarak çalıştırdım ama yineden olmuyor
@help21 Tekrar shift+restore yapın ve gp 6. sürüm ile deneyin.
Aynı durum bende de var Iphone 3Gs 4.2.1 ve jailbreak failed uyarısı alıyorum ne yapmam lazım? Shift + Restore nasıl yapılıyor? Teşekkürler
birii yardımm etsınn kafayıı yıyecegmm :) instlloustan ındrdgmm oyun dosya vs yukledıkten sora telefonu bılge takıp sync alınca hepsı sılınıyoo ınstollousn ıcınde kalıyoo ama telden sılınıyo tekrar yuklemem gerekıyor butun savelerım gıdıyoo ozamnda. ne yapmam lazım ??
Installous da settings den itunes sync yi kapat itunes boylece silmez uygulamalarini
quote:
Orijinalden alıntı: cakal41234
Installous da settings den itunes sync yi kapat itunes boylece silmez uygulamalarini
cokk saoll :DD
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
@help21 Tekrar shift+restore yapın ve gp 6. sürüm ile deneyin.
yaptım hocam yine aynısı oluyor en son ekrana kadar geliyor ama sonrasında jailbreak failed yazıyor
evet aynen ben de aynı şeyi denedim hata alıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler
Antivirüs kapalı mı? Başka bilgisayarda deneyin. Ya da snowbreeze ile daha sorunsuz jb yapabilirsiniz. İtunesla custom FW yüklemeden önce cihazınızı DFU moda alın. Aşağıdaki linkte ayrıntıları var. Simple mode öneririm. https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46812567
redsn0w_win_0.9.6b4 ile yaptım tak diye oldu demekki greenpoison ile ilgili bir sorun olabilir yapamayanlar bence redsn0w_win_0.9.6b4 denesinler;)
redsn0w_win_0.9.6b4 ile cydia geldi güncelleme yaptım restart attı cihaza ama elmada dondu kaldı ne yapacam
Sanırsam tethered jb tercih ettin. o zaman şunu yap ''just boot tetheret riht now" u işaretle ve işleme devam et.
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
Sanırsam tethered jb tercih ettin. o zaman şunu yap ''just boot tetheret riht now" u işaretle ve işleme devam et.
evet dediğiniz şekilde düzeldi peki untethered oluyormu benim ipod touch 3g idi 1 seneyi geçti alalı gerçi hiç kapatmıyorum ama bazen kapanınca açmak sorun oluyor
@help21 Bu jb ile cihaz her kapandığında az önceki işlemi yapmanız gerekecektir.