Şimdi Ara

Iphone 4 mü blackberry bold 9900 mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
17.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bb9700 kullanıcısıyım ve telefonumdan gayet memnunum. Eğer daha önce almamış olsam ve şuan alıcak olsam 9900 alırdım kesinlikle. İkisi arasında seçim yapmak bence çok zor değil. Sadece oturup bir kağıda yazın. En çok ne kullanıyorum veya kullanıcam? Maillerinizi hızlı almak, bbm üzerinden sınırsız mesajlaşmak, facebook twitter gtalk vs. msjlaşma programlarında klavye rahatlığını yaşamak istiyorsanız kesinlikle BB alın. Ama derseniz ki, ben oyun oynamak istiyorum, yeni çıkan applicationların dibine vurmak istiyorum. Kısaca telefondaki eğlence maksimum seviyede olsun, iPhone en iyi seçim olacaktır. BB zaten yapısı gereği bir eğlence telefonu değildir. Kişisel farklılıklar devreye giriyor yani bu durumda. Ben bundan sonra Blackberryden başka cihaz kullanmam, kullanamam şahsen.

Mutlu günler.
  • Mailleri hizli alma olayina katilmiyorum. Bende dedigim gibi hem bold 9900 hem de iphone 4 var. Ayni mail adresini iki telefona da ekledim bazen iphone daha once bile aliyor :) sinirsiz internet var eyvallah ama telefonun sarji gitmiyor ki :) max 4 saat gidiyor facebook devamli acikken. Ama iphone 1 gunden fazla rahat gidiyor. Blackberry is teli tmm ama acikcasi dedigim gibi sinirsiz net olmasa kimse buna tenezzul etmez bence.iphone un uygulamalari bnm icin gayet onemli. Eczane taksi alisveris siteleri fln filan direkt okuyabiliyorum, bb ile anca 118.. I arariz :D valla bn tavsiye etmiyorum acikcasi kim ne derse desin tek artisi interneti :) saticam ztn sanirim bu kdr ucreti hak etmiyor. Bnm fikrim bu yonde arkadaslar darilmaca gucenmece yok :)
  • Yok hocam est. :) Ne gücenicez :) Herkesin kendine göre fikirleri var tabi :) Herkese göre değişiyor işte :) Klavyesine laf ettirmem ama Dokunmatikle hızlı yazamıyorum
  • Valla dostum ben ikisinde de hizli yazamiyorum
  • BB 9900 bende 1,5 rahat gidiyor sarz süesi telefonu nasil kulanacagina bagli kisinin. Iphone olan cok arkadasim var hepsi telefonlarndaki cabuk tükene pil sorunundan sikayetci, bu biraz nasil kulanildigina bagli ben uygulamalari pek acik birakmam istedigim gibi acar bakar kapatirim bir iphone kulanicisi olsam gene aynisini yaparim bu pil meselesi biraz kullanmayla alakali bence tabiki hizli ve rahat rahat büyük ekranda oyun oynamak isteyen iphone alsin burada arkadaslarin dedigi dogru ne amacla kulanilacaksa onun cin alinmali. Zaten intzernette yeterince inceleme videolari mevcut.
  • iPhone sadece oyun oynama aracı değildir. Birçok uygulamasıyla oldukça kullanışlı genele hitap eden bir telefondur. Blackberry de uygulama namına birşey bile yok. Zaten çok yüklenince denildiği üzere kasma yapıyor telefon :) Sarjı hiç kullanmayınca 1.5 gün gidiyor haklısınız :) Daha doğrusu az kullanınca. İnanın ben de genelde uygulamaları temelli kapatırım. Ama istediğiniz kadar karşılaştırın aynı şekilde kullanın iPhone un şarjı daha çok gidiyor :) Test ettiğim için söylüyorum.
  • BB e uygulama az evet ama bu bir ölcü olmamali bence ihtiyac olarak yeterince iyi parali biraz da parasiz uygulamalar var iphone uygulamalarinin büyük cogunlugunu oyunlar olusturuyor Apple kullanicilarin belirgin özelligidir bu telefonu savunurken ilk önce bizim uygulamalarimiz cok derler, ben pil konusn da iki telefonda bir fark göremiyorum.
  • Yeterince iyi dediginiz uygulamalari bana bir soyler misiniz? Ornegin bana doviz programi lazim bulur musunuz bir tane? Ya da otobusun nerde oldugunu gosteren bir uygulama? Blackberry nin yemeksepeti uygulamasi bile dandik. iPhone kullanmadiginizi varsayiyorum pilde buyuk olcude farklilik var. Test ettim diyorum yani daha ne diyeyim. En azindan iphone un ele avuca alinacak uygulamasi var bb nin sinirsiz internetinden baska neyi var :) bn iphone savunucusu degilim ayrica sadece her iki tel arasinda karsilastirma yapiyorum ikisi de bnde mevcut oldugu icin ;)
  • Nasil bir karsilastirmadir bu böyle anlamadim ben de her iki telefonu taniyor ve elime almis kullanmis biriyim, ben kendi bilgime göre bb nin yaptigi ama iphone de olmayan özellikleri söyleyebiliyorum peki sen iphone de olup da bb nin yapamadigi bir özellik sayarmsin bana ? Döviz programi bunu sonucda internetten aktif bir sekilde yapacaktir, gayet bir siteye girerek de döviz olayini yapabilirsin icinde esas amaca hitab ediyorsa uygulamalari o kadar da önemli degil varsin az olsun yani benim bilgim ve kullanis amacim hala BB diyor üstelik piyasada sgs2 iphone 4s vs.. alanlarinda güclü telefonlar var iken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome88

Yeterince iyi dediginiz uygulamalari bana bir soyler misiniz? Ornegin bana doviz programi lazim bulur musunuz bir tane? Ya da otobusun nerde oldugunu gosteren bir uygulama? Blackberry nin yemeksepeti uygulamasi bile dandik. iPhone kullanmadiginizi varsayiyorum pilde buyuk olcude farklilik var. Test ettim diyorum yani daha ne diyeyim. En azindan iphone un ele avuca alinacak uygulamasi var bb nin sinirsiz internetinden baska neyi var :) bn iphone savunucusu degilim ayrica sadece her iki tel arasinda karsilastirma yapiyorum ikisi de bnde mevcut oldugu icin ;)

ya dostum hala neyi tartışıyorsunuz tamam işte sana göre iphone iyi diğer arkadaşa göre de blackberry.. sen döviz, otobüs uygulaması kullanıyorsun, o kullanmıyor.. bu kadar basit.. ihtiyaca göre telefon olay budur.. bb nin yemek sepeti uygulaması dandik ama var yinede.. haa ayrıca bu iki telefon aynı fiyat değilki.. iphone daha pahalı ona görede uygulamaları daha fazla ve daha kaliteli, öylede düşünülebilir.. fiyatları bire bir aynı olsa oturun sabaha kadar tartışın diyeceğim ama yine kişilerin zevkleri ve tercihleri girecek devreye.. kimseye şu telefon daha iyi diye kabul ettirmeye çalışamazsınız

• Ben zaten iphone 4 ün üstün bir telefon oldugunu kabul ediyorum ama alaninda ve yaptigi seyleri birtek o yapar gibi bir telefon degil alternatifi bol bir telefon ama isteklerime göre su anda BB nin alternatifi yok .
  • Vardir vardir gelin sizi blackberryden kurtaralim :) saka bi yana iyi yatirdik konuyu masaya ama soruyu soran arkadas telefonu alip avrupaya kacti galiba :D
  • Arkadaslar bb9900 kullaniyorum. Bundan oncede iphone 3gs kullaniyordum. Telefonla cok konusan bir insan olarak bb ile iphoneun sarji kiyas bile yapilmaz yapilamaz. Bb bu konuda iphonu bariz eziyor ve sarji daha uzun gidiyor. Testse bende yaptim. Ben iphonu sadece aksamlari tv izlerken kurcaladigim birkac oyun uygulama olarak ariyorum. Onun disinda bb herseyiyle yeterli bir cihaz. Klavye derim bb derim. Oyun derim iphone derim. He son olarak arkada mailin iphoneda daha once geldigini soylemis. Boyle bir imkan yok, bb de bilgisayardaki exchance den bile hizli dusuyor mail.
  • Bende bu aşamadayım 9900 almayi dusunuyorum yaza dogru yeni bir modeli cikacakmi ?
    Ayrica internet gezintisinde en hizli kaliteli ve rahat hangi cihazda daha rahat
    Almanya dan almayi dusunuyorum TR de kullanimda sikinti yaratirmi
  • Blackberry telefonunu almayi düsünüorsan acik olup olmadigina dikkat et derim. yeni model konusuna gelirsek elbette hep yeni modeller cikacaktir ise bir yerden baslamak gerekiyor Bence kaliteli telefon almak istiorsan Samsung sgs2 ada bold 9900 uyar derim
  • Exchange den bahsetmiyoruz arkadaslar burda her iki teldeki 3g baglantisindan bahsediyoruz. Kendi sunucunuz ya da sirketin sunucusundan degil. O yuzden saptirmayalim konuyu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun saptigi falan yokki burada bilgi alisverisinde bulunuyoruz fikir beyan ediyoruz ?????????
  • @handsome88 eline sağlık güzel yazmışsın. Ben de fikirlerine katılıyorum...
  • quote:

Exchange den bahsetmiyoruz arkadaslar burda her iki teldeki 3g baglantisindan bahsediyoruz. Kendi sunucunuz ya da sirketin sunucusundan degil. O yuzden saptirmayalim konuyu :)

@handsome88

blackberry 9780 - 750 Tl ye sattım. ( Kurtuldum :P :)
    artık iphone yada samsung bakacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

quote:

Exchange den bahsetmiyoruz arkadaslar burda her iki teldeki 3g baglantisindan bahsediyoruz. Kendi sunucunuz ya da sirketin sunucusundan degil. O yuzden saptirmayalim konuyu :)

@handsome88

blackberry 9780 - 750 Tl ye sattım. ( Kurtuldum :P :)
    artık iphone yada samsung bakacagım.

Bagimlilik yapan bir telden kurtulmussunuz tebrikler

Ya iphone ya da sony ericsson xperia ya bakmaninizi oneririm. Htc de olabilir. Arkadasimda samsung vardi satti samsung tablet aldi sonra onu da satip xperia aldi daha iyi oldugu icin gayet memnun.

@Marvel bn size bisi demedim ustunuze alinmissiniz :/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.