Şimdi Ara

Iphone 4 mü blackberry bold 9900 mü ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
17.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

Bu çok göreceli bir konu. Yüzlerce binlerce uygulama varmış filan vs hiç ilgilendirmiyor beni. 2 yıla yakın 3gs kullanıyordum şuan serviste, kardeşime iphone 4 hediye etmiştim dolayısıyle onu da biliyorum. Ve yaklaşık 8 aydır ipad 2 kullanıyorum 64 3g, telefonda iphone sıktı beni, sanal klavyeden iyice soğumuştum ayrıca, ios arayüzü de ruhsuz gelmeye başladı, işte bb 9900 mükemmel q klavyesi ile harika cpu ve ram özellikleriyle, işçiliğiyle yakaladı beni. 2 hafta oldu henüz ve yıllarca kullanmak istiyorum Allahtan bir mani gelmez ise ben çok memnunum.Telefonda oyun eğlence ile işim olmaz hiç kasamam bunlarla o ufak ekranda diyenler içn eĞer gerçek bir bildirim ve iletişim harikası istiyorsanız 9900 günümüzün en iddalı alternatifidir derim rahatlıkla. Ha tablette neden ipad 2 kullanıyorsun peki derseniz orada işte tüm parametreler değişiyor tablette benim için rakipsiz ipad. Ha bu arada bilgisayarımda macbook pro tercih ettim ve memnuniyetle 1,5 yıldır kullanıyorum, yani bir fanboyluk durumu yok.

bu yazıya sonuna kadar katılıyorum. bende de ipad2 var. tablette ipad üzerine yok. ama telefonda da blackberry üzerine yok. tabi 9900 dan bahsediyorum. daha önceki cihazlar biraz yavaş kalıyor işlemci olarak. iphone kullandım ama sarmadı beni. tekrar blackberrye dönüş yaptım. ve severek kullanıyorum.

• teşekkürler ben de bunu kast etmiştim 'çok göreceli bir konu' derken. bazıları bizlerden çok farklı düşünebiliyor çünkü ihtiyaçları / beklentileri farklı. tabletim olmasaydı belki yine iphonedan devam etmek isteyebilirdim ama biraz da gönülsüzce olurdu bu, sanal klavyeden ve tekdüze alışıldık ios arayüzünden gittikçe soğumaya başlamıştım ancak işe yarayan uygulamalar yüzünden tercih edebilirdim fakat şimdiki kombinasyondan son derece memnunum. eğer tek cihazım olsaydı, tabletim hatta bilgisayarım olmasaydı belki bu iphone olabilirdi ama şu an beni heyecanlandırmıyor 4s. sanırım bu biraz da 'tüketim çılgınlığı' dedikleri şey, ben iphonu tükettim şimdi de bold 9900 tüketmekle meşgulüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 9 Şubat 2012; 10:02:35 >

• direk başlığı okuyarak yazıyorum beyler.kesinlikle iphone 4 derim.bende şuanda bb kullanıyorum hatta alana kadar götümü yırttım ama yok yani mağlesef iphone gibi hiçbiri olmuyo onu da az bi zaman kullandım.blackberry çok kısıtlı bi telefon ve şarj sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milfhunter

direk başlığı okuyarak yazıyorum beyler.kesinlikle iphone 4 derim.bende şuanda bb kullanıyorum hatta alana kadar götümü yırttım ama yok yani mağlesef iphone gibi hiçbiri olmuyo onu da az bi zaman kullandım.blackberry çok kısıtlı bi telefon ve şarj sorunu var.

nick iyiymiş

benim içinde tam tersi. iphone4 kullanamıyorum. bebeler kullanıyor iphoneları.
  • yapma be dostum bebeler ile ne alakası var :D gerçi tercih meselesi saygı duyarım ama ne olursa olsun hep bir adım önde Iphone
  • 3310 un bislisi demısımdır hep blackberry modellerıne. Rezıl bır market , Rezıl bır ınternette sörf deneyimi , Rezil bir kamera. Ama nedense hep bir albenisi oluyor blackberrylerın bu da biraz popülerıtesınden kaynaklanıyor , son zamanlarda blackberrynın populer turk dızılerınde ki reklam stratejisiyle alakalı bknz kucuk sırlar.

2 adet blackberry telefon kullandım , param cok olsa ıkıncı telefon olarak kullanırım ama bır daha asla ilk kullancagım telefon blackberry olmaz.

şöyle bir editleme yapıyım , telefonda eglence aramayanlar , sörf deneyımı aramayanlar veya dokunmatık telefonda zorlananlar ıcın ancak blackberry dogru tercıh olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 13 Şubat 2012; 13:16:29 >
  • bende 8900 kullnıyorum 3 seneden beri bb kullanmak istiyosanız amacınız bence bunu bilmeniz lazım haliyle bb telefondada angry bird oynanmazki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emparor_55

bende 8900 kullnıyorum 3 seneden beri bb kullanmak istiyosanız amacınız bence bunu bilmeniz lazım haliyle bb telefondada angry bird oynanmazki :)

Aynen. :)
    iPhone da cok iyi ama bb de iyi. ;)
  • dostum paran varsa kesinlikle iphone başka bişey denmez bence
  • blackberry öyle herkesin kullanabilecegi cinsten basit bir telefon degil. menüleri, ayarları, fonksiyonları falan derken karışık bir cihaz. iphone daha basit her kesimden insan kullanabiliyor. o yüzden blackberry ayrıcalıktır diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

dostum paran varsa kesinlikle iphone başka bişey denmez bence

fiyatları aynı cihazların. parayla ilgisi yok konunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanover

blackberry öyle herkesin kullanabilecegi cinsten basit bir telefon degil. menüleri, ayarları, fonksiyonları falan derken karışık bir cihaz. iphone daha basit her kesimden insan kullanabiliyor. o yüzden blackberry ayrıcalıktır diyorum

• Bende bu durumda kaldım.Ve bence en iyi kararı verdim.
    1800 TL param vardı şehri iyice araştırdım en temizini ve benim bütçeme en uygun olan bold 9900 ü buldum.Gidip aldım 1100 TL ye.Ama bunu aldıktan sonra hafif bi pişmanlık yaşadım keşke paranın tamamını verip bi Iphone 4 alsaydım,herkesin elinde görüyorum hiç elime bile almadım felan diye.Ardından Apple'ın Ipod Touch denen cihazlarını öğrendim bi kaç günlük araştırmadan sonra bunuda almaya karar verdim.650 TL ye 2.el Apple Ipod Touch 4.Nesil 64 GB aldım.Ve size şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim Ipod Touch 4.Nesilin Iphone 4 den tek farkı bence telefon özelliğinin olmaması.Non-stop müzik dinlediğinizde şarjı 27-30 saat arası gidiyor.Iphone 4'ün oynatabildiği desteklediği her uygulamayı her oyunu destekliyor çalıştırıyor.Tamamen yol arkadaşı bir cihaz.İnternete gireceğimde mesajlaşacağımda boldumu elime alıyorum.Canım sıkıldığında Ipod Touchımı alıp harika grafikli oyunları oynuyorum müzik dinliyorum film izliyorum vs. vs. . Ben dokunmatik telefon kullandım 1 yıl HTC'nin cihazını kullandım ama bir türlü beğenemedim.Soğuk havada dokunmatiğinde anlık takılmalar,sorunlar oluşabiliyor.Ellerin kirliyken ekrana dokunamıyorsun,yere düştüğünde telefon,ele alınasıya kadar bi yürek tedirginliği vs. vs. o yüzden tuşlu telefona geri dönmek istedim ama bi yönden de dokunmatiğin internetde gezerken ki rahatlığını özler miyim acaba diye bold 9900'ü aldım bence gayet uygun bir tercih oldu.Şimdi haberleşme ve eğlence konusunda en ufak bir derdim tasam sıkıntım kalmadı.Acayip bir kafa rahatlığı var bu konuda bende.Telefon alacak her arkadaşa tavsiye ediyorum almam diye diretenlere ise cihazı eline 5 dkklığına vermem yeterli oluyor.İnternet tarayıcısında bold 9900'ün üzerine tanımam.O denli iddalı.

Bold 9900 için düzgün uygulama düzgün oyun vs. yok ama karizması,çizgisi yeter diyorum ben.Sanal klavye zaten başlı başına bir ölüm.Boldun klavyesi ooohhh,rahatlık bu telefonda arkadaşlar.

Eğer Iphone 4 ve Bold 9900 arasında kalırsanız benim yaptığım işi yapabilirsiniz.Şu anda ki rahatlık bambaşka birşey.

Kısaca şunu söyleyebilirim ki; Bu devirden sonra Iphone 4 felan kurtarmaz artık Iphone severleri alacaklarsa Iphone 4S almaları lazım.I4S lerinde fiyatı ortada.2500 TL bi telefona vermek aptallıkdan başka birşey değil bence.Benim yaptığım iş çoğu arkadaşıma o kadar mantıklı geliyor ki.1800 TL Ye Iphone 4 mü Bold 9900 mü derken hem Iphone 4'den tek farkı telefon özelliği olmayan bir cihazım hem de Bold 9900 üm oldu.Herkese tavsiye ederim.

• Turkcell 17 lira yaptiktan sora bis I blackberry I tanidim bazi arkadaslara su konuda hak veriyorum 1700 vercegine git curve al mantikli tabiki ama kendi adima gordugum eksiklikleri soyliyim size skype uygulamasi yok;kamerali gorusme yok;ve gtalkta sesli arama yapamiyorsunuz bunlar benim ilk halde gordugum eksiklikler birde kibrista maalesef bis kullanamiyorum :/ artilarina gelelim bis musterilerle dosya resim alimi cok rahat push mail aynen what's up ta aynen cok iyi benim tel eski 9900 olan arkadaslardan ip4 ve 9900 browserini karsilastirmasini yapabilirlermi benim mantigima gorede ayrica ip4 alicagima s.gs2 alirimen iyisi o putty terminal bile war icinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SammaR

Bende bu durumda kaldım.Ve bence en iyi kararı verdim.
    1800 TL param vardı şehri iyice araştırdım en temizini ve benim bütçeme en uygun olan bold 9900 ü buldum.Gidip aldım 1100 TL ye.Ama bunu aldıktan sonra hafif bi pişmanlık yaşadım keşke paranın tamamını verip bi Iphone 4 alsaydım,herkesin elinde görüyorum hiç elime bile almadım felan diye.Ardından Apple'ın Ipod Touch denen cihazlarını öğrendim bi kaç günlük araştırmadan sonra bunuda almaya karar verdim.650 TL ye 2.el Apple Ipod Touch 4.Nesil 64 GB aldım.Ve size şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim Ipod Touch 4.Nesilin Iphone 4 den tek farkı bence telefon özelliğinin olmaması.Non-stop müzik dinlediğinizde şarjı 27-30 saat arası gidiyor.Iphone 4'ün oynatabildiği desteklediği her uygulamayı her oyunu destekliyor çalıştırıyor.Tamamen yol arkadaşı bir cihaz.İnternete gireceğimde mesajlaşacağımda boldumu elime alıyorum.Canım sıkıldığında Ipod Touchımı alıp harika grafikli oyunları oynuyorum müzik dinliyorum film izliyorum vs. vs. . Ben dokunmatik telefon kullandım 1 yıl HTC'nin cihazını kullandım ama bir türlü beğenemedim.Soğuk havada dokunmatiğinde anlık takılmalar,sorunlar oluşabiliyor.Ellerin kirliyken ekrana dokunamıyorsun,yere düştüğünde telefon,ele alınasıya kadar bi yürek tedirginliği vs. vs. o yüzden tuşlu telefona geri dönmek istedim ama bi yönden de dokunmatiğin internetde gezerken ki rahatlığını özler miyim acaba diye bold 9900'ü aldım bence gayet uygun bir tercih oldu.Şimdi haberleşme ve eğlence konusunda en ufak bir derdim tasam sıkıntım kalmadı.Acayip bir kafa rahatlığı var bu konuda bende.Telefon alacak her arkadaşa tavsiye ediyorum almam diye diretenlere ise cihazı eline 5 dkklığına vermem yeterli oluyor.İnternet tarayıcısında bold 9900'ün üzerine tanımam.O denli iddalı.

Bold 9900 için düzgün uygulama düzgün oyun vs. yok ama karizması,çizgisi yeter diyorum ben.Sanal klavye zaten başlı başına bir ölüm.Boldun klavyesi ooohhh,rahatlık bu telefonda arkadaşlar.

Eğer Iphone 4 ve Bold 9900 arasında kalırsanız benim yaptığım işi yapabilirsiniz.Şu anda ki rahatlık bambaşka birşey.

Kısaca şunu söyleyebilirim ki; Bu devirden sonra Iphone 4 felan kurtarmaz artık Iphone severleri alacaklarsa Iphone 4S almaları lazım.I4S lerinde fiyatı ortada.2500 TL bi telefona vermek aptallıkdan başka birşey değil bence.Benim yaptığım iş çoğu arkadaşıma o kadar mantıklı geliyor ki.1800 TL Ye Iphone 4 mü Bold 9900 mü derken hem Iphone 4'den tek farkı telefon özelliği olmayan bir cihazım hem de Bold 9900 üm oldu.Herkese tavsiye ederim.

güzel bir yazı.
    bende bu kombinasyonu bold 9900 ve ipad2 ile yapıyorum.
    ileride iphone5 çıkarsa ve ekranı istediğim boyutta olursa bb'nin yanına alabilirim.
    ama bold'u kesinlikle satmayı düsünmüyorum.
    bu işlerin sonu yok arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: SammaR

Bende bu durumda kaldım.Ve bence en iyi kararı verdim.

sizi tebrik ederim gönülden. işte anlatmaya çalıştığım buydu. demin yukarılarda yazanlardan biriyle resmen polemiğe girdik. olay budur aslında bu kadar basit. körü körüne dogmatik bir şekilde savunmamak lazım. ben de benzer bir kombinasyonla teknolojinin keyfini sürüyorum bu günlerde. benim ios um biraz büyük yalnız :) ipad 2 3g 64 gb & bold 9900 kombnasyonu ile .. artık sürekli yanlış bastığım dokunmatik klavyenin işkencesinden kurtulup belki de bir telefon üzerindeki dünyanın en ergonomik q klavyesinin rahatlığını konforunu sürerken, bildirim olayının, acaba gelen giden birşey var mı diye gözümün 1-2 saniyeliğine aradığı kırmızı led bildirim sinyalinin tadını bold 9900 de (evet bu özelliğini çok seviyorum blackberry lerin, iphone da ekranı açmadan anlayamıyordum ileti/bildirim var mı).. kalan tüm ios platformunun güzel yönlerini, harika gazete, dergi, web surf keyfini, oyunları da ipad de deneyimliyorum.

• quote:

sizi tebrik ederim gönülden. işte anlatmaya çalıştığım buydu. demin yukarılarda yazanlardan biriyle resmen polemiğe girdik. olay budur aslında bu kadar basit. körü körüne dogmatik bir şekilde savunmamak lazım. ben de benzer bir kombinasyonla teknolojinin keyfini sürüyorum bu günlerde. benim ios um biraz büyük yalnız :) ipad 2 3g 64 gb & bold 9900 kombnasyonu ile .. artık sürekli yanlış bastığım dokunmatik klavyenin işkencesinden kurtulup belki de bir telefon üzerindeki dünyanın en ergonomik q klavyesinin rahatlığını konforunu sürerken, bildirim olayının, acaba gelen giden birşey var mı diye gözümün 1-2 saniyeliğine aradığı kırmızı led bildirim sinyalinin tadını bold 9900 de (evet bu özelliğini çok seviyorum blackberry lerin, iphone da ekranı açmadan anlayamıyordum ileti/bildirim var mı).. kalan tüm ios platformunun güzel yönlerini, harika gazete, dergi, web surf keyfini, oyunları da ipad de deneyimliyorum.

bazen led yanıyormuş gibi geliyor mu sizede? gözüm arada lede gidip geliyor.

• o zaten bir süre sonra hastalık haline geliyormuş bb ciler de, ben de bakıp duruyorum arada sonra şaşırıyorum kendime, telefon kullanım alışkanlığımın değiştiğini hissettiriyor bu
  • quote:

o zaten bir süre sonra hastalık haline geliyormuş bb ciler de, ben de bakıp duruyorum arada sonra şaşırıyorum kendime, telefon kullanım alışkanlığımın değiştiğini hissettiriyor bu

bb'yi sırf ledi için bile alırım
  • angry bird'ün değişik versiyonuda gelmiş bu arada oyun meraklılarına ....:)))))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.