valla helal olsun kardeşim sorun çıkmadan tamir etmene sevindim bir de, özellikle "sıra anakarta geldi" dediğin cümleden sonrası heyecanlıydı baya
Allahdan böyle sacma sapan seylere ihtiyacım olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123
valla helal olsun kardeşim sorun çıkmadan tamir etmene sevindim bir de, özellikle "sıra anakarta geldi" dediğin cümleden sonrası heyecanlıydı baya
aynen aynen bende roman okur gibi okudum valla :D hatta abiyi gözümde falan canlandırdım böyle nasıl biridir acaba falana diye hayalimde gözlüklüydn abi kusura bakma :D:D
o değilde abi seni işe alalım apple da falan
bence çoğu teknik servisten daha titiz çalışıyorsun
hocam valla bir solukta okudum iki macerayıda Allah başkalarını vermesin diyecem am sen yakında bir servis açarsın artık bunca tecrübeden sonra. Hadi ekran değiştirmeyi geçtim Wifi olayını halletmen bravo valla.
Hocam valla süper anlatimm heyecanla okudum ve sonununda the mutlu end olması güzel olmus.
Tebrik ederim herkesin cesaret edemeyeceği bir işe girişmişsin ve başarılı olmuşsun. Arkadaşların dediği gibi ufak bir dükkan falan aç bence. Ek gelir olur; mesleğin nedir bilmem.
Son resimdeki parçayı nerden bulcam :d
Iki macerayida okudum. Tebrik ederim hocam. Yeni alinmis iPhone 4 u acmak cesaret ister.
2 macerayı okudum bende başınıza gelmedik kalmamış ya neyse geçmiş olsun çok yararlı konular olmuş ellerinize sağlık umarım başka bir sorunla karşılaşmazsınız
Bence iphonea o kadar para verme parcalarini al yaparsin zaten :p
Tebrik ederim süper çalışma. Ekran hadisesinide okudum. Tekrar tebrikler şaşırdım valla
çok faydalı oldu tşkkürler
Bu konuda teknik bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdi bu küçük demir parça tam olarak ne işe yarıyor anakart üzerinde sarı bir noktaya temas ettiğini gördüm
1- bu küçük demir parçanın arka koruryucu parça ucundaki takıldığı yer plastik yani o sarı nokta ile arka koruyucu kapağı birbirine bağlamıyor (akım iletmiyor) gibi geldi bu durumda arkadaki o siyah parça wifi anteni değil mi?
2. sorum arkadaki siyah koruyucu kapak anten değil ise o küçük beyaz demir parça anakart üzerindeki sarı nokta ile telefonnun üst kasası arasındamı bağlantı kurarak anteni görevi sağlıyor
Yardımcı olursanız çok sevinirim, saygılar.
Garantisiz vergisiz bir mal alin, kul yapisi cihazda kismetsizlikten sorun ciksin yada kullanicinin hatasindan bilmem neresi kirilsin sonra vay ben bu markanin, bu markadan cektigimi bilmemne..... Kisi kendi kismetsizligine serzeniste bulunmali bence.
Basarili bir calisma tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: Blues-
Bu konuda teknik bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdi bu küçük demir parça tam olarak ne işe yarıyor anakart üzerinde sarı bir noktaya temas ettiğini gördüm
1- bu küçük demir parçanın arka koruryucu parça ucundaki takıldığı yer plastik yani o sarı nokta ile arka koruyucu kapağı birbirine bağlamıyor (akım iletmiyor) gibi geldi bu durumda arkadaki o siyah parça wifi anteni değil mi?
2. sorum arkadaki siyah koruyucu kapak anten değil ise o küçük beyaz demir parça anakart üzerindeki sarı nokta ile telefonnun üst kasası arasındamı bağlantı kurarak anteni görevi sağlıyor
Yardımcı olursanız çok sevinirim, saygılar.
Beyler ağır bi soru mu oldu ?
konuyu başlatan arkadaş gelse biliyordur ama oda yok.
Uluozgur abi, Ben arjantindeyim. İphone 4 aldım. amerikadan gelme. fabrikadan serbest yani jailbreak gevey fln yok. herşeyi çok güzel çalışıyor. yanlız senin yaşadığın aynı sorunu yaşıyorum. iki arkadaşımda daha iphone 4 var onlarda problem yok benimkinde wifi problemi var. yakınlarda mac station var apple firmasının, oraya vereyim mi yoksa ben halledebilir miyim? Elim tornavidaya yatkındır ama bir bilene danışayım dedim.. Acil yardımlarını bekliyorum..
Blues-B
kullanıcısına yanıt
Hocam konuyu hortlattım ama Bugün topladığım için konuşuyorum Asıl Mesele o Küçük Demir Parçasının Vidanın Ek Olmasıyla Kasaya Temas Etmesi Yani Anakart ve Kasa Arasındaki Bağı Metal Parça ve Vida Görüyor...Selametle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme