Şimdi Ara

iPhone 4 mü Galaxy S3 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturaya ek akıllı telefonlardan almaya karar verdim.ama hangisini alayım kararsızım.iPhone 4 yavaş ve kasıyor diyorlar.Galaxy s3 ün apple'de rakibi 5 diyenler oldukça fazla.Galaxy S3'e doğru gidiyorum.İnterneti de daha çok kullanacağım için S3 mantıklı geliyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

• İp4 kullanıcısı olarak s3 diyorum çünkü apple artık desteği kesiyor ip4 den telefon ip3 gibi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer cok ağır uygulama kullanmicaksaniz iPhone 4 işinizi görür birde 8 gb size yeterse

• quote:

Orijinalden alıntı: mvn_

Eğer cok ağır uygulama kullanmicaksaniz iPhone 4 işinizi görür birde 8 gb size yeterse

Birkaç yerde araştırdım.çoğunluğun %85 i galaxy öneriyor.iPhone kullananlar bile memnun olmadıklarını söylediler.Ayrıca Android daha kullanışlı değil mi?Senin iPhone önerme sebebin nedir dostum?
  • Bunu birkaç kişi daha söylemişti.Teşekkür ederim önerin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L^Rouge

Faturaya ek akıllı telefonlardan almaya karar verdim.ama hangisini alayım kararsızım.iPhone 4 yavaş ve kasıyor diyorlar.Galaxy s3 ün apple'de rakibi 5 diyenler oldukça fazla.Galaxy S3'e doğru gidiyorum.İnterneti de daha çok kullanacağım için S3 mantıklı geliyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

s3 kullanan arkadaşalrım var memnun değiller çook ısınıyor şarjı berbat gidiyor faln
  • Android'in neresi kullanisli allah askina

iphone 4 sahibiyim, biri OneX ile takas onerdi bi süre arkadastan alip kullandim cik ios kullanim keyfini vermiyor kesinlikle. iOS cok daha kusursuz bir deneyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mvn_

Eğer cok ağır uygulama kullanmicaksaniz iPhone 4 işinizi görür birde 8 gb size yeterse

Birkaç yerde araştırdım.çoğunluğun %85 i galaxy öneriyor.iPhone kullananlar bile memnun olmadıklarını söylediler.Ayrıca Android daha kullanışlı değil mi?Senin iPhone önerme sebebin nedir dostum?

Hocam çünkü ios stabil android bir muhdet sonra kasmaya başlıyor bu android kötü demek degil ama ios daha stabil

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

quote:

Faturaya ek akıllı telefonlardan almaya karar verdim.ama hangisini alayım kararsızım.iPhone 4 yavaş ve kasıyor diyorlar.Galaxy s3 ün apple'de rakibi 5 diyenler oldukça fazla.Galaxy S3'e doğru gidiyorum.İnterneti de daha çok kullanacağım için S3 mantıklı geliyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

s3 kullanan arkadaşalrım var memnun değiller çook ısınıyor şarjı berbat gidiyor faln

Android i saf kullanmak zor. Root yapip optimize ederek cok iyi performans alınıyor.
    Sarji 1 gun. Veya full wifi kullaniminda ekran acik 4-5 saat. Bence iyi bir sure. Ben de s3 var sadece nfs de ısınıyor. O oyunda da isinmayan telefon yoktur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 29 Temmuz 2013; 2:25:43 >

• Iphone 4 eski para verilmez nexus 4 ya da xperia sp ye bakın derim

• Galaxy'yi satmaya kalksan bayaa bi az paraya satarsın diyorlar.Ama iPhone öyle değil,galaxy'e göre daha pahalı satarsın diyenler var.Doğru mudur?Bana mantıklı geliyor.Çünkü Türkiye'de bi iPhone takıntısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

quote:

Android i saf kullanmak zor. Root yapip optimize ederek cok iyi performans alınıyor.
    Sarji 1 gun. Veya full wifi kullaniminda ekran acik 4-5 saat. Bence iyi bir sure. Ben de s3 var sadece nfs de ısınıyor. O oyunda da isinmayan telefon yoktur sanırım.

yalnız ısınma dedğim abartılı bir ısınma adamın elini yakıyordu

• Galaxy S3 sizin için daha iyi bir seçim olacaktır.
  • iphone 4ün bataryası s3'e göre daha az gider

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.