Şimdi Ara

İphone 4 mü samsung galaxy s 2 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
8.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben iphone kullandım . almadan önce cok tereddut yasadım acaba kullanabılırmıyım dıye hıc zorlanmadım bu bır artı. kotu yanı ıse itunese baglı olmanız. samsung kullanmadım ancak galaxy s i ınceledım ılk basta karısık geldı o da bana ancak kullananlar daha ıyı bılırler. benım onerım ıkısını kullanıp secımını yapman ama sunuda unutma alıcagın telefonu ne kadar kullanıcagını da goz onunde bulundur. ıyı geceler
  • İşletim sistemi açısından iphone 4 diyorum, samsung'un android'ine göre daha iyidir
  • Android 1.4 çift çekirdek destekli olacakmış.. bu baya bi performans artışı sağlar.. ama ne zaman çıkar, samsung'a ne zaman gelir hiç bi fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

İşletim sistemi açısından iphone 4 diyorum, samsung'un android'ine göre daha iyidir

hangi bakımdan daha iyidir? teknik bakımdan s2 götürüyor işi görünürde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

çalışma mantıgının nasıl oldugunu biliyorum. elinizde apple varsa deneyin isterseniz. eger sizin dediginiz gibi oluyorsa size bir örnek verebilirim. facebook programı açıkken ben home tuşuna basıp başka bir uygulama kullandıgımda bana facebooktan arkadaşlarım yazı yazabiliyor. eger sizin dediginiz gibi kendini durduruyorsa bana nasıl yazı yazabiliyorlar? ios 4 ü sanırım fazla begenmiyorsunuz. ios 5 çok yakında aktif hale gelicek. ve cidden çok geliştirilmiş. biraz ilerisinide düşünmek lazım. benim tercihim hale iphone dan yana. .

Facebook bir program degildir eheueheuhu
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcifal

quote:

çalışma mantıgının nasıl oldugunu biliyorum. elinizde apple varsa deneyin isterseniz. eger sizin dediginiz gibi oluyorsa size bir örnek verebilirim. facebook programı açıkken ben home tuşuna basıp başka bir uygulama kullandıgımda bana facebooktan arkadaşlarım yazı yazabiliyor. eger sizin dediginiz gibi kendini durduruyorsa bana nasıl yazı yazabiliyorlar? ios 4 ü sanırım fazla begenmiyorsunuz. ios 5 çok yakında aktif hale gelicek. ve cidden çok geliştirilmiş. biraz ilerisinide düşünmek lazım. benim tercihim hale iphone dan yana. .

arkadaşım anlaşılan sen iphone kullanıcısı degilsin :) :) ondan yorum yapma istersen. anladıgın birşey degil.. ultiMance arkadaşımızın demek istedigini en güzel bu şekilde cevaplayabilirdik. çünkü online çalışan bir sistem. eger kendini durdurursa kimsenin size birşey yazması söz konusu olamaz. bu diger programlar içinde geçerli.. elinize bir iphone almayı deneyin ondan sonra böyle yorumlar yapın :D:D

• Arkadaşlar tartışmaya gerek yok, amacınız hava atmak, artistlik yapmaksa appleın havasını kullanabilirsiniz. Ama sizin için performans öndeyse samsung. O kadar para verir samsung mu aldın diyen cahil arkadaşlara da aldırmazsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parcifal

quote:

arkadaşım anlaşılan sen iphone kullanıcısı degilsin :) :) ondan yorum yapma istersen. anladıgın birşey degil.. ultiMance arkadaşımızın demek istedigini en güzel bu şekilde cevaplayabilirdik. çünkü online çalışan bir sistem. eger kendini durdurursa kimsenin size birşey yazması söz konusu olamaz. bu diger programlar içinde geçerli.. elinize bir iphone almayı deneyin ondan sonra böyle yorumlar yapın :D:D

Daha once de soyledim online calisan programlara karismiyor ios.Ama cogu uygulamayi duraklatiyor arka planda calismiyor.Siz 15-20 uygulama actiginizi ve onlarin ayni anda calistigini zannediyorsunuz ama durum oyle degil.Ios tarafindan o programlar duraklatilir.Sistemin calisma mantigi bu.

• arkadaş facebook bir program değildir demiş diğer arkadaş da sen iphone kullanıcısı değilsin diye cvp vermiş. nasıl bir bağlntı kurdu bu cvbı verirken bilmiyorum :D ama klasik türk apple fanatiği işte. 2000 tl verdikten sonra baya koymuş bu insanlara belliki tahammül edemiyolar daha iyisine :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagiz16 -- 20 Haziran 2011; 12:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16
    arkadaş facebook bir program değildir demiş diğer arkadaş da sen iphone kullanıcısı değilsin diye cvp vermiş. nasıl bir bağlntı kurdu bu cvbı verirken bilmiyorum :D ama klasik türk apple fanatiği işte. 2000 tl verdikten sonra baya koymuş bu insanlara belliki tahammül edemiyolar daha iyisine :D

Aynen
  • 2 Sene önceki tartışmalar geldi aklıma:)
    O zaman da iphone 3GS ile Samsung i8910 yeni çıkmıştı. Karşılaştırmalar hep ikisi üzerine oluyordu. i8910 HD donanım olarak süper gözüküyordu. Amoled ekran, 8mp kamera, vs,vs... 3GS donanım olarak değil ama uygulama olarak ön plana çıkıyordu. İnsan kaç tane uygulama kullanır ki diyorduk. Apple'ı övenlere funboy dedik, tartışmalara girdik. Ama işin rengi, Samsung'un verdiği hizmeti ve symbian'nın rezilliğini görünce ortaya çıktı. Bir sene içerisinde o yere göğe sığdıramadığımız telefonu, Samsung resmen çöp yaptı. İkinci elini 500'e satamayanlar oldu. Desteğini tamamen çekti.

Androit market için sürekli gelişiyor dense de, zaten gelişmiş bir app store'la karşılaştırılması ne kadar doğru olur. Uygulamaların kalitesi ve çeşitliliği, hemen hemen bütün firmaların ıphone uygulamasının olması, iphone'u bir adım daha öne çıkarıyor. Eylül ayında yayınlanacak olan ios 5 ile de pek çok yeniliği iphone 4 ile görebileceğiz.

Her kim ne derse desin önemli olan kendi incelemenizdir. En iyi ayrım, mümkünse her iki telefonu da elinize alıp, biraz kurcalamanız. Hangisini alırsanız alın, güle güle kullanın. Saygılar.

• Ben IPhone 4 derim. Evet Galaxy S2 nin Iphone dan cok daha ustun bir cihaz oldugu asikar yanliz Samsung un plastik kasali olmasi + ikinci elde muazzam zarara ugratmasi beni samsung markasindan uzaklastiriyor. HTC Sensation neden dusunmuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

arkadaş facebook bir program değildir demiş diğer arkadaş da sen iphone kullanıcısı değilsin diye cvp vermiş. nasıl bir bağlntı kurdu bu cvbı verirken bilmiyorum :D ama klasik türk apple fanatiği işte. 2000 tl verdikten sonra baya koymuş bu insanlara belliki tahammül edemiyolar daha iyisine :D

yagız :D daha dün denedin benim telefonumu :D begenedigini söylemiştim. daha s2 nin nasıl bir telefon oldugunu bilmeden yorum yapıyorsun :D canımı sıkma benim .
  • Bende 1 ay kadar sonra alıcam bende bu ikilemdeyim,ama şunu yapmak mantıklı geldi;iphone 4 alıp ve 1 yıl kadar sonra satıcam zaten çok fazla zarar etmicek gelen parayada az bişi koyup gs2 almayı düşünüyorum,zaten samsungun 0'ı o zamana kadar daha ip4'e göre daha çok ucuzlar.
    Örnek: geçen sene aynı zamanlarda çıkan ip4 ve gs,gs 1500 civarındaydı,ip4 1600 civarındaydı,şimdi gs'in 0'ı 1000 lira ve 2. eli daha düşük,ip4'ün durumuda ortada.

Tabi şuanki düşüncem bu 1 ay sonra belki gs2 derim.
  • Daha once de soyledim online calisan programlara karismiyor ios.Ama cogu uygulamayi duraklatiyor arka planda calismiyor.Siz 15-20 uygulama actiginizi ve onlarin ayni anda calistigini zannediyorsunuz ama durum oyle degil.Ios tarafindan o programlar duraklatilir.Sistemin calisma mantigi bu.

dostum kullandıgım çogu uygulamayı kapatmıyorda durdurmuyorda. zaten sizind ediginiz gibi bir olay varsada çok iyi bir özellik degil mi? zaten home tuşna basıp çıkınca başka bir uygulama ile ilgilenceginiz için programı durdurması çok güzel bir olay. ben oyun oynarken mesaj geliyor çıkıyorum. oyun kendini pause yapıyor oyuna girdigimde tekrar devam ediyorum. bu zaten normal birşey. mantıklı olan olay bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

2 Sene önceki tartışmalar geldi aklıma:)
    O zaman da iphone 3GS ile Samsung i8910 yeni çıkmıştı. Karşılaştırmalar hep ikisi üzerine oluyordu. i8910 HD donanım olarak süper gözüküyordu. Amoled ekran, 8mp kamera, vs,vs... 3GS donanım olarak değil ama uygulama olarak ön plana çıkıyordu. İnsan kaç tane uygulama kullanır ki diyorduk. Apple'ı övenlere funboy dedik, tartışmalara girdik. Ama işin rengi, Samsung'un verdiği hizmeti ve symbian'nın rezilliğini görünce ortaya çıktı. Bir sene içerisinde o yere göğe sığdıramadığımız telefonu, Samsung resmen çöp yaptı. İkinci elini 500'e satamayanlar oldu. Desteğini tamamen çekti.

Androit market için sürekli gelişiyor dense de, zaten gelişmiş bir app store'la karşılaştırılması ne kadar doğru olur. Uygulamaların kalitesi ve çeşitliliği, hemen hemen bütün firmaların ıphone uygulamasının olması, iphone'u bir adım daha öne çıkarıyor. Eylül ayında yayınlanacak olan ios 5 ile de pek çok yeniliği iphone 4 ile görebileceğiz.

Her kim ne derse desin önemli olan kendi incelemenizdir. En iyi ayrım, mümkünse her iki telefonu da elinize alıp, biraz kurcalamanız. Hangisini alırsanız alın, güle güle kullanın. Saygılar.

son derece katılıyorum size. samsung i8910 hd çıktıgında herkes çok iyi telefon diye telefonu aldı. o zamnlar nokia n86,iphone 3gs ve i8910 . çok ön plandaydı . ben tercihimi nokia'dan tarafa kullanmıştım. benim bir arkadaşımda i8910 almıştı. i8910 u arkadaşı 1400 tl ye bende n86 yı 950 tl ye almıştım. sonuç olarak aradan çok az bir zaman geçti iki telefonda sıkıntı yarattı. ikiside symbian . samsunga çok iyi diyorlardı. suanda yüzüne bakan yok. s2 ye çok iyi diyorlar (ki ne kadar iyi olursa olsn bende iphone ile kıyaslancak bir telefon degil). Dediginiz gibi ios 5 çıkıyor. ve bir çok yenilik gelmiş. androidle iosu karşılaştıran arakdaşlara şaşırıyorum. androidn gelişip, ios'un sabit kalcagını düşünüyorlar :)

bu arada n86 yı :450 tl ye çok zor satmıştım.

samsung i8910 hd yi arkadaşım hala satamadı . piyasası hemen düşüyor.. bunlarıda düşünmek lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Ben IPhone 4 derim. Evet Galaxy S2 nin Iphone dan cok daha ustun bir cihaz oldugu asikar yanliz Samsung un plastik kasali olmasi + ikinci elde muazzam zarara ugratmasi beni samsung markasindan uzaklastiriyor. HTC Sensation neden dusunmuyorsunuz?

htc desire düşünüyordu ama vazgeçti. ben daha önceden htc hd2 t-mobile kullanıyordum. ve çok sıkıntı yaşadım. windows oldugu için sorun yaşamış olabilirim. telefon çok donuyordu. bana sordu anlattım bunları belki desire dada olur diye vazgeçti. ben fiyatı uygun olarak sony ericson xperia arc telefonunu önerdim. ama kafaya koymuş s2 alcam diyo başka birşey demiyo :)
  • quote:

Daha once de soyledim online calisan programlara karismiyor ios.Ama cogu uygulamayi duraklatiyor arka planda calismiyor.Siz 15-20 uygulama actiginizi ve onlarin ayni anda calistigini zannediyorsunuz ama durum oyle degil.Ios tarafindan o programlar duraklatilir.Sistemin calisma mantigi bu.

quote:

dostum kullandıgım çogu uygulamayı kapatmıyorda durdurmuyorda. zaten sizind ediginiz gibi bir olay varsada çok iyi bir özellik degil mi? zaten home tuşna basıp çıkınca başka bir uygulama ile ilgilenceginiz için programı durdurması çok güzel bir olay. ben oyun oynarken mesaj geliyor çıkıyorum. oyun kendini pause yapıyor oyuna girdigimde tekrar devam ediyorum. bu zaten normal birşey. mantıklı olan olay bu :)

Dostum sen ne soylersen soyle ios multitaskingi tam olarak kullanmiyor algoritma farkliligi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 20 Haziran 2011; 14:57:09 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.