Şimdi Ara

Iphone 4 konuşma esnasında yankı sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 4 ümle konuşurken karşıdaki kişi kendi sesinin yankılandığını söylüyor, birçok kişiyle denedim hepsi aynı şeyi söyledi. Sizce nedeni ne olabilir?

Teşekkürler.

• Hoparlör sesini max değerde açtığınız için oluyor. Karşıdakinin sesi mikrofondan tekrar kendisine dönüyor.
    Benim iphone 2g'dede aynı sorun var. İphone 4'te hala bu problemi aşamamışlar mı.
  • hocam bende de aynı problem mevcut, sıkışma olayını nasıl aşıcaz, sağa sola değmeyecek?
  • Bu problemi yaşayan başka kimse yok mu :)
  • Bende bunu biri bizim teli dinliyor diye biliyordum, yankı yapınca millet dinleniyorum diyor, meğersem olay farklıymış...
  • benım arkadasın telefonunuda da buna benzer bı sorun var. konusurken arkadasım degıl de onu arayan kısı kendı konustuklarını da duyuyo kısık bı sesle . turkcelle gıttı sım kartın ıyı kesılmemıs olmasından kaynaklanıo demısler bana da mantıklı geldı. belkıde telefonda bır sorun olabılır.
    eger sızde sım kartınızı kestırdıysenız yenı bı mıcro sım alıp oyle deneyın cozum olurmu bılemıyorum ama.ben kendı sım kartımı kestırdım ve bugune kadar hıc sorun yasamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark

benım arkadasın telefonunuda da buna benzer bı sorun var. konusurken arkadasım degıl de onu arayan kısı kendı konustuklarını da duyuyo kısık bı sesle . turkcelle gıttı sım kartın ıyı kesılmemıs olmasından kaynaklanıo demısler bana da mantıklı geldı. belkıde telefonda bır sorun olabılır.
    eger sızde sım kartınızı kestırdıysenız yenı bı mıcro sım alıp oyle deneyın cozum olurmu bılemıyorum ama.ben kendı sım kartımı kestırdım ve bugune kadar hıc sorun yasamadım

Ben direk mikrosim aldım, kestirme yok yani ondan dolayı bir sorun olacağını sanmıyorum. Versiyonla alakalı olabilir mi ? Ya da basebandla?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu yankı işi nokialarda da oluyor, hatta bizi dinliyolar diye dinleyenleri sövmüştük konuşurken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.