Bildirim
iPhone 4 MMS sorunu
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
müşteri hizmetlerini arayıp iphone 4 için mms ayarlarımı yaptırmak ıstıyorum dıceksın..onlardan sana telefondan bırebır anlatarak butun ayarları yaptırcak arkadasım bıraz uzun..ara 2 dk da hallederler -
Aradım müşteri hizmetlerini verdiler ayarları. Ayarları yaptıktan sonra MMS yollama seçeneği aktif oldu fotoğraflarda
Lazım olan olur belki, buraya yazayım ayarları:
Ayarlar -> Genel -> Ağ -> Hücresel Veri Ağı -> MMS in altındaki;
APN................mms (küçük harflerle yazın)
Kullanıcı Adı.....mms (küçük harflerle yazın)
Parola.............mms (küçük harflerle yazın)
MMSC.............mms.avea.com.tr/servlets/mms
MMS Proxy......213.161.151.201:8080
Bu ayarları yapınca galerideki fotoğraflarda gönderme seçeneklerinde MMS aktif oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmZ -- 14 Ekim 2010; 13:32:01 > -
bende aktif oldu fakat gondermiyor gondereceği sırada hata veriyor unlem bununla ilgisi bilgisi olan varmı acaba mms alamıyorumda -
Benimde tel turkcell ayarları tamam fakat mms aynen sizinki gibi göndermiyor almıyorda... Bu sorunu çözen bilen duyan gören allah rızası için ... düzelir dedik update ettik hala aynı düzelmedi. -
İnternet için ne yapabiliriz?
apn kısmına internet yazdım fakat operatörün ücretsiz hizmet veridği yerlere girerken ücret alıyor.
Avea. -
quote:
Orijinalden alıntı: HmZ
Aradım müşteri hizmetlerini verdiler ayarları. Ayarları yaptıktan sonra MMS yollama seçeneği aktif oldu fotoğraflarda
Lazım olan olur belki, buraya yazayım ayarları:
Ayarlar -> Genel -> Ağ -> Hücresel Veri Ağı -> MMS in altındaki;
APN................mms (küçük harflerle yazın)
Kullanıcı Adı.....mms (küçük harflerle yazın)
Parola.............mms (küçük harflerle yazın)
MMSC.............mms.avea.com.tr/servlets/mms
MMS Proxy......213.161.151.201:8080
Bu ayarları yapınca galerideki fotoğraflarda gönderme seçeneklerinde MMS aktif oluyor.
ücreti ne kadar avea da
-
ayarları bende aynen uyguladım ama hala şu ünlem ve mesaj gönderilememe problemimi çözemedim -
Slm.Arkadaşlar mms sorunu anladığım kadarı ile gönderilmek istenilen resmin boyutu ile ilğili..300 kb. altı olan telefona yüklediğim resimleri gönderebiliyorum.Ama iphone 4 ile kendim çektiğim resimlerin boyutunu ayarlayamadığım için gönderemiyorum..Bu sorunu çözen arkadaş varsa paylaşımını bekliyorum.. -
Evet yaa... tamamen haklısın arkadasım, sımdı sen soyledıkten sonra denedım oldu.
Galerideki bir tane fotografı dusuk cozunurluklu olarak, (11kb) kendıme e-mail attım, (Iphonedaki aynı hesabıma)...
oradan hafızaya kaydettım (fotonun uzerıne basılı tutunca secenek cıkıyor) daha sonra, dusuk cozunurlukteki fotograf ile mms atmayı deneyınce, aynı ayarlar ile basarılı bir sekilde gönderdi.
Sorun, tamamen dosyanın boyutundan kaynaklıymıs, ayarlardan degil... -
3G açın gönderir ;) bende öyle olmuştu... Turkcell... -
İPHONE4
4.3.1 yüklü
internet olayını bi şekilde çözdüm
MMS nasıl gönderip alacağız bilgisi olan varmı. öyle bir ayar yeri yok çünkü. -
3G ve hücresel veriyi yani interneti açık tutarsanız rahatlıkla gönderiyor... -
hücresel veriyi açmadan gönder al yapamıyor muyuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: seikojuo
Benimde tel turkcell ayarları tamam fakat mms aynen sizinki gibi göndermiyor almıyorda... Bu sorunu çözen bilen duyan gören allah rızası için ... düzelir dedik update ettik hala aynı düzelmedi.
Aynı sorun bende de var nedir bunun çözümü ya ayarlar tam mms gelmiyor ve atamıyorum -
Peki ios 5 te değişikmidir bu ayarlar filan ne yapmam gerek -
bende ios 5.1 yüklü bugün mms göndermem gerekti ama gönderemedim hücresel veri ağında mms ayarlı yok sadece internet var bunu nasıl halledicem yardımcı olurmusunuz.
5.0 varken 1 kere mms göndermiştim ve gitmişti. -
ıpone 4s 5,1,1 surumu var daha once gonderıyordu göndermez oldu mms ayarlarını actım kapattım 3g de acık tuttum gonderdi. -
Mms göndereceğiniz kişininde interneti yada internet paketi aktif olması gerekiyor. Aksi taktirde mms gönderemiyor. Sorun bu arkadaşlar. Esenlikle...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X