Şimdi Ara

İphone 4 mü samsung galaxy s 2 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
8.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle bu iki telefondan bir tanesini alacagım. sizce hangisini almalıyım? nedenleriyle birlikte söylerseniz sevinirim.

• Performans olarak S II derim ben. Kıyaslama yapılan sitelerde de genelde tavsiyeler bu yönde
  • şimdi biliyosunuz apple manyakları var etrafta :D bu insanlar performansın,özelikleirn daha iyi olduğunu göre göre ben yinede i phone derim appstore yeter , telefonu elinde gezdirmek bir ayrıcalık şeklinde yorumlar yapıyorlar. kafası karışıyo insanın doğal olarak. ama incelemelere bakıyorsunuz videolara bakıyorsunuz s2 önde götürüyor işi. daha ucuz olması da ayrı bir artısı. ama aldktan sonra keşke i phone 4 alsaydım demek istemiyorum. arkadaşımın iphone 4 ü var. şekil, ekran,kamera,uygulama sayısı,müzik çalar, telefon hızı çok çok iyi gerçekten. 5,6 tane ağır uygulamayı aynı anda takılma yapmadan açıyor şahidim :). ama bakıldığında s2 bundan bile iyi gözüküyor.

birde telefonun satma olayı var. appleda 2. elde büyük zarar etmiyorsunuz. samsungda ne kadar iyi olursa olsun fiyat düşecektir baya sanırım. bu konudada yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz16 -- 19 Haziran 2011; 18:03:19 >
  • iphone 4 bir yıl önce çıkmış bir tel olarak S2 nin rakibi değildir bence
  • zaten orası tartışılmaz öyle. ama iphone u tercih edenlerin bakış açısı, apple'ın samsung'a olan üstünlüğü ve desteği. adam apple olsunda 3gs olsun yinede samsung almam diyor mesela. belkide 2000 tl para verdikten sonra daha iyi bir cihazı gururuna yediremiyordur :) birde appstore ile android market farkı var. insanı karasızlığıa düşüren tek nokta burası zatn.
  • Arkadasim iphone 4 gercekten cok iyi bir telefon. Sende sahit olmusun 6-7 uygulama degil 20-25 uygulama acik kalsada donma yapmaz... Samsunga gelince . S2 de guzul bir telefon android markette kendni cok gelistrdi ama uygulama olarak appstore kadar genis degil. . 2. El fiyat konusunada deginmissin. Apple urunlerinin fiyati cok dusmuyor. İstedigin zaman elinden cikarman kolay olur. Ama samsng veya diger urunler icin bu durum soz konusu degil. Satman zor olur ve fiyatta cok duser. Sen simdi samsng ucuz iphone pahali diyorsn ama iphonenun fiyati cok dusmez. Bunlari goz onunde bulundur....

Sonuc olarak ben sana iphone 4 oneriyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir
    iphone 4 bir yıl önce çıkmış bir tel olarak S2 nin rakibi değildir bence

1 sene sonra bile olsa samsung iphone un rakibi olamaz,ben iphone4 diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S3 mü Lg Nexus 4 mü ?
    12 yıl önce açıldı
    İphone 15 mi? Z Fold 5 mi?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Kime gore neye gore
  • işte söyleyenler apple store ve 2. el fyatı dşında bir fark söylemiyorlar i phone alınması için. markası apple sonuçta başka telefon daha iyi olsa da buna daha çok para ver bunu al demek oluyor bu. saçmalık yani. yurt dışında iki telefonun da aynı fiyat oldğ gerçeği de var. tr de i phone çok daha pahalı ama bu bizim ülkemzin saçmalığı. bizdeki apple mnyaklığı amerikada avrupada yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz16 -- 19 Haziran 2011; 18:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Kime gore neye gore

bu zevk meselesi hocam isteyen samsung alir isteyen iphone
  • herşey zevk meselesi tabiki ama bnm için zevkten öte hngisinin daha iyi olduğu önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz16 -- 19 Haziran 2011; 21:19:44 >
  • açıkçası iphone kendini ispatlamış bir teL ama ben qenede samsunq s2 nin rakibi oLamaz diye düşünüyorum ama qenede takdir sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183
    Arkadasim iphone 4 gercekten cok iyi bir telefon. Sende sahit olmusun 6-7 uygulama degil 20-25 uygulama acik kalsada donma yapmaz... Samsunga gelince . S2 de guzul bir telefon android markette kendni cok gelistrdi ama uygulama olarak appstore kadar genis degil. . 2. El fiyat konusunada deginmissin. Apple urunlerinin fiyati cok dusmuyor. İstedigin zaman elinden cikarman kolay olur. Ama samsng veya diger urunler icin bu durum soz konusu degil. Satman zor olur ve fiyatta cok duser. Sen simdi samsng ucuz iphone pahali diyorsn ama iphonenun fiyati cok dusmez. Bunlari goz onunde bulundur....

Donmamasinin sebebi o acik sandigin 20-25 uygulamanin ios tarafindan durdurulmasi olmasin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16
    herşey zevk meselesi tabiki ama bnm için zevkten öte hngisinin daha iyi olduğu önemli.

Hocam samsung galaxy s2 islemcisi,guclu gpu su,super amoled plus ekrani,genis baglanti secenekleri,kamerasi,ozgur ve acik isletim sistemiyle iphone 4 ten kat ve kat ustundur.Bunu ben dahil herkes kabul eder.Iphone 4 un tek artisi appstore.Fakat android market her gecen gun gelismeye devam ediyor ve yakinda appstore dan bir farki kalmayacak.Bunlari goz onunde bulundurup kararini ver derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Arkadasim iphone 4 gercekten cok iyi bir telefon. Sende sahit olmusun 6-7 uygulama degil 20-25 uygulama acik kalsada donma yapmaz... Samsunga gelince . S2 de guzul bir telefon android markette kendni cok gelistrdi ama uygulama olarak appstore kadar genis degil. . 2. El fiyat konusunada deginmissin. Apple urunlerinin fiyati cok dusmuyor. İstedigin zaman elinden cikarman kolay olur. Ama samsng veya diger urunler icin bu durum soz konusu degil. Satman zor olur ve fiyatta cok duser. Sen simdi samsng ucuz iphone pahali diyorsn ama iphonenun fiyati cok dusmez. Bunlari goz onunde bulundur....

Donmamasinin sebebi o acik sandigin 20-25 uygulamanin ios tarafindan durdurulmasi olmasin?

sen sanırım hiç apple kullanmadın ? maden uygulamaları durduruyor . tekrar açıtıgında uygulamaları en baştan başlatması lazım.. samsung kullanıcısın sanırım ondan fazla bilgin yok. android market gelişiyor diyorsun. bu arada appsotrun hep sabit mi kalcagını sanıyorsun? appstore da gelişiyor. lütfen android marketle appstoru karşılaştırma. çnkü kıyaslanabilcek bir düzeyde degiller. benim s2 yi deneme fırsatım oldu. kötü bir cihaz demedim ama bana görede alıncak bir telefon degil. o kadar para verip o telefonu tercih etmem. çok sık telefon degiştirdigim için 2. el piyasasınıda takip etmek gerekiyor. apple kendini kanıtlamış bir firma.. tercih arkadaşın hangi telefon işine geliyorsa onu tercih etsin. arkadaşın gönlü s2 de zaten . konuyu boşa açmış gibi.

• Aynı sorun bende de var. S2 özellikleri itibariyle insanı cezbediyor, ama iphone gördüğümde de içim gidiyor ne yalan söyleyim. HTC'de seçeneklerin arasına girince de işin içinden çıkamadım. Zor karar hocam, kolay gelsin :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

sen sanırım hiç apple kullanmadın ? maden uygulamaları durduruyor . tekrar açıtıgında uygulamaları en baştan başlatması lazım.. samsung kullanıcısın sanırım ondan fazla bilgin yok. android market gelişiyor diyorsun. bu arada appsotrun hep sabit mi kalcagını sanıyorsun? appstore da gelişiyor. lütfen android marketle appstoru karşılaştırma. çnkü kıyaslanabilcek bir düzeyde degiller. benim s2 yi deneme fırsatım oldu. kötü bir cihaz demedim ama bana görede alıncak bir telefon degil. o kadar para verip o telefonu tercih etmem. çok sık telefon degiştirdigim için 2. el piyasasınıda takip etmek gerekiyor. apple kendini kanıtlamış bir firma.. tercih arkadaşın hangi telefon işine geliyorsa onu tercih etsin. arkadaşın gönlü s2 de zaten . konuyu boşa açmış gibi.

Apple kullaniyor olabilirsin ama Ios un calisma mantigini bilmedigin belli.Actigin uygulamalar arka planda calismiyor pauselaniyor yani siz tekrar acana kadar hazirda bekletiliyor.Bu da sisteme yuk bindirmiyor haliyle cihaz kasilmiyor ve donmuyor.

• çalışma mantıgının nasıl oldugunu biliyorum. elinizde apple varsa deneyin isterseniz. eger sizin dediginiz gibi oluyorsa size bir örnek verebilirim. facebook programı açıkken ben home tuşuna basıp başka bir uygulama kullandıgımda bana facebooktan arkadaşlarım yazı yazabiliyor. eger sizin dediginiz gibi kendini durduruyorsa bana nasıl yazı yazabiliyorlar? ios 4 ü sanırım fazla begenmiyorsunuz. ios 5 çok yakında aktif hale gelicek. ve cidden çok geliştirilmiş. biraz ilerisinide düşünmek lazım. benim tercihim hale iphone dan yana. .
  • quote:

çalışma mantıgının nasıl oldugunu biliyorum. elinizde apple varsa deneyin isterseniz. eger sizin dediginiz gibi oluyorsa size bir örnek verebilirim. facebook programı açıkken ben home tuşuna basıp başka bir uygulama kullandıgımda bana facebooktan arkadaşlarım yazı yazabiliyor. eger sizin dediginiz gibi kendini durduruyorsa bana nasıl yazı yazabiliyorlar? ios 4 ü sanırım fazla begenmiyorsunuz. ios 5 çok yakında aktif hale gelicek. ve cidden çok geliştirilmiş. biraz ilerisinide düşünmek lazım. benim tercihim hale iphone dan yana. .

Ios disaridan gelen baglantilara karismiyor ama cogu uygulamayi benim soyledigim sekilde duraklatiyor.Bu arada android marketin gelisme hiziyla appstore un gelisme hizi ayni degil.
  • açıkçası bir çok inceleme, yorum okudum ve video izledim. ama hiç birinde appstore un + sı dışında iphone un daha iyi olduğunu gösteren bir belirti göremedim. durum böyleyken daha az para verip daha gelişmiş bir telefon almamak salaklık olur. iphone al diyenlerin hepsi iphone kullanıcısı. ama s2 diyenlerin tercihi her ikisinide kullanmış olanlar. bu çok önemli. tmm appledır çıkarttığı bütün telefonlarla devrim yaratmıştır bundan sonra da öyle olacaktır ama ondan daha iyisi yapılamayacak diye bir kural da yok. apple telefon üretmeden önce millet nokiadan başka telefon kullanmam diyodu. apple çıktı appledan başka telefon kullanmam denmeye başlandı. şimdi başka bir marka daha kaliteli daha sağlam cihazlar üretir bu sefer millet onu tercih eder. sonuçta tek bir marka sürekli en iyisini üretse geri kalnlar batar. biri iyi üreticek öteki daha iyisini üretmeye çalışcak öbürü daha da iyisi derken rekabet oluşcak ve bizim işimize yarıcak bu da.

son kararım samsung galaxy s2 dir. TRde satışa çıkar çıkmaz alıcam kısmetse, o zaman görüşlerimi iphone 4 ü inceleme fırsatı bulmuş biri olarak yazacağım tekrar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.