Yaw bu nasıl bir merettir anlamadım. Makineyi aldım almasına; günlerdir yok bu olmadı yok şu olmadı derken, yüzlerce tl harcadım telefonun kabına. Allah aşkına yokmu şu kefereye yakışan bir kap? Swarovski Elements'in tasarladığı kılıflar filan varmış acaba nerede satılıyor. Bir türlü bulamadım. Biraz öneride bulunun arkadaşlar.
Tıpkı bende senin gibi yüzlerce lira harcadım.Fakat ön ve arkasını film ile kaplattıktan sonra hiç gerek olmadığını gördüm.Hem güzelliğini kapatmıyor,hemde çizilmesini önlüyor.Öneririm..
quote:
Orijinalden alıntı: Ronaldinho.10
Tıpkı bende senin gibi yüzlerce lira harcadım.Fakat ön ve arkasını film ile kaplattıktan sonra hiç gerek olmadığını gördüm.Hem güzelliğini kapatmıyor,hemde çizilmesini önlüyor.Öneririm..
Filmler yanlardan açılıyor v.s. sinir oluyorum. En iyi film ne peki? Ben kendim ilk kaplamam da hep hava kabarcığı oldu içinde. sonra gittim bida aldım gene oldu 3. de olmadı :=) Ama şimdide yanlarından açılıyor. Yokmu fire vermeyen film?
dandik film alma ben bodyguardz kullanıyorum kolay kolay açılmaz ve sadece 2 tarafta film var o kadar hem telefon kaba durmaz hemde korursun
Bende de beyaz var. Ilk 10 gunde 100 tl ye yakin para harcadim kiliflar icin. Simdi onunde ve arkasinda filmvar . Yetiyor
Turkcellde(Bağdat Caddesi) hem uygulatırsınız,hemde orada kaliteli filmler var.Bende siyah vardı ve hava kabarcıkları belli oluyordu.Beyaz çıkınca sattım ve beyaz iPhone aldım.Beyazda hava kabarcıkları belli olmadığı için çok daha iyi duruyor.
Iphone 4 için en iyi kılıf başlığı var. İlk veya ikinci sayfadadır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme