Şimdi Ara

Iphone 4 mü blackberry bold 9900 mü ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
17.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infileXible

59*24 kampanyaya bugün kayıt oldum.
    elimde Galaxy S i9000 var. onu da
    bir arkadaşım istedi, BB 9900 gelince
    galaxy yi arkadaşım alacak.
    bir tablet almak istiyorum.
    Asuss, Smarttab, Acer ne tavsiye edersiniz.
    Bütçe 800 TL

bb playbook nasıl ?
  • jetta
  • Uygulama meraklısı isen,tabikide Iphone alacaksın.
    Sosyal ağları kullanma meraklısı isen (twitter-facebook-myspace-bbm) blackberry senin için güzeldir.

Şuan 9800 kullanıyorum,hem dokunmatik ekranı var hem klavyesi tam aradığım telefon özelliği. Uygulama beklentim yok,Beeweather,foursquare,munch programları bana yetiyorda artıyor. Telefonda oyun oynamayıda seven birisi değilim.
  • 1 yıldırlı bb kullanıcısıyım fakat bbm ve klavye harici hiç bir artısı yok iphone a göre şuan sınırsız internetide operatörler sınırlı hale getiriyor. iphone ile blackberry kullanmak en akıllıca .

bb den bbm ve mesaj, iphone dan oyun internet vs vs .
  • Bizim milletin şu huyunu anlamıyorum anlayamıyorum, özellikle iPhone konu olunca tavan yapıyor. "Çocuk gibi oyun mu oynayacaksınız? 3-5 uygulama için para mı verilir? Yok kuş fırlatmak istiyorsan git al 2000 liraya..." Tamam beğenmiyor olabilirsiniz veya işinizi görmüyor olabilir ama tercih eden insanlar için böyle yorumlar yapılması çileden çıkarıyor beni. Yanlış anlaşılmasın şu an Samsung kullanıyorum ama BB de kullanmışlığım var iPhone da... Her birini inceleme fırsatım oldu hepsinin kendine has özellikleri var. Daha doğrusu kendine has iyi yaptığı özellikleri var. O yüzden illa kendi kullandığın aleti körü körüne desteklemek yerine iyi kötü taraflarını objektir şekilde belirtmekte ne var anlamıyorum... Mesela şu an kullandığım telefon yetersiz benim için ve ihtiyaçlarımı karşılaması açısından telefon araştırması içindeyim arkadaş gibi. BB ile iPhone veya işimi görecek başka bir model arasında kafam karışık. Örnek verecek olursam arkadaşımda 9780 ve 9300 var. Öve öve bitiremiyor. Hani ben zaten biliyorum telefonun iyi olduğunu. Ama kendimde eksik olan bir şeye bakmak adına ver bakalım dedim nasılmış. Hemen tarayıcısını denedim. Çünkü kendi telefonumda birkaç sayfada hemen yetersiz bellek deyip kapatıyordu. Baktım onda da aynı olay var. 3-4 sayfa açmıştım incelemek için çat diye gitti bütün sayfalar. İşin yoksa tekrar aç vs vs... Bazen bellek yetersiz kalıyor ekran beklemeye alıyor falan. Hani dedim böyle böyle yapıyor. Ee ben sorun etmiyorum o senin sorunun çok şey bekliyorsun diyor. Demek istedğim şu; herkesin beklentileri farklı. O arkadaşım bunu sorun etmezken benim için telefonu duvarda parçalamalık bir sorun. O yüzden lütfen tavsiyede bulunurken kendi cihazınız olsun olmasın objektif olun... Ha bu arada BB'nin sosyal ağ uygulamaları gayet hoş. Anında bilgilerini tag edebilmen. Face Twit uygulamaları arayüzü ve Push hesabı çok iyi. Ama bu konularda iPhonu'un da aşağı kaldığını düşünmüyorum. Hemen hemen aynı fiyatlı olan bu iki ürün için bence iyi araştırma yapmalısınız. Fiyat az buz değil çünkü...

• arkadaşlar öncelikle benim görüşüm iphone ve blackberry aynı sınıfta karşılaştırılacak bir telefon değil.iphone 3.5" bir ekrana sahip tamamen bir multimedya telefonu.blackberry ise daha iş amaçlı bir telefon iphone'nun yarısı kadar ekranı var.şimdi gelip iphone ile samsung galaxy i karşılaştırırsınız veya başka o sınıftaki telefonu karşılaştırırsınız o zaman mantıklı olur bence.ama şimdi blackberry gibi bir iş telefonunu iphone gibi multimedya telefonunu karşılaştırmak hiç hoş olmuyor.ikisi birbirinden tamamen ayrı sınıf telefonlar.iphone 4s le samsung galaxy nexus'u karşılaştır.blackberryi'de nokia'nın klavyeli telefonlarıyla karşılaştır.iphone zaten bambaşka bir dünya.bütün telefonların ayrı ayrı iyi yönleri var.iphone mu blackberry mi diye bişey olmaz ne bu sidik yarışı mı ya?hangisi sana uygun bir telefonsa onu alırsın.iyi diye iphone almak veya iyi diye blackberry almak bence saçma.
  • mantıksız bir karşılaştırma.

eğer bi şirkette yöneticiyseniz çalışanlarınızla sürekli iletişim gerekiyorsa bb alınır.

veya bbm hastasıysanız kız düşürmek için bb alınır.

bbm ve email özelliği dışında bomboş bi telefon.

şuan iphone 4 ve 9780 var bende mesela 9780 sadece bbm için başka özelliği yok telefonun.

ikisinide satıp 9900 almayı düşünüyorum gerçi yanınada yeni nesil bi ipod mesela güzek kombinasyon oluyor.

ayrıca bis internet paketini tüm telefonlarda kullanabilirsiniz yalan yanlış bilgi vermeyin.
  • İphone uygulama Bakımından BB den önde ama kullanıs performans olarak bb daha iyi bende bb 9900 dıyorum
  • durum varsa ikisini de kullanın derim...
  • İnsanoglu bu, neye alistirirsaniz onu kullanir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN
    bbm ve email özelliği dışında bomboş bi telefon.

Bir artısı da klavyeli oluşu bence. Onun haricinde gerçekten boş bir telefon. Şu fiyattaki telefon doğru düzgün nete girmiyor. Ne sayfa açar, ne bir şey indirir. Açarsa yavaş açar. Sürekli 3g modundadır ama internete girerim dedim mi edgeye düşer :D Vallahi sinir oldum arkadaşların yanında rezil eder bir de seni. Boktan eski model nokialar daha hızlı giriyor internete. Cidden bu telin niye böyle internet sıkıntısı var?
  • Bb tutkudur. Once alirsin. Sonra elinden cikarmaya bakarsin. Sonra cikarinca yeni telefonunu kullanamayip geri donersin birde su anda yeryuzunde hem tus hem dokunmatik olupta bb 9900 kadar iyi olan baska bir telefon yok.

• Bence qwerty klavye ciddi anlamda mail ve mesajla cok isli disli iseniz hayatinizi inanilmaz derece de kolaylastiracak bir unsur. Ben kendi kullanim amaclarima gore kesinlikle qwerty klavyeden vazgecemem. Sizde dokunmatik ekranlarda bir seyler yazmakta zorlaniyor ve bu nedenle nefret ediyorsaniz klavye sizin icinde gercekten cok iyi olacaktir onun disinda uygulama olsun, buyuk ekranda video izlemek olsun, daha iyi bir internet deneyimi olsun tabi ki iphone. Ben o sorunuda bir tane tablet alarak cozdum ki iphone dan daha verimli bir cozum oldu acikcasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurettinaz -- 23 Temmuz 2012; 9:48:56 >
  • iphone 4 akar.
  • Bbm olmasa kimse blackberry almaz

• eğer bbm kullanmicaksan kesinlikle iphone 4,insan olduğun için iphone bile doğal olarak sıkmış yetmemiş sana.Dediğim gibi eğer bbm kulanmicaksan iphone 4 en ideal telefondur.
  • S3
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYasarxx -- 9 Aralık 2015; 5:38:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYasarxx

BB yüzünden ağzı yananlardanım bende ama işte.
    Geçen sene 1 Ağustosta iphone 4 16 GB beyaz aldım Darty'den. Baya iyiydi uygulama bakımından. Şarjı iyi gidiyordu, tumblr facebook twitter gibi sitelere olan uygulamasıyla mükemmeldi ama sonra çevremdeki herkes bb almaya başlıyınca babamdan bi telefon daha istedim. 9800 almayı düşünüyordum ama kızak meselesi yüzünden arkadaşlarım tavsiye etmediler. 9700 alırım dedim gittim turkcell şubesine. Ordakiler 9900ü önerdiler. Bir bayan olarak çok kaba buldum istemedim ama baya dil döktüler, beyazını aldım. Dokunmatiği çok iyiydi eh ama uygulama bakımından çok vasattı, bbm için kullanıyordum bir tek. sabahları okul için servise binerdim. iphoneda sadece müzik dinlerdim bb de arkadaşlarımla konuşurdum. zamanla iphone benim için sadece mp3 görevini görür oldu. ama 2 hat taşımak da kolay değildi o yüzden iphonedaki hattaki bütün paketlerimi kapattım, telefon ölü gibiydi :) bb nin bbm'inde 1700 kişi vardı ve şarjım sadece 3 saat giderdi o da bütün uygulamaları kapatır parlaklığı 10a indirirdim. sonra iphoneu sattım. bb ile kaldık. bir süre sonra bbm dünyasından uzaklaşıp 1700 kişiyi sildim, ama ondan yaklaşık 1-1,5 ay sonra telefonun ana kartı yandı. telefonsuz kalınca 9700 aldım doğubanktan idare etmesi için 420TLye kutulu kvk garantili falan. şimdi 9900'a garantili olmasına rağmen 500tl masraf çıktı ana kart onarımı için. bütün aile bb kullandığım için laf yaptı. Annem babam teyzem eniştem dayılarım falan hepsi iphone kullanır. bb kullanan bir tek benim ve hiç birinde servise gitme sorunu çıkmadı benim bbde çıkınca laf yaptılar dolayısıya ama iphoneda biliyorsunuz ki batarya yok. minik bir cip var içinde ve onun ömrü ortalama 1,5 yıl. sonra onu yenilemek için 500 tl veriyorsunuz. ben ikisinide kullanmış olarak bb derim. iphoneu uygulamalar için alıyorsunuz ama bir süre sonra sıkılıyorsunuz hiç bir işinizie yaramıyorlar. ama ha bbm kullanan yoksa çevrenizde bbde almayın derim.

iphone da da batarya vardır.

Iphone 4 mü blackberry bold 9900 mü ?

• 9900 güzel cihaz da şarjı dayanmıyor, bir de BB'yi etrafında çok BB kullanıcısı varsa almak lazım, BBM dışında pek bir artısı yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.