Şimdi Ara

Iphone 4 mü blackberry bold 9900 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
17.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.5 yıldır ıphone 4 kullanıcısıyım fakat son günlerde gerek telefonun eski performansında olmaması gerekse bazı kullanım sıkıntılarından dolayı cihazdan soğudum ve blackberry bold 9900 almayı düşünüyorum cihazım amerikadan gelmiş unlocklu cihaz doğubankta 1100 liraya sayıyorlar blackberryide garantili 1500 liraya veriyorlar sizce almak mantıklımı şimdiden teşekkürler.

• Dostum bence daha düşük modelli 9700 Yada 9780 al 2.el kullan bır süre begenirsen en iyi bb modelini alırsın.aynı olay bende vardı bende 2. Tel olarak bb 9780 aldım. iPhone dan sonra değişik bır deneyim.illa sıfır alçak dersen 9300 Yada 8520 al dene derim..
  • 4S bekle bence BB sarmıyor artık.
  • Ben 3GS ve 4 ten sonra 9900a geçtim. Alışması biraz zaman aldı ama maillerin tıkır tıkır düşmesi çok hoşuma gidiyor. BBM de çevremdekilerden ötürü ihtiyacım olan bir uygulamaydı. Pek oyun oynamam, kullandığım pek bir uygulama da yok; uygulama desteği de pek iyi değil. Cihazla ilgili hiçbir sıkıntım yok, istediklerimi tam anlamıyla veriyor diyebilirim. Bir tek ekranın biraz küçük olmasının dezavantajları oldu. İnternette dokunmatikle çok rahat gezinemiyorum ama o da çok umrumda değil açıkçası.
  • iPhone 3Gs , BB Blod 9700 ve iPhone 4 kullanmış ve hala iPhone 4 kullanan biri olarak ikisi arasında tercih yapmak gerekirse dürüstçe söylemeliyim ki iPhone daha iyi bir seçim gibi gözüküyor, tabii burada en önemli faktör kullanım alışkanlıklarınız; yani uygulama ve oyun seven biriyseniz BB bir zaman sonra sıkıcı gelebilir, ama bu BB kötüdür anlamında değil, her ikisi de değerli markalar ve ürünleri de standartların üzerinde, donanım olarak en üstte olmayabilirler ancak kendilerine özgü yazılımları ve stabiliteleri tartışılmaz. imkanınız varsa bir zamanlar benim yaptığım gibi iki ürünü de kullanabilirsiniz. iOS yazılımları her yeni sürümde (2,3,4 vs.) bu tarz sorunlar çıkarmış ve kullanıcı geri dönüşleriyle şimdiki mükemmel hallerine kavuşmuşlardır. Aslında bakıldığı zaman bir yazılımı anlamanın ve hataları görmenin en iyi yolu Apple'ın yaptığı gibi "günlük hayatta kullanıma" imkan vermek. Mühendisler bir yere kadar kullanırlar. Tabii bu benim kişisel kanaatim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

iPhone 3Gs , BB Blod 9700 ve iPhone 4 kullanmış ve hala iPhone 4 kullanan biri olarak ikisi arasında tercih yapmak gerekirse dürüstçe söylemeliyim ki iPhone daha iyi bir seçim gibi gözüküyor, tabii burada en önemli faktör kullanım alışkanlıklarınız; yani uygulama ve oyun seven biriyseniz BB bir zaman sonra sıkıcı gelebilir, ama bu BB kötüdür anlamında değil, her ikisi de değerli markalar ve ürünleri de standartların üzerinde, donanım olarak en üstte olmayabilirler ancak kendilerine özgü yazılımları ve stabiliteleri tartışılmaz. imkanınız varsa bir zamanlar benim yaptığım gibi iki ürünü de kullanabilirsiniz. iOS yazılımları her yeni sürümde (2,3,4 vs.) bu tarz sorunlar çıkarmış ve kullanıcı geri dönüşleriyle şimdiki mükemmel hallerine kavuşmuşlardır. Aslında bakıldığı zaman bir yazılımı anlamanın ve hataları görmenin en iyi yolu Apple'ın yaptığı gibi "günlük hayatta kullanıma" imkan vermek. Mühendisler bir yere kadar kullanırlar. Tabii bu benim kişisel kanaatim.

Katılıyorum. Kullanım amaçlarınıza göre iki model arasında da net çizgiler var. En basitinden dokunmatik veya klavyeli telefonlar arasında seçim yapmak kolay olsa gerek.

• Torch , 9900 ve iPhone 4 arasında kalmıştım ben de, bu gidişle 9900 alacağım, yani aldıracağım, umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Iphone'da kal derim.Ben BB torch 9800 kullanıyorum 1 yıldır. Blackberry'nin mail servisi dışında Iphone'a karşı hiçbir üstünlüğü yok. Uygulamaları desen hiç bir işe yaramıyorlar. Ama Iphone'dan sıkıldım diyorsan ve yeni bir soluk arıyorsan kesinlikle androidli bir telefona geç derim. HTC Evo3D veya Samsung Galaxy s2 yi şiddetle öneririm.
  • 9810 torch 2 almani oneririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochia

Kesinlikle Iphone'da kal derim.Ben BB torch 9800 kullanıyorum 1 yıldır. Blackberry'nin mail servisi dışında Iphone'a karşı hiçbir üstünlüğü yok. Uygulamaları desen hiç bir işe yaramıyorlar. Ama Iphone'dan sıkıldım diyorsan ve yeni bir soluk arıyorsan kesinlikle androidli bir telefona geç derim. HTC Evo3D veya Samsung Galaxy s2 yi şiddetle öneririm.

iPhone çok iyi sanki ülkedeki iP çılgınlığını anlamıyorum tüm rehberinizin iPhone kullanması lazım o telefonu tam yararlanmak için.
  • Ben iphone 4 satıp 9900 aldım pişman oldum, sonra tekrar iphone'a döndüm, iphone'a alışan biri başka telefon kullanamaz, ikinci telefon olarak BB alıp denemek istiyorsan daha uygun fiyatlı 9780 al, 9900'a verilen paraya gerçekten yazık.
  • blackberry öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

Ben iphone 4 satıp 9900 aldım pişman oldum, sonra tekrar iphone'a döndüm, iphone'a alışan biri başka telefon kullanamaz, ikinci telefon olarak BB alıp denemek istiyorsan daha uygun fiyatlı 9780 al, 9900'a verilen paraya gerçekten yazık.

9900'a neden yazık? 2.000 küsür olsa anlarımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

Ben iphone 4 satıp 9900 aldım pişman oldum, sonra tekrar iphone'a döndüm, iphone'a alışan biri başka telefon kullanamaz, ikinci telefon olarak BB alıp denemek istiyorsan daha uygun fiyatlı 9780 al, 9900'a verilen paraya gerçekten yazık.

9900'a neden yazık? 2.000 küsür olsa anlarımda.

bis ile beraber geçer zaten 2000 i, doğru dürüst uygulama indiremiyorsun, iphone'a yakın bir parayı ona vermek akıllıca olmaz, illa bb alınmak isteniyorsa 9780 den şaşmamak lazım, ona bile yazık, bb nin bir bb messenger ı vardı, şimdi iphone'da da imessage var, kısaca bb nin bir cazibesi yok, iphone iyidir.

• Ben de uzun zaman düşünme ve arkadaş gazıyla iphone 4 ümü satmadan blackberry 9900 aldım. 1 haftadır kullanıyorum allah aşkına bana birisi söylesin bu telefonun neresi bağımlılık yapıyor? Sınırsız internetinden başka ne artısı var bu telefonun? Yok efendim bbm i var ee? push özelliği var ee? Bence bu telefonun internetinden başka hiçbir artısı yok. Bir arkadaş demiş yukarıda iphone kullanmak için tüm rehber iphone kullanmalıymış. HAH diye kahkahalarla gülerim ben buna. Hiç alakası yok asıl bunu bbm için söylemek lazım.

iPhone ile blackberry arasında kalan arkadaşlara tek tavsiyem iphone al olur. Daha çok zevk alırsınız en azından gözünüz geniş ekran görür.

1-Her iki telefonda da flash yok bir kere.
    2- Vodafone hattın varsa youtube videolarını bis üzerinden izleyemezsin. iphoneda böle bişi yok aç izle rahat rahat.
    3-Uygulama açısından bakarsan iphone bin basar blackberrye.
    4-Gelen maillerin resimlerini falan açmıyor blackberry. Resimleri al demeden.(Belki bi ayarı vardır bilmiyorum)
    5-iphone nun facebook uygulaması blackberry ninkinden çok daha güzel. En azından daha şık.
    6-BB kullanan arkadaşınız yoksa fazla BBM sizin için sadece fazlalık. Ama iyi ki whatsapp var da milletin kullandığı onu kullanabiliyorsunuz. O uygulamanında blackberry versiyonu atari oyunu görüntüsü gibi. iPhoneda da iMessage var. iPhone lar arasında kullanırsınız. Yoksa ztn whatsapp var. Nokia,blackberry,iphone gibi akıllı telefonlarda çalışıyor. O yüzden bir artısı yok.
    7-Sarj konusunda da iphone full 3g facebook mail bildirimleri hepsi açık 2 gün gidiyor bende. Blackberry de günün yarısını kurtarırsanız sevinin.
    8-iphone daki kamera blackberrydeki kameraya da bin basar. O kadar net söylüyorum. Çekilen iki fotografta dağlar kadar netlik farkı var.

Sınırsız internet olsa asla blackberry almazdım. HTC yi deneyeceğim bir kez de. Bıktım çünkü flash sorunundan. iPhone meraklısı falan da değilim sadece 2 telefonu karşılaştırmak amacıyla yazdım umarım fikir edinme açısından faydalı olur.

• valla bende 9780 kullanıyorum güzel telefon ama değiştireceğim zaman iphone alırım neden bb aldım, dokunmatik kullanamam diye.. ama alışılır onada sonuçta bir süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

valla bende 9780 kullanıyorum güzel telefon ama değiştireceğim zaman iphone alırım neden bb aldım, dokunmatik kullanamam diye.. ama alışılır onada sonuçta bir süre sonra

Valla ne desem hocam bende sıkıldım artık Blackberry'den ama iPhone için değer mi orasıda meçhul. Arkadaş ortamının hepsi iPhone kullanması lazımki tam teferruat iPhone'dan faydalanabilelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: handsome88

Ben de uzun zaman düşünme ve arkadaş gazıyla iphone 4 ümü satmadan blackberry 9900 aldım. 1 haftadır kullanıyorum allah aşkına bana birisi söylesin bu telefonun neresi bağımlılık yapıyor? Sınırsız internetinden başka ne artısı var bu telefonun? Yok efendim bbm i var ee? push özelliği var ee? Bence bu telefonun internetinden başka hiçbir artısı yok. Bir arkadaş demiş yukarıda iphone kullanmak için tüm rehber iphone kullanmalıymış. HAH diye kahkahalarla gülerim ben buna. Hiç alakası yok asıl bunu bbm için söylemek lazım.

iPhone ile blackberry arasında kalan arkadaşlara tek tavsiyem iphone al olur. Daha çok zevk alırsınız en azından gözünüz geniş ekran görür.

1-Her iki telefonda da flash yok bir kere.
    2- Vodafone hattın varsa youtube videolarını bis üzerinden izleyemezsin. iphoneda böle bişi yok aç izle rahat rahat.
    3-Uygulama açısından bakarsan iphone bin basar blackberrye.
    4-Gelen maillerin resimlerini falan açmıyor blackberry. Resimleri al demeden.(Belki bi ayarı vardır bilmiyorum)
    5-iphone nun facebook uygulaması blackberry ninkinden çok daha güzel. En azından daha şık.
    6-BB kullanan arkadaşınız yoksa fazla BBM sizin için sadece fazlalık. Ama iyi ki whatsapp var da milletin kullandığı onu kullanabiliyorsunuz. O uygulamanında blackberry versiyonu atari oyunu görüntüsü gibi. iPhoneda da iMessage var. iPhone lar arasında kullanırsınız. Yoksa ztn whatsapp var. Nokia,blackberry,iphone gibi akıllı telefonlarda çalışıyor. O yüzden bir artısı yok.
    7-Sarj konusunda da iphone full 3g facebook mail bildirimleri hepsi açık 2 gün gidiyor bende. Blackberry de günün yarısını kurtarırsanız sevinin.
    8-iphone daki kamera blackberrydeki kameraya da bin basar. O kadar net söylüyorum. Çekilen iki fotografta dağlar kadar netlik farkı var.

Sınırsız internet olsa asla blackberry almazdım. HTC yi deneyeceğim bir kez de. Bıktım çünkü flash sorunundan. iPhone meraklısı falan da değilim sadece 2 telefonu karşılaştırmak amacıyla yazdım umarım fikir edinme açısından faydalı olur.

yazdıklarınız hepsine takılıyorum bende blackberryden sıkıldım keske iphone alsaydım en azından uygulamalarından adam gibi faydalanırdım blackberry'ye 15 tane uygulama kurunca telefon yavaslıyor
    iphone ve galaxy s2 de böyle birsey yok.

iphone 5 ve galaxy s3 kadar kullanacagım onlar çıkınca değiştirim.

• Yazdiklariniza katilmiyorum Blackberry Bold 9900 kullanicisiyim 2haftadir kullaniyorum siz bana söylermisiniz 4s in yapip da bold 9900 in yapamadigi nesi var ? bagimlilik yapmasina gerek yok telefonun, ben telefonum ile iki tane mail adresim sinirsiz internetim ve bbm yazismalarim ile hizli ve güvenilir bir agda dolasmaktan zevk aliyorum iphone kötü degil elbette ama Blackberry i hafife almayin derim bana sorarsaniz blackberry 9900 mi iphone 4s mi diye blackberry derim Cünkü benim kullanma amacim hem güzel internet deneyimi yaninda önemli maillerimi alip geri gönderimlerim ve takvimlerde planladigim seyleri kisilerle organize etmem ve pratik tuslari ile cok güzel bir deneyim sunmasi.
    ben 9900 al diyorum tabi bu laflarla ve gazla kesin simdiye iphone alinmistir bile ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErTuFx -- 2 Aralık 2011; 19:43:29 >
  • tartışılacak bi konu değil bu aslında.. katılıyorum katılmıyorum demekte pek doğru olmaz.. herkesin kullanım şekli farklıdır.. kimisi için bb çok iyidir vazgeçilmezdir, kimisi içinde ip...

mesela iphone da facebook a girip oradaki okey tavla gibi uygulamaları oynayabiliyorsunuz, daha fazla uygulama var, ekranı büyük vs. vs.. blackberryde ise sürekli internet ve klavye olması artı özelliği..

yani sonuç olarak bu konuyu tartışmak anlamsız ama dediğim gibi ben bir daha telefon alsam bu sefer ip alırım sanırım o zamana kadar ip5 yada 6 çıkar o zaman değiştiririm işte.. hemen değiştirmek gibi bir düşüncem yok yani..

edit: şunuda eklemek istedim; bana göre blackberry den iphone a geçilir ama iphone dan blackberry ye geçilmez (hiç ip kullanmadım ama böyle düşünüyorum nedense)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 2 Aralık 2011; 21:46:50 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.