Şimdi Ara

Iphone 4 mü blackberry bold 9900 mü ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
17.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak ben olsam Bold 9900'ü alırdım ama özellik bakımından fln. Iphone 4 her türlü önde.
  • Ben olsam her türlü iphone 4 alırdım.Bir türlü ısınamadım şu blackberrye.
  • 9700 torch'uda düşünmelisin. İkisi arasındada İphone'u öneririm.
  • ağzım yandı birkere.uzak dur blackberry den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 4 Aralık 2011; 23:53:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdzgn

ağzım yandı birkere.uzak dur blackberry den.

Hayirdir dostum ne oldu :D
  • Yav nolacak internet var sinirsiz diye aldim sayfada dolasamiyorum kendikendine kapatiyor ve telefon inanilmaz yavas.arkadaslarimdada var hepsi iphone a donuyor kimse memnun degil.bende arastirdim guya halbuki ama hani bizim milletimiz kendi malina laf etmez bide savunmaya gecer ya o zihniyetle yerlere goklere sigdiramiyorlar.arkadastan iphonunu istedim kullanayim dedim gercekten telefon kullanmiyormusum ben :))) kimse darilmasin gucenmesin ama blacberry benim kullanim tarzima gore tek kelimeyle rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

9700 torch'uda düşünmelisin. İkisi arasındada İphone'u öneririm.

9800
  • Hertürlü Garantili al çünkü brick oldumu hiçbir yere yaptıramıyorsun yaptırırsanda iyi bir para giriyor.iPhone 3GS Yazıcıoğlunda 500 TL unlocked hemde fakat garantisi yok.
  • kullanmayı bilmiyorsanız neden blackberry alıyorsunuz.
    çocuk gibi oyun oynamak için tabiki iphone dan şaşmayacaksınız.
    blackberry oyun telefonu değildir. bir internet ve iş telefonudur.
    benim çevremde daha çok bb kullanan var.
    ben tüm cihazları kullandım. iphone, htc android. ama hiç birisi tat vermedi ve tekrar blackberrye döndüm. iphone ve androidden önce bold 9000 kullandım. şu an 9900 kullanıyorum. ve almak isteyen herkese tavsiye ederim. bb'de ki rahatlık hiç bir cihazda yok. benim işime yarayan tüm app'ler app world'de mevcut. isterse milyar tane uygulama olsun kullanmadıktan sonra ne işime yarar.
    o yüzden siz profesyonel bir cihaz istiyorsanız blackberry 9900 dan şaşmayın.klavyesi ekranı ve hızı mükemmel. yazışmak daha once hic bu kadar zevkli olmamıstı. daha önceki modelleri tavsiye etmem. hız olarak yavaşlar.
    ama ben oyun oynayacagım, facebookta gezecegim diyorsanız iphone alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

kullanmayı bilmiyorsanız neden blackberry alıyorsunuz.
    ben tüm cihazları kullandım. iphone, htc android. ama hiç birisi tat vermedi ve tekrar blackberrye döndüm. iphone ve androidden önce bold 9000 kullandım. şu an 9900 kullanıyorum. ve almak isteyen herkese tavsiye ederim. bb'de ki rahatlık hiç bir cihazda yok. benim işime yarayan tüm app'ler app world'de mevcut. isterse milyar tane uygulama olsun kullanmadıktan sonra ne işime yarar.
    o yüzden siz profesyonel bir cihaz istiyorsanız blackberry 9900 dan şaşmayın.klavyesi ekranı ve hızı mükemmel. yazışmak daha once hic bu kadar zevkli olmamıstı. daha önceki modelleri tavsiye etmem. hız olarak yavaşlar.

Valla küstahlık gibi olmasın ama BB telefonsa iPhone yüzyılın icadı gibi birşey. Hiçbirşeyden tam verim alamıyorsunuz 1.700 küsür para bayılıyorsunuz 1 ay sonunda telefon kullanılamaz hale geliyor takılmalar,kapanmalar vs net hızı zaten kağnı arabası gibi birşey. 6 ay BB kullandım lanet ettim bütçeniz varsa kesinlikle ama kesinlikle iPhone alın paranız boşa gitmesin. He ben bbmsiz yaşayamam diyorsanız sırf bbm için son modellere o kadar para verilmez curve işinizi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Valla küstahlık gibi olmasın ama BB telefonsa iPhone yüzyılın icadı gibi birşey. Hiçbirşeyden tam verim alamıyorsunuz 1.700 küsür para bayılıyorsunuz 1 ay sonunda telefon kullanılamaz hale geliyor takılmalar,kapanmalar vs net hızı zaten kağnı arabası gibi birşey. 6 ay BB kullandım lanet ettim bütçeniz varsa kesinlikle ama kesinlikle iPhone alın paranız boşa gitmesin. He ben bbmsiz yaşayamam diyorsanız sırf bbm için son modellere o kadar para verilmez curve işinizi görür.

9900 a bir göz atın. ondan sonra konuşalım bence.
    bu dediğiniz sorunların hiç birisi 9900 da yok.
    ben iphone kötü demiyorum. geçen gün eşime aldım. kötü olsa almazdım. oyun oynamayı sevenler için tabiki iphone diyorum.

• quote:

quote:

quote:

ben iphone kötü demiyorum. geçen gün eşime aldım. kötü olsa almazdım. oyun oynamayı sevenler için tabiki iphone diyorum.

Hocam 9780 ve 9900 kullanmış biri olarak yazdım. Gerçekten BBM dışında beni tatmin eden hiçbirşeyi yok. iPhone gibi bir telefonu gördükten sonra kıyaslanması bile yanlış diye düşünüyorum 9900'da bile çok ağır ve sürekli kasılma sorunları yaşadım. iPhone'nun da beğenmediğim özellikleri var ama kanser olma boyutuna gelecek şekilde değil. 4S kusursuz gibi geliyor daha edinmedim ama kesinlikle bu sefer paraya kıyıp tercihimi apple ürününden kullanıcam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 9780 ve 9900 kullanmış biri olarak yazdım. Gerçekten BBM dışında beni tatmin eden hiçbirşeyi yok. iPhone gibi bir telefonu gördükten sonra kıyaslanması bile yanlış diye düşünüyorum 9900'da bile çok ağır ve sürekli kasılma sorunları yaşadım. iPhone'nun da beğenmediğim özellikleri var ama kanser olma boyutuna gelecek şekilde değil. 4S kusursuz gibi geliyor daha edinmedim ama kesinlikle bu sefer paraya kıyıp tercihimi apple ürününden kullanıcam.

zevk renk meselesi diyelim o zaman.
    yalnız 9900 ın işlemcisi ve rami I4 ün işlemcisinden daha hızlı.

9900 Single core, 1200 MHz, QC 8655 / 768 MB RAM

iphone4 Single core, 1000 MHz, Apple A4 / 512 MB RAM

• Bu çok göreceli bir konu. Yüzlerce binlerce uygulama varmış filan vs hiç ilgilendirmiyor beni. 2 yıla yakın 3gs kullanıyordum şuan serviste, kardeşime iphone 4 hediye etmiştim dolayısıyle onu da biliyorum. Ve yaklaşık 8 aydır ipad 2 kullanıyorum 64 3g, telefonda iphone sıktı beni, sanal klavyeden iyice soğumuştum ayrıca, ios arayüzü de ruhsuz gelmeye başladı, işte bb 9900 mükemmel q klavyesi ile harika cpu ve ram özellikleriyle, işçiliğiyle yakaladı beni. 2 hafta oldu henüz ve yıllarca kullanmak istiyorum Allahtan bir mani gelmez ise ben çok memnunum.Telefonda oyun eğlence ile işim olmaz hiç kasamam bunlarla o ufak ekranda diyenler içn eĞer gerçek bir bildirim ve iletişim harikası istiyorsanız 9900 günümüzün en iddalı alternatifidir derim rahatlıkla. Ha tablette neden ipad 2 kullanıyorsun peki derseniz orada işte tüm parametreler değişiyor tablette benim için rakipsiz ipad. Ha bu arada bilgisayarımda macbook pro tercih ettim ve memnuniyetle 1,5 yıldır kullanıyorum, yani bir fanboyluk durumu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone oyuncak degil benim icin. Uygulamalari cok isimi goruyor. Blackberry de en cok kullandigim yemeksepeti uygulamasi bile cok berbat. Maili acinca telefonun sarji cok cabuk bitiyor. Aksama kadar dayanmiyor. Gunde en az 20 mail alan biriyim surekli sarja takmak zorunda kaliyorum telefonu. Blackberry nin bana gore tek artisi sinirsiz internet. Yoksa verdigim paraya yazik. Ayrica q klavye gece uyuyan adami fitik ediyor eski 3310lar gibi :) islemciye ram e bakan adam ne blackberry alir ne iphone. Gider samsung ya da htc gibi cift cekirdekli telefonlara bakar. Bn sahsen herkesin telefonun islemcisine ram ine falan baktigini sanmiyorum.
  • Anlata$adım sanırım ıslemcı ram ve q klavyenın bırarada oldugu bır telefon arıyordum ve buldum dedım. Sanal klavyelı bahsettıgınız modellerle ısım olmaz. Ayrıca ben de cok sık maıl alıp gonderıyorum asırı pıl tuketımı yok dedıgınız gıbı. Akıllı telefonların hepsı bırbırıne yakın aksamları sarja takmak cok zor bısey degıl cogumuzun evınde kaldıgı yerde elektrık vardır herhalde.
  • İsiniz olmadigindan 2 sene iphone kullanmissiniz. Garip. Bana gore blackberry nin tek artisi sinirsiz internet. Gerisi bos. iPhonedan sonra alinacak tel degil blackberry. Adam akilli internet paketi olsa htc, samsung, sony alirim. Ben blackberry i ergenlere tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome88

İsiniz olmadigindan 2 sene iphone kullanmissiniz. Garip. Bana gore blackberry nin tek artisi sinirsiz internet. Gerisi bos. iPhonedan sonra alinacak tel degil blackberry. Adam akilli internet paketi olsa htc, samsung, sony alirim. Ben blackberry i ergenlere tavsiye ederim.

2 sene sonrasında bıktırdı sanal klavye. gariplik göremiyorum ben. ipadim olduğu için ikisinin de nimetlerinden faydalanıyorum bana iphone anlatmayın.
  • kıyaslanamaz bile iki telefon yani iyilik kötülükten öte tarz olarak farklı telefonlar. Evrenccc 'nin de dediği gibi uygulama telefonu değil blackberry yazılımından, modeline kadar kendine has bir telefon o yüzden şu özelligi var bu özelligi var diyip öneremezsin farklı bir telefon. blackberry kullanıyorum uzun yıllar oldu degiştirmeyi de hiç düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

quote:

Orijinalden alıntı: handsome88

İsiniz olmadigindan 2 sene iphone kullanmissiniz. Garip. Bana gore blackberry nin tek artisi sinirsiz internet. Gerisi bos. iPhonedan sonra alinacak tel degil blackberry. Adam akilli internet paketi olsa htc, samsung, sony alirim. Ben blackberry i ergenlere tavsiye ederim.

2 sene sonrasında bıktırdı sanal klavye. gariplik göremiyorum ben. ipadim olduğu için ikisinin de nimetlerinden faydalanıyorum bana iphone anlatmayın.

Anlatmiyoruz zaten turkiyede iphone yokken iphone kullaniyorduk biz. Neyse uzatmayalim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.