Şimdi Ara

İphone 4 mü samsung galaxy s 2 mi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
8.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alican88

bende bu iki telefon arasında kaldım ama dün gidip tercihimi iphone 4 den yana kullandım..s2 ve iphone 4 elime alıp detaylıca inceledim..öncelikle neye göre karşılaştıracaksın??kendimce şık olsun karizmatik olsun satarken zarar etmiyeyim dokunmatiği iyi olsun oyun oynamayı ve internette gezinmeyi telefonda sevmiyorum dedim ve kesinlikl iphone 4 ozaman diyerekten aldım...şunuda belirtmek isterim arkadaşlar kafanız karışmasın ama ikisi ilede fotoğraf çektim ama inanki arada öle ahım şahım bir fark yok samsung biraz daha parlak ve canlı okadarcık videoda iphone kesinlikle daha iyi çekti 720p olmasına karşın ve ayrıca şunu altını çizerek söylüyorum iphone4 dokunmatik ekranı galaxy s2 den çok çok çok daha iyi hızlı sakın aldanmayın iphone kadar iyi diyenlere kesinlikle değil bizzat iki telefonu aynı anda kullanarak inceledim iphone4 dokunmatik ekranı mükemmel bu açıdan düşünenler tereddüt etmeden iphone 4 alsın..ayrıca samsung çok büyük ve kaba elde çok kötü duruyor..super amoled plus ekran var ama iphone kadar çözünürlüğü yok telefonun..ben alırım keyfime bakarım diyosanız kesinlikle iphone 4 ama yok internette gezineceğim sürekli kurcalarım diyorsanız s2 alın..ha birde iphone 4 de flash eklentisi yok deniyor ama benim giripte izlemediğim video olmadı dünden beri özellikle youtube falan girdim çok hızlı bir şekilde bütün videoları izledim flash eklentisi yok derkenki kasıt nedir acaba ???

video konusunda düpedüz saçmalık söylediğin. ortamdaki gözle görünmeye tozlara kadar çekiyor be telefon. dokunmatik ise en az iphone kadar iyi. en az diyorum bak. geçişler işlemcisinin hızı dolayısıyla tabiki daha hızlı. biraz gerçekçi konuşun lütfen. söylediğiniz şeyler teknik donanımla ters bir kere.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

quote:

bende bu iki telefon arasında kaldım ama dün gidip tercihimi iphone 4 den yana kullandım..s2 ve iphone 4 elime alıp detaylıca inceledim..öncelikle neye göre karşılaştıracaksın??kendimce şık olsun karizmatik olsun satarken zarar etmiyeyim dokunmatiği iyi olsun oyun oynamayı ve internette gezinmeyi telefonda sevmiyorum dedim ve kesinlikl iphone 4 ozaman diyerekten aldım...şunuda belirtmek isterim arkadaşlar kafanız karışmasın ama ikisi ilede fotoğraf çektim ama inanki arada öle ahım şahım bir fark yok samsung biraz daha parlak ve canlı okadarcık videoda iphone kesinlikle daha iyi çekti 720p olmasına karşın ve ayrıca şunu altını çizerek söylüyorum iphone4 dokunmatik ekranı galaxy s2 den çok çok çok daha iyi hızlı sakın aldanmayın iphone kadar iyi diyenlere kesinlikle değil bizzat iki telefonu aynı anda kullanarak inceledim iphone4 dokunmatik ekranı mükemmel bu açıdan düşünenler tereddüt etmeden iphone 4 alsın..ayrıca samsung çok büyük ve kaba elde çok kötü duruyor..super amoled plus ekran var ama iphone kadar çözünürlüğü yok telefonun..ben alırım keyfime bakarım diyosanız kesinlikle iphone 4 ama yok internette gezineceğim sürekli kurcalarım diyorsanız s2 alın..ha birde iphone 4 de flash eklentisi yok deniyor ama benim giripte izlemediğim video olmadı dünden beri özellikle youtube falan girdim çok hızlı bir şekilde bütün videoları izledim flash eklentisi yok derkenki kasıt nedir acaba ???

video konusunda düpedüz saçmalık söylediğin. ortamdaki gözle görünmeye tozlara kadar çekiyor be telefon. dokunmatik ise en az iphone kadar iyi. en az diyorum bak. geçişler işlemcisinin hızı dolayısıyla tabiki daha hızlı. biraz gerçekçi konuşun lütfen. söylediğiniz şeyler teknik donanımla ters bir kere.

dostum iyi güzel diyosunda ikisinide kullandınmı ???? öle kulaktan dolma okumakla yorum yapma...ben glaxys s2 kötü demedimki evet teknik olarak çok iyi ama iphone benzetmeye çalışmışlar kamera ekranı bile aynı nerdeyse..diyorumki ikisinide aynı anda elimde test ettim telefoncuya git incele bakalım dokunmatiğini aradak farkı görürsün ayrıca ben s2 almaya gitmiştim ama inceleyince iphone 4 aldım..ben kafamdan sallamıyorum inceleyipte yorum yapıyorum kesinlikle s2 yi iphone 4 benzetmeye çalışmışlar...önce bir telefoncuya git ikisini aynı anda eline al ve öle karar ver ayrıca videoda çekte nedemek istediğimi anlarsın...s2 nin donanımına kesinlikle lafım yok ama öle iphone yi ezer geçer bir halide yok çift çekirdek olması sizi yanıltmasın en güzli al ikisinide eline aç dokunmatiğini kamerasını videosunu incele al içinde kuşkuda kalmaz kafan rahat eder..ölede kulaktan dolma bilgilerle okuyup okuyup böle yorumlar yapma kendin kullan öle yorumunu yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 23 Haziran 2011; 13:57:40 >

• quote:

quote:

quote:

dostum iyi güzel diyosunda ikisinide kullandınmı ???? öle kulaktan dolma okumakla yorum yapma...ben glaxys s2 kötü demedimki evet teknik olarak çok iyi ama iphone benzetmeye çalışmışlar kamera ekranı bile aynı nerdeyse..diyorumki ikisinide aynı anda elimde test ettim telefoncuya git incele bakalım dokunmatiğini aradak farkı görürsün ayrıca ben s2 almaya gitmiştim ama inceleyince iphone 4 aldım..ben kafamdan sallamıyorum inceleyipte yorum yapıyorum kesinlikle s2 yi iphone 4 benzetmeye çalışmışlar...önce bir telefoncuya git ikisini aynı anda eline al ve öle karar ver ayrıca videoda çekte nedemek istediğimi anlarsın...s2 nin donanımına kesinlikle lafım yok ama öle iphone ezer geçer bir halide yok çift çekirdek olması sizi yanıltmasın en güzli al ikisinide eline aç dokunmatiğini kamerasını videosunu incele al içinde kuşkuda kalmaz kafan rahat eder..ölede kulaktan dolma bilgilerle okuyup okuyup böle yorumlar yapma kendin kullan öle yorumunu yap

yagız arkadaşımız s2 aldı dün. hayırlı olsun tekrar :) kıyaslamayı tam olarak yapmadı. ankaraya geldiginde karşılaştırmayı yaparız sonucu buraya yazarız arkadaşlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

İşletim sistemi açısından iphone 4 diyorum, samsung'un android'ine göre daha iyidir

samsungun androidi diye birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

quote:

quote:

quote:

dostum iyi güzel diyosunda ikisinide kullandınmı ???? öle kulaktan dolma okumakla yorum yapma...ben glaxys s2 kötü demedimki evet teknik olarak çok iyi ama iphone benzetmeye çalışmışlar kamera ekranı bile aynı nerdeyse..diyorumki ikisinide aynı anda elimde test ettim telefoncuya git incele bakalım dokunmatiğini aradak farkı görürsün ayrıca ben s2 almaya gitmiştim ama inceleyince iphone 4 aldım..ben kafamdan sallamıyorum inceleyipte yorum yapıyorum kesinlikle s2 yi iphone 4 benzetmeye çalışmışlar...önce bir telefoncuya git ikisini aynı anda eline al ve öle karar ver ayrıca videoda çekte nedemek istediğimi anlarsın...s2 nin donanımına kesinlikle lafım yok ama öle iphone ezer geçer bir halide yok çift çekirdek olması sizi yanıltmasın en güzli al ikisinide eline aç dokunmatiğini kamerasını videosunu incele al içinde kuşkuda kalmaz kafan rahat eder..ölede kulaktan dolma bilgilerle okuyup okuyup böle yorumlar yapma kendin kullan öle yorumunu yap

yagız arkadaşımız s2 aldı dün. hayırlı olsun tekrar :) kıyaslamayı tam olarak yapmadı. ankaraya geldiginde karşılaştırmayı yaparız sonucu buraya yazarız arkadaşlar :)

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın..karşılaşmayı çıplak gözle yapınca nedemek istediğimi anlayacaktır

• S2 alan bi insan neden iphone almadim dir bi sey demez bence ikiside kendi kategorilerinde canavar gibi teller, s2nin browser performansina kimse bi sey diyemez cihaz bnm pcden bile hizli acio walla siteleri :D
  • gösteriş yapmak istiyorum diyosan iphone 4
    performans bakımından canavar bir telefon istiyorsan S2
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

S2 alan bi insan neden iphone almadim dir bi sey demez bence ikiside kendi kategorilerinde canavar gibi teller, s2nin browser performansina kimse bi sey diyemez cihaz bnm pcden bile hizli acio walla siteleri :D

bu yoruma katılıyorum aslında gerçekten kategorileri ayrı ve interneti gerçekten inanılmaz s2 nin birçok özelliği harika ama dokunmatiği bir iphone değil ne yazıkki ne kadar yakında olsa farkı görebilecek kadar hissettiriyor ve diğer faktörde çözünürlük s2 gibi bir cihaza o ekran büyüklüğüne super amoled plusa 800x480 gibi çözünürlük bence yetersiz bildiğim kadarıyla iphone 4 960x640
  • Allah aşkına dokunmatiği nasıl iphonedan kötü nasıl söyleyebiliyosun bunu :) iphone u saatlerce incelemedim ama elimde 2 dk durması dokunmatiğinin nasıl olduğunu anlamam için yeterli. arkadaşımda var ve telefon alırken gittiğim her alışveriş merkezinde karşılaştırmalı olarak 2 telefonuda 3er 5 er dk inceledim. dokunmatiği en az bakın en az diyorum iphone kadar iyi. nerdeyse parmak ucuuyla temas eder etmez hatta bazen etmeden sanki cvp veriyo :)

neyse kimsenin kafasını karıştırmaya gerek yok. tek söylenicekbirşey var. ikiside müthiş telefon. fakat bir tanesi 1 yıl önce çıktığı için teknoloji ve özellik olarak dolayısıyla daha geride. şu an s2 dünyanın en iyi telefonu olarak gösteriliyo genel açıdan. en son çıkan ve en son özellikler kullanıldığı için. ama uygulama çeşitliliği, belki ürün desteği ve sonuçta apple olduğu için iphone da tercih edilebilir. size kalmış birşey.2 şekilde de memnun kalıcaksınız verdiğiniz paraya üzülmeyeceksiniz. sonuçt zevk ve tarz meselesi.

• quote:

Allah aşkına dokunmatiği nasıl iphonedan kötü nasıl söyleyebiliyosun bunu :) iphone u saatlerce incelemedim ama elimde 2 dk durması dokunmatiğinin nasıl olduğunu anlamam için yeterli. arkadaşımda var ve telefon alırken gittiğim her alışveriş merkezinde karşılaştırmalı olarak 2 telefonuda 3er 5 er dk inceledim. dokunmatiği en az bakın en az diyorum iphone kadar iyi. nerdeyse parmak ucuuyla temas eder etmez hatta bazen etmeden sanki cvp veriyo :)

neyse kimsenin kafasını karıştırmaya gerek yok. tek söylenicekbirşey var. ikiside müthiş telefon. fakat bir tanesi 1 yıl önce çıktığı için teknoloji ve özellik olarak dolayısıyla daha geride. şu an s2 dünyanın en iyi telefonu olarak gösteriliyo genel açıdan. en son çıkan ve en son özellikler kullanıldığı için. ama uygulama çeşitliliği, belki ürün desteği ve sonuçta apple olduğu için iphone da tercih edilebilir. size kalmış birşey.2 şekilde de memnun kalıcaksınız verdiğiniz paraya üzülmeyeceksiniz. sonuçt zevk ve tarz meselesi.

aynen öyle kardeşim zevk meselesi kesinlikle :) ios isteyen apple alır, androidin kralı isteyen s2 alır kimsede pişman olmaz..

• 1.5 yıl sonra Galaxy S II'ye Samsung desteğini kestiğinde kendisinden 1 yıl önce çıkan iPhone 4'e halâ yazılım desteği geliyor olacak ve bu süre içinde Galaxy S II kullanıcısı geliştiricilerin çıkardığı custom romları yüklemekle uğraşıyor olacak.
  • Apple iPhone 5 falan çıkarmazsa iPhone 4 BENCE tahtından düşecek... Bir kere rakipleri onu kamera, işlemci vs. bakımından geçti... Apple tek silahı kaldı o da AppStore... O silah daima onun silahı olarak kalacak gibi duruyor ama BENCE Galaxy S 2!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Apple iPhone 5 falan çıkarmazsa iPhone 4 BENCE tahtından düşecek... Bir kere rakipleri onu kamera, işlemci vs. bakımından geçti... Apple tek silahı kaldı o da AppStore... O silah daima onun silahı olarak kalacak gibi duruyor ama BENCE Galaxy S 2!

o silahta tam silah ama mübarek atom bombası gibi apple bu sayede piyasada çok rahat edecek bence yıllarca insanlar o mu bu mu diye tartışacaklar eminim bundan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Apple iPhone 5 falan çıkarmazsa iPhone 4 BENCE tahtından düşecek... Bir kere rakipleri onu kamera, işlemci vs. bakımından geçti... Apple tek silahı kaldı o da AppStore... O silah daima onun silahı olarak kalacak gibi duruyor ama BENCE Galaxy S 2!

o silahta tam silah ama mübarek atom bombası gibi apple bu sayede piyasada çok rahat edecek bence yıllarca insanlar o mu bu mu diye tartışacaklar eminim bundan..

Bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

1.5 yıl sonra Galaxy S II'ye Samsung desteğini kestiğinde kendisinden 1 yıl önce çıkan iPhone 4'e halâ yazılım desteği geliyor olacak ve bu süre içinde Galaxy S II kullanıcısı geliştiricilerin çıkardığı custom romları yüklemekle uğraşıyor olacak.

Kesinlikle , iPhone 4 alırsan her şekilde avantajlısın .. AppStore'da ekstrası arkadaşların bahsettiği üzere ayrı kendi fikrim iOs çok farklı bir işletim sistemi android yerine iOs kullanman bile iyiki almışım dedirtecektir sana..Al iPhone 4 u sürümünü güncelle güncelle kullan iOs 5'de geliyor zaten az kaldı..
  • evet zevk meselesi her iki telefonu alanda kesinlikle pişman olmaz bu bir gerçek.... ama ileriye dönükte düşünüldüğünde iphone açık ara önde...yakında ekim kasım gibi iphone 5 yada 4g gelecek a5 işlemci ve 8 megapixel kamera özelliği ile apple store söylemeye gerek bile yok... samsungu 6 ay sonra satmaya kalksan 500-600 tl kesinlikle zararına satacaksın kesinlikle... hemde şimdi 1700 ama 6 y sonra satarken 1100-1200 e alacak telefoncu yada alan kişi ama iphone öle zarar etsen etsen 100 bilemedin 200..yeni modeli çıktığında iphone 4 üstüne 300-400 tl ekleyip iphone 5(4g) sahibi olabilirsiniz zira ozaman karşılaştırma yapıldığında değil s2.. s3 le kapışır olacağı aşikar :D bu dokunmatikle bu çözünürlükle helede 8 mega kamera ile super super huber amoled plus + plus bile yanına yaklaşamaz ayrıca ister kabul edin ister kabul etmeyin ama iphone deki 5 megapixel kamera bile s2 kamerasına kafa tutar geçemesede kafa tutar öle aşikar fark kesinlikle yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 24 Haziran 2011; 13:12:34 >

• Apple telefonda tek model çıkarttığı için ordan alacağın bir cihaz performans açısından seni daha uzun zaman taşır.Mesela Wildfire'nin çözünürlüğü 240x320 ama HD2'nin 480x800 bu durumda bir cihaz diğerinin oyununu açamaz.Apple'de bu sorun olmuyor tabi bu yıl iPhone 5 çift çekirdekli geleceği için önceki nesil telefonlarda sorun yaratabilir ama alacağın bir ip5 seni 2 yıl çok çok rahat götürür.Ben alırken bunu düşünmüştüm ama iPhone'nun ekranı büyültülmedikçe(4,3inch ve+) almayıda düşünmem.
  • android market appstore dan 3 kat daha fazla gelişti son 1 yılda. bunuda unutmamak lazım :)
  • quote:

quote:

quote:

dostum iyi güzel diyosunda ikisinide kullandınmı ???? öle kulaktan dolma okumakla yorum yapma...ben glaxys s2 kötü demedimki evet teknik olarak çok iyi ama iphone benzetmeye çalışmışlar kamera ekranı bile aynı nerdeyse..diyorumki ikisinide aynı anda elimde test ettim telefoncuya git incele bakalım dokunmatiğini aradak farkı görürsün ayrıca ben s2 almaya gitmiştim ama inceleyince iphone 4 aldım..ben kafamdan sallamıyorum inceleyipte yorum yapıyorum kesinlikle s2 yi iphone 4 benzetmeye çalışmışlar...önce bir telefoncuya git ikisini aynı anda eline al ve öle karar ver ayrıca videoda çekte nedemek istediğimi anlarsın...s2 nin donanımına kesinlikle lafım yok ama öle iphone yi ezer geçer bir halide yok çift çekirdek olması sizi yanıltmasın en güzli al ikisinide eline aç dokunmatiğini kamerasını videosunu incele al içinde kuşkuda kalmaz kafan rahat eder..ölede kulaktan dolma bilgilerle okuyup okuyup böle yorumlar yapma kendin kullan öle yorumunu yap

Kardes cok dokunmatik soyluyorsun galaxy s2 dokunmatigi iphone 4 den daha iyi bir az internetde arastir galaxy s2 tepkime suresi olarak yeni bir rekor kildi (0.1 san) ve iphone 4 (ips panelli) telefondan bu rekoru aldi. İphone 4 (0.25 san)

• Bende bu 2 telefon arasinda kalmistim ama samsungu sevmemem teknik desteginin zayif olmasi ve yasadigim sorunlar, sanssizliklar s2 den vaz gecirdi beni appleada o kadar para vermek istemdim bu ay sonunda htc sensation geliyor onu almaya karar verdim s2den ozellik bakiminda cok farki olmasada desire hd den sonra htc yi cok begendim bakalim nasil olucak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.