Şimdi Ara

İphone 4 mü samsung galaxy s 2 mi? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
8.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

1.5 yıl sonra Galaxy S II'ye Samsung desteğini kestiğinde kendisinden 1 yıl önce çıkan iPhone 4'e halâ yazılım desteği geliyor olacak ve bu süre içinde Galaxy S II kullanıcısı geliştiricilerin çıkardığı custom romları yüklemekle uğraşıyor olacak.

şimdi de custom rom yüklü,pek bir kaybımız olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Orijinalden alıntı: alican88
    quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

quote:

bende bu iki telefon arasında kaldım ama dün gidip tercihimi iphone 4 den yana kullandım..s2 ve iphone 4 elime alıp detaylıca inceledim..öncelikle neye göre karşılaştıracaksın??kendimce şık olsun karizmatik olsun satarken zarar etmiyeyim dokunmatiği iyi olsun oyun oynamayı ve internette gezinmeyi telefonda sevmiyorum dedim ve kesinlikl iphone 4 ozaman diyerekten aldım...şunuda belirtmek isterim arkadaşlar kafanız karışmasın ama ikisi ilede fotoğraf çektim ama inanki arada öle ahım şahım bir fark yok samsung biraz daha parlak ve canlı okadarcık videoda iphone kesinlikle daha iyi çekti 720p olmasına karşın ve ayrıca şunu altını çizerek söylüyorum iphone4 dokunmatik ekranı galaxy s2 den çok çok çok daha iyi hızlı sakın aldanmayın iphone kadar iyi diyenlere kesinlikle değil bizzat iki telefonu aynı anda kullanarak inceledim iphone4 dokunmatik ekranı mükemmel bu açıdan düşünenler tereddüt etmeden iphone 4 alsın..ayrıca samsung çok büyük ve kaba elde çok kötü duruyor..super amoled plus ekran var ama iphone kadar çözünürlüğü yok telefonun..ben alırım keyfime bakarım diyosanız kesinlikle iphone 4 ama yok internette gezineceğim sürekli kurcalarım diyorsanız s2 alın..ha birde iphone 4 de flash eklentisi yok deniyor ama benim giripte izlemediğim video olmadı dünden beri özellikle youtube falan girdim çok hızlı bir şekilde bütün videoları izledim flash eklentisi yok derkenki kasıt nedir acaba ???

video konusunda düpedüz saçmalık söylediğin. ortamdaki gözle görünmeye tozlara kadar çekiyor be telefon. dokunmatik ise en az iphone kadar iyi. en az diyorum bak. geçişler işlemcisinin hızı dolayısıyla tabiki daha hızlı. biraz gerçekçi konuşun lütfen. söylediğiniz şeyler teknik donanımla ters bir kere.

dostum iyi güzel diyosunda ikisinide kullandınmı ???? öle kulaktan dolma okumakla yorum yapma...ben glaxys s2 kötü demedimki evet teknik olarak çok iyi ama iphone benzetmeye çalışmışlar kamera ekranı bile aynı nerdeyse..diyorumki ikisinide aynı anda elimde test ettim telefoncuya git incele bakalım dokunmatiğini aradak farkı görürsün ayrıca ben s2 almaya gitmiştim ama inceleyince iphone 4 aldım..ben kafamdan sallamıyorum inceleyipte yorum yapıyorum kesinlikle s2 yi iphone 4 benzetmeye çalışmışlar...önce bir telefoncuya git ikisini aynı anda eline al ve öle karar ver ayrıca videoda çekte nedemek istediğimi anlarsın...s2 nin donanımına kesinlikle lafım yok ama öle iphone yi ezer geçer bir halide yok çift çekirdek olması sizi yanıltmasın en güzli al ikisinide eline aç dokunmatiğini kamerasını videosunu incele al içinde kuşkuda kalmaz kafan rahat eder..ölede kulaktan dolma bilgilerle okuyup okuyup böle yorumlar yapma kendin kullan öle yorumunu yap

Kardes cok dokunmatik soyluyorsun galaxy s2 dokunmatigi iphone 4 den daha iyi bir az internetde arastir galaxy s2 tepkime suresi olarak yeni bir rekor kildi (0.1 san) ve iphone 4 (ips panelli) telefondan bu rekoru aldi. İphone 4 (0.25 san)

dostum sorunda buya sürekli takılmışsınız bir teknik detaylara gidiyor..ama uygulama farklı ayrıca benim lafım hızına değilki tabiki s2 daha hızlı ve hızlıda açr uygulamaları..ben diyorum al iki telide eline bak bakalım geçişlere sayfa kaydırırken tutup sürüklerken ekranı yada ekrana müdahlede dokunuşları iyi analiz et teknik detaylara takılma ayrıca süper hüber plus ekran yaptılar iyi hoş güzelde neden iphone çözünürlüğüne ulaşılamıyor hala ???? ben wave-wave 2-galaxy s de kullandım samsunguda severim laf atmamda ekranıda kullanışıda dokunmtiğide iphonenin daha iyi işte neden kabul etmiyosunuz ???diğer özelliklerine lafım yok s2 nin..ayrıca iphone 4 malum çok önce çıktı s2 den iphone 4g(5) çıktığında ozaman merak ediyorum s2 ile karşılaştırılacakmı

• Herkese selamlar,

Bende kendi fikrimi söylemek isterim,

SGS2 teknik özellikleri ve işlemci-ram tarafında oldukça hızlı, iphone 4 ü burada geride bırakıyor.

ekran süper amoled plus, kontrastı eskisine göre iyileştirilmiş, güneş ışığında iphone a göre daha görünür bir ekran sunuyor, ancak ekranı daha büyük olmasına karşın daha düşük bir çözünürlükle geliyor.

dokunmatik konusunda 0.1 saniyelik tepkiden bahsetmiş bir arkadaş, bu konuda çok fikrim yok, ancak ikisi de piyasadaki en iyilerden, insan gözünün bunu algılayabilmesi zor, o yüzden dokunmatiğin arkasındaki diğer teknolojilerin birşeyi sürüklemenin dışında kullanımı da ön plana çıkıyor. burada çoklu temasla uygulamaya bu bilginin iletimi önemli ki bu konuda yazılım işin içine giriyor biraz, bu konuda ios4 biraz daha ilerde. Ayrıca belirtmem gerek oleophobic denilen özel çizilmez bir yüzeye sahip iphone4, bildiğim kadarıyla en dayanıklı ekran koruma yöntemi.

uygulama desteğine gelecek olursak mevcutta arada 70k kadar uygulama farkı kaldı, ios için ayda ortalama 20k uygulama geliştirilirken android için ortalama 75k uygulama geliştiriliyor. ios taki uygulama sayısını yakalayınca android tarafındaki bu atak devam eder mi bilmiyorum ama önümüzdeki ay itibariyle uygulama sayıları bildiğim kadarıyla aynı olacak. Şunu da belirtmeliyim ki android tarafında ios a göre daha fazla ücretsiz uygulama var! Bu lisanslı oyunların (NFS Hot Pursuit vs) ücretsiz olacağı anlamına da gelmiyor. Bununla birlikte android tarafında hızla geliştirilen bukadar uygulama hakkaten sizin ihtiyacınızı karşılayacakmı o da önemli, benim için bu uygulamaların rasgele baktığım birçoğu bulk uygulamaydı, yani sadece uygulama olsun diye yazılmış uygulamaydı.

İphone 4 mü samsung galaxy s 2 mi?

Kamera ya gelirsek, herkesin neredeyse telefon alırken en dikkat ettiği özelliklerinden birisi kamera. Burada cihaz bir fotoğraf makinası gibi ele alınmadığı için sadece megapixel büyüklüğüne göre karar veriliyor ki bu bence en yanlış iş. Sebebine gelince, megapixel sadece fotoğrafın kaç adet pixel den oluşacağını belirtir, yani fotoğrafın en x boy büyüklüğü. Daha büyük ebattaki fotoğraf daha kalitelidir diye birşey yok. eğer böyle birşey olsaydı aynı megapixel e sahip bir DSLR fotoğraf makinasına fotoğraf meraklıları gidip 3-4 bin dolar vermezlerdi, gider birtane basit point & shoot makina alırlardı. Bu yüzden buradaki size yol gösterecek çözüm flickr veya picasa sitelerinden iphone ve samsung s2 ile çekilmiş fotoğraflara bilgisayarınızdan bakın. hangisi size daha net görünüyorsa kamerası adına onu tercih edin.

batarya ömrü, tecrübeme göre iphone kesinlikle kısa bir pil ömrüne sahip :D samsung muhtemelen daha uzun pil ömrüne sahiptir.

performans, her nekadar samsung donanım değerleri açısından oldukça önde olsa da sonuçta bunu kullanacak bir yazılım gerekli, samsungun tercih ettiği android halen bug(hata) ları olan ve cihaz üreticisi olmayan google tarafından geliştirilen bir işletim sistemi, sonrasında samsung tarafından(geliştirici) kendi cihazına uygun OS(operating system) modifikasyonundan geçirilerek cihaza atılmış. Samsung da bulunan bütün donanımın tam verim ile kullanıldığından çok emin değilim. Öte yandan iphone tarafında cihazı ve OS i de aynı firma geliştiriyor. Donanım ne hız veriyorsa yazılım tamamını olabilecek en verimli şekilde kullanıyor (ios v4.3.3 en az bug bırakılan versiyon ve verimlilik/multitasking tarafındaki hataların nerdeyse tamamı giderilmiş durumda) geliştirilen her uygulama iphone un hemen her nesil cihazı ile sorunsuz çalışabiliyor.

Adobe Flash, bildiğim kadarıyla Apple ile Adobe firmaları arasında bir anlaşmaya varıldı ve birsonraki ios güncellemesiyle iphone da doğrudan flash ı destekliyor olacak. bu konu bir kıstas olmaktan çıkıyor artık.

Saklama kapasitesi, her ikiside iç kapasite olarak aynı versiyonlarla piyasada, Samsung un artısı ise micro SD kart takılır olması ve 32 GB ye kadar destekliyor. Yani 32 gb bir samsung s2 alırsanız birde 32 micro SD toplamda 64 gb storage elde etmiş oluyorsunuz. samsung un 8MP kamerası olduğunu hatırlayarak oldukça gerekli olacağını söyleyebilirim.

en nihayetinde benim tercihim hala iphone dan yana. (kullandığım ve gerekli dediğim uygulamaların büyük bir kısmı android tarafında zorlukla bulunuyor veya bulunmuyor.)
    örn: lotus notes mail client, ipsec vpn(birkaç çetrefilli yolla yapılabiliyormuş sanırım), mstsc muadili remote desktop vs vs vs...

• nexus s kulanıorum heralde gs2 deki dokunmatikle aynıdır die basit bi mantık yürütüorum.kardeşimde de iphone 4 var dokunmatik konusunda iphone dan bi gram fark yok.market olayına gelince android market teki uygulamalar kalite bakımındn appstore a yaklaşamadağı sürece istiosa 10 milyon uygulama olsun bi halta yaramaz.zaten bi süredir benim tel de markette sorun var o konulara gelmiorum bile yani bence android in şu an eksiği çok
  • quote:

bende bu iki telefon arasında kaldım ama dün gidip tercihimi iphone 4 den yana kullandım..s2 ve iphone 4 elime alıp detaylıca inceledim..öncelikle neye göre karşılaştıracaksın??kendimce şık olsun karizmatik olsun satarken zarar etmiyeyim dokunmatiği iyi olsun oyun oynamayı ve internette gezinmeyi telefonda sevmiyorum dedim ve kesinlikl iphone 4 ozaman diyerekten aldım...şunuda belirtmek isterim arkadaşlar kafanız karışmasın ama ikisi ilede fotoğraf çektim ama inanki arada öle ahım şahım bir fark yok samsung biraz daha parlak ve canlı okadarcık videoda iphone kesinlikle daha iyi çekti 720p olmasına karşın ve ayrıca şunu altını çizerek söylüyorum iphone4 dokunmatik ekranı galaxy s2 den çok çok çok daha iyi hızlı sakın aldanmayın iphone kadar iyi diyenlere kesinlikle değil bizzat iki telefonu aynı anda kullanarak inceledim iphone4 dokunmatik ekranı mükemmel bu açıdan düşünenler tereddüt etmeden iphone 4 alsın..ayrıca samsung çok büyük ve kaba elde çok kötü duruyor..super amoled plus ekran var ama iphone kadar çözünürlüğü yok telefonun..ben alırım keyfime bakarım diyosanız kesinlikle iphone 4 ama yok internette gezineceğim sürekli kurcalarım diyorsanız s2 alın..ha birde iphone 4 de flash eklentisi yok deniyor ama benim giripte izlemediğim video olmadı dünden beri özellikle youtube falan girdim çok hızlı bir şekilde bütün videoları izledim flash eklentisi yok derkenki kasıt nedir acaba ???

Yorumlarınız için teşekkürler.
    Güzel ve tarafsız bir inceleme olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Apple iPhone 5 falan çıkarmazsa iPhone 4 BENCE tahtından düşecek... Bir kere rakipleri onu kamera, işlemci vs. bakımından geçti... Apple tek silahı kaldı o da AppStore... O silah daima onun silahı olarak kalacak gibi duruyor ama BENCE Galaxy S 2!

iPhone 4 tahtından donanım manasında düştü zaten. 1Ghz işlemcisi, 512Mb Rami ve SGX535 GPUsu donanım olarak zaten eskide, 1 yıl öncesinde kaldı. Ancak burada bir durum var, Android kullanan binlerce telefon var dolayısıyla Google işletim sistemini her telefon için ayrı ayrı optimize edemez, Apple ise bir cihaz satıyor ve mükemmel bir optimizasyon sağlıyor. Bakıyım hangisinin kamerası iyi, aa bu çift çekirdekmiş o zaman daha iyidir gibi çocukca şeyleri bırakın. iPhone 4 iOS'u, Galaxy S2 Samsung'un ürettiği telefonlar içinde Android'i en iyi kullandıran telefonlardır. Ayrıca herşey donanımsa bugün bir yaşını doldurmuş, eskidi dediğimiz iPhone 4 614400piksel sığdırıyor 3.5inç ekranına; sonn teknoloji Galaxy S2 ise 384000piksel sığdırıyor hemde 4.3inç ekrana. Sonuç olarak iPhone 4 - Galaxy S2 tartışması yerine iOS-Android tartışması yapması lazım bu iki telefon arasında kalan kişinin çünkü ikiside zaten işletim sisteminin bütün avantajlarını sonuna kadar kullandıracak donanıma sahip. He yok kardeşim ben donanım satın alırım diyen varsa, bugün gidip Galaxy S2 alır. Eylülde gelecek iPhone 5 (ki adı bana kalırsa 4S falan olacak.) çok büyük ihtimalle daha büyük ekranla, A5 çipi ile ve 8 MP kamerayla gelecek. Dolayısıyla AppStore'un da avantajıyla tekrar zirveye oturacak. Apple bu güncellemeyi yaptıktan sonra Galaxy S2'nin fiyatı nasıl düşüyor seyredin. Ayrıca iPhone'un Galaxy S2'den yavaş olacağını falan düşünen varsa iki platformda da çalışan bir oyunu hem iPhone'a hem Galaxy S2'ye yükleyip bir denesin. iPhone 4'te mükemmel bir yazılım var, ve şuan herşey için yeterli bir telefon olmasına rağbet sadece rekabet olsun diye yenisini çıkaracaklar. Piyasayı Apple yönlendirir bunu unutmayın.

• Ben hem android hem de iphone kullandım, şu anda da iphone 4 kullanmaktayım, 3gs cihazımı satıp o zamanlar yeni çıkan Samsung Galaxy S almıştım, üstelik paralel ithalat ürünü aldığım için android market de açıktı, ama iOS'taki stabilite ve akıcılık hiçbir telefonda yok bundan emin olabilirsiniz, iphone'dan androide sırf meraktan geçmiştim ve yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu anlamam uzun sürmedi, birkaç ay içinde büyük bir zararla Galaxy S'i satıp iphone 4 aldım, ama anladığım kadarıyla sizin gönlünüz Galaxy S 2'de. Bunlar benim görüşlerim ve yaşadıklarım, iyi düşünün kararınızı iyi verin.
  • İtalya'da Galaxy S2(16gb) 570 euro İphone 4(16gb) 672 euro. Avrupa'nın neredeyse tamamında da sgs2 daha ucuz. Elekroworld'e gidip iki telefonu da inceledim dokunmatik olarak sgs2 daha iyi. Satış yapan görevliye "Which one is better" diye sorduğumda adam gülerek " Are you serious" dedi ve sgs2'yi gösterdi. İphone bizim milletin gözünde çok büyütülüyor. Eğer hava atmak gibi bir niyetiniz yoksa kesinlikle sgs2. Eğer yurtdışından getirtme imkanınız varsa fiyat avantajı da sgs2'yi öne çıkarıyor. İphone 5 çıkana kadar beklemek gibi bir niyetiniz yoksa sgs2. Bir haftadır kullanıyorum browser'de laptopumdan (dell alienware) daha iyi. Elimden düşmüyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzrcn

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Apple iPhone 5 falan çıkarmazsa iPhone 4 BENCE tahtından düşecek... Bir kere rakipleri onu kamera, işlemci vs. bakımından geçti... Apple tek silahı kaldı o da AppStore... O silah daima onun silahı olarak kalacak gibi duruyor ama BENCE Galaxy S 2!

iPhone 4 tahtından donanım manasında düştü zaten. 1Ghz işlemcisi, 512Mb Rami ve SGX535 GPUsu donanım olarak zaten eskide, 1 yıl öncesinde kaldı. Ancak burada bir durum var, Android kullanan binlerce telefon var dolayısıyla Google işletim sistemini her telefon için ayrı ayrı optimize edemez, Apple ise bir cihaz satıyor ve mükemmel bir optimizasyon sağlıyor. Bakıyım hangisinin kamerası iyi, aa bu çift çekirdekmiş o zaman daha iyidir gibi çocukca şeyleri bırakın. iPhone 4 iOS'u, Galaxy S2 Samsung'un ürettiği telefonlar içinde Android'i en iyi kullandıran telefonlardır. Ayrıca herşey donanımsa bugün bir yaşını doldurmuş, eskidi dediğimiz iPhone 4 614400piksel sığdırıyor 3.5inç ekranına; sonn teknoloji Galaxy S2 ise 384000piksel sığdırıyor hemde 4.3inç ekrana. Sonuç olarak iPhone 4 - Galaxy S2 tartışması yerine iOS-Android tartışması yapması lazım bu iki telefon arasında kalan kişinin çünkü ikiside zaten işletim sisteminin bütün avantajlarını sonuna kadar kullandıracak donanıma sahip. He yok kardeşim ben donanım satın alırım diyen varsa, bugün gidip Galaxy S2 alır. Eylülde gelecek iPhone 5 (ki adı bana kalırsa 4S falan olacak.) çok büyük ihtimalle daha büyük ekranla, A5 çipi ile ve 8 MP kamerayla gelecek. Dolayısıyla AppStore'un da avantajıyla tekrar zirveye oturacak. Apple bu güncellemeyi yaptıktan sonra Galaxy S2'nin fiyatı nasıl düşüyor seyredin. Ayrıca iPhone'un Galaxy S2'den yavaş olacağını falan düşünen varsa iki platformda da çalışan bir oyunu hem iPhone'a hem Galaxy S2'ye yükleyip bir denesin. iPhone 4'te mükemmel bir yazılım var, ve şuan herşey için yeterli bir telefon olmasına rağbet sadece rekabet olsun diye yenisini çıkaracaklar. Piyasayı Apple yönlendirir bunu unutmayın.

+1905

• quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

2 Sene önceki tartışmalar geldi aklıma:)
    O zaman da iphone 3GS ile Samsung i8910 yeni çıkmıştı. Karşılaştırmalar hep ikisi üzerine oluyordu. i8910 HD donanım olarak süper gözüküyordu. Amoled ekran, 8mp kamera, vs,vs... 3GS donanım olarak değil ama uygulama olarak ön plana çıkıyordu. İnsan kaç tane uygulama kullanır ki diyorduk. Apple'ı övenlere funboy dedik, tartışmalara girdik. Ama işin rengi, Samsung'un verdiği hizmeti ve symbian'nın rezilliğini görünce ortaya çıktı. Bir sene içerisinde o yere göğe sığdıramadığımız telefonu, Samsung resmen çöp yaptı. İkinci elini 500'e satamayanlar oldu. Desteğini tamamen çekti.

Androit market için sürekli gelişiyor dense de, zaten gelişmiş bir app store'la karşılaştırılması ne kadar doğru olur. Uygulamaların kalitesi ve çeşitliliği, hemen hemen bütün firmaların ıphone uygulamasının olması, iphone'u bir adım daha öne çıkarıyor. Eylül ayında yayınlanacak olan ios 5 ile de pek çok yeniliği iphone 4 ile görebileceğiz.

Her kim ne derse desin önemli olan kendi incelemenizdir. En iyi ayrım, mümkünse her iki telefonu da elinize alıp, biraz kurcalamanız. Hangisini alırsanız alın, güle güle kullanın. Saygılar.

çok güzel bir bakış açısı, güzel bir yorum

• bir sorum daha var. android marketten meselahttps://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftAsphalt5.asphalt5&feature=search_result bunu indiricem ücretli olarak ama cihazınızla uyumlu değil diyor. bu oyunun ücretsiz versiyonu var birde asphalt 5 hd. onu indiriyor. yani galiba ücretli uygulamaları tr den indiremediğimiz için uyumsuzluk uyarısı veriyor. bunun bir çözümü varmıdır acaba sn. android canavarları :)
  • quote:

bir sorum daha var. android marketten meselahttps://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftAsphalt5.asphalt5&feature=search_result bunu indiricem ücretli olarak ama cihazınızla uyumlu değil diyor. bu oyunun ücretsiz versiyonu var birde asphalt 5 hd. onu indiriyor. yani galiba ücretli uygulamaları tr den indiremediğimiz için uyumsuzluk uyarısı veriyor. bunun bir çözümü varmıdır acaba sn. android canavarları :)

Root+Market enabler ile hepsi bizim cihazımıza uyumluAyrıca ücretlileri marketten indirmene gerek yok,başka yerden de indirebilirsin

• asphalt 5 hd ve nfs shift in ücretsiz sürümlerini indirdim. asphalt yüklendi ama açılırken kapanıyor oyun açılmıyor. nfs indirdim daha kurmadan kapanıyor. bu 2 oyunda sıkıntı oldu. deneyip yorum yazabilirmisiniz
  • Kim ne derse desin.. Objektif olarak değerlendirmek gerekirse,
    Son çıkan tüm telefonları (optimus 2x, black, xperia arc, galaxy s, s2, atrix 4g) elime alıp incelemiş biri olarak,
    hiçbiri dokunmatik olarak iphone'a rakip olamaz. iphone bu konuda hala lider..
    Şahsi düşüncem bu yöndedir. iphone fanatiği de değilim. Dileyen alıp inceler..
  • alıp incelemiş biri olrak da dokunmatik konusunda s2 nin 1 numara olduğu bnm ve yurtışı karşılaştırmalaınrda %67 oyla bir çok kişinin düşüncesidir.
  • quote:

alıp incelemiş biri olrak da dokunmatik konusunda s2 nin 1 numara olduğu bnm ve yurtışı karşılaştırmalaınrda %67 oyla bir çok kişinin düşüncesidir.

s2 dokunmatik olarak bir numaramı????? yahu ortak deki s2 dünyada donanım olarak 1 numara de saygıyla selamlarımda dokunmatiğini göz var el var nizam var yahu iyi hoş s2 kullanıyosun güle güle kullanda iphone nin laf atılamayacağı 2 noktası var dünyaca benimsenmiş birşey buda..1.dokunmatik ekran yüksek çözünürlük 2.apple store..lütfen yanıltmayalım insanları (ayrıca dokunmatikten kastım uygulamayı hızlı açması değil o işlemcidn kaynaklı..beni demek istediğim dokunmatikteki özgürlük )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 26 Haziran 2011; 16:45:26 >

• quote:

quote:

alıp incelemiş biri olrak da dokunmatik konusunda s2 nin 1 numara olduğu bnm ve yurtışı karşılaştırmalaınrda %67 oyla bir çok kişinin düşüncesidir.

s2 dokunmatik olarak bir numaramı????? yahu ortak deki s2 dünyada donanım olarak 1 numara de saygıyla selamlarımda dokunmatiğini göz var el var nizam var yahu iyi hoş s2 kullanıyosun güle güle kullanda iphone nin laf atılamayacağı 2 noktası var dünyaca benimsenmiş birşey buda..1.dokunmatik ekran yüksek çözünürlük 2.apple store..lütfen yanıltmayalım insanları (ayrıca dokunmatikten kastım uygulamayı hızlı açması değil o işlemcidn kaynaklı..beni demek istediğim dokunmatikteki özgürlük )

İkisini birden incelemeyen biri de bu yorumu okuyup çok fark var dokunmatikte zannedecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

quote:

İkisini birden incelemeyen biri de bu yorumu okuyup çok fark var dokunmatikte zannedecek.

çok fark yok ama hissedilecek bir fark var

• kavga etmeyinnnn
  • Ben daha uzağa işiyorum , YEMİN EDERİM !

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.