Şimdi Ara

İphone 4 mü samsung galaxy s 2 mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
8.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi n86yla, i8910 hd ile falan i phone 3gs yi karşılaştırmak, şu anda bizim yaptığımızı s2yle iphone 4 karşılaştırmasından çok uzak. i8910hd dokunmatik, işlemci özellikleri,
    dizayn bakımından 3gs den iyi gösterildi. iphone dokunmmatiiğine ilk defa bu kadar yakın bir telefon geliştirilmişti ve bu çok önemliydi,insanlar tarafındanda ilgiyle karşılandı. uygulama bakımından ise symbian kullandığı için berbat idi tabiki. bu yüzden fos çıktı sonuçta.

3gs den sonra iphone 4 çktı, ama samsung i8910 hd den sonra birçok model çıkardı ve her seferinde daha iyisini yapmayı başardı. ve o modellerde i8910hd de yaşadığı sıkıntıyı yaşamadı tam tersi mesela hala galaxy s çok revaçta olan bir model herşeyiyle. işletim sistemini androide çevirerek apple la arasındaki farkı kapattı. ha belki hala androit market appstore dan daha geride ama symbian la yan yana koyulmucak şekilde iyi ve gelişmiş bir market bunu herkes kabul eder.

samsung galaxy s2 de dünyanın en iyi ekranı olarak gösterilen super amoled super plus ekranıyla, işlemcisiyle, ramiyle, ses kalitesiyle, kamerasıyla, led flaşıyla iphone 4 ten iyi bir telefon. bunlar teknik özelliklerdir ve teknik özelliklerin göreceli bir kavram olmadığını herkes bilir. yani tek fark uygulama farkıdır ama bu fark diğer özellikleri yoksayıp daha fazla para vermeye değmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zena

Arkadaşlar tartışmaya gerek yok, amacınız hava atmak, artistlik yapmaksa appleın havasını kullanabilirsiniz. Ama sizin için performans öndeyse samsung. O kadar para verir samsung mu aldın diyen cahil arkadaşlara da aldırmazsınız.

en basit cozumleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

quote:

Orijinalden alıntı: parcifal

quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

çalışma mantıgının nasıl oldugunu biliyorum. elinizde apple varsa deneyin isterseniz. eger sizin dediginiz gibi oluyorsa size bir örnek verebilirim. facebook programı açıkken ben home tuşuna basıp başka bir uygulama kullandıgımda bana facebooktan arkadaşlarım yazı yazabiliyor. eger sizin dediginiz gibi kendini durduruyorsa bana nasıl yazı yazabiliyorlar? ios 4 ü sanırım fazla begenmiyorsunuz. ios 5 çok yakında aktif hale gelicek. ve cidden çok geliştirilmiş. biraz ilerisinide düşünmek lazım. benim tercihim hale iphone dan yana. .

Facebook bir program degildir eheueheuhu

arkadaşım anlaşılan sen iphone kullanıcısı degilsin :) :) ondan yorum yapma istersen. anladıgın birşey degil.. ultiMance arkadaşımızın demek istedigini en güzel bu şekilde cevaplayabilirdik. çünkü online çalışan bir sistem. eger kendini durdurursa kimsenin size birşey yazması söz konusu olamaz. bu diger programlar içinde geçerli.. elinize bir iphone almayı deneyin ondan sonra böyle yorumlar yapın :D:D

hey Allah'im yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: yagiz16

quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

İşletim sistemi açısından iphone 4 diyorum, samsung'un android'ine göre daha iyidir

hangi bakımdan daha iyidir? teknik bakımdan s2 götürüyor işi görünürde.

İşletim sisteminden yola çıkabiliriz.. İOS bence android'e göre hem daha hızlı hemde daha güzel

• Ios 5 android farkı değil bu konuda olay iphone 4 ve s2 farkı. s2 nin iphone 4 e göre daha hızlı olduğuda bir gerçek :) burda kndi telefonlarımızı yarıştırmıyoruz. bende bu var en iyisi budur demek çok saçma. ben dahil kararsız olan herkes saçma yorumlar yüzünden ikilemde kalıyorlar. iki telefonun fiyatı arasında ortalama 100 150 tl lik bir fark var. 1700ü veren 1850 tl de verir. bazı arkadaşlar ulaşamadıkları için samsung iyi diyolar şeklinde yorumlar yapmış ama o arkadaşların telefonlarının arkasındaki elma simgesini göstermek için sokakta süreklki telefonla konuşuyor gibi yaptıklarınıda görüyoruz :) bizim amacımız o değil kaliteli olana sahip olmak.
  • quote:

Ios 5 android farkı değil bu konuda olay iphone 4 ve s2 farkı. s2 nin iphone 4 e göre daha hızlı olduğuda bir gerçek :) burda kndi telefonlarımızı yarıştırmıyoruz. bende bu var en iyisi budur demek çok saçma. ben dahil kararsız olan herkes saçma yorumlar yüzünden ikilemde kalıyorlar. iki telefonun fiyatı arasında ortalama 100 150 tl lik bir fark var. 1700ü veren 1850 tl de verir. bazı arkadaşlar ulaşamadıkları için samsung iyi diyolar şeklinde yorumlar yapmış ama o arkadaşların telefonlarının arkasındaki elma simgesini göstermek için sokakta süreklki telefonla konuşuyor gibi yaptıklarınıda görüyoruz :) bizim amacımız o değil kaliteli olana sahip olmak.

apple simgesini göstermek için telefonla konuşuyormuş gibi yapan arkadaşlar varsa . s2 yi kullanan arkadaşlarda vardır.. ben apple kullanıyorum ancak arkadaki apple simgesi gözükmüyor :) kapak takılı üstünde... neyse arkadaşlar daha fazla uzatmaya gerek yok bence. herkesin kendi fikri. kimine göre apple kimine göre samsung.. ama çok kısa süre içerisinde bu samsung diyen arkadaşlarla tekrar görüşmek isterim :) şimdiden hayrlı olsun yagız arkadaşımıza :)

• sağol cnm :D
  • Samsung Galaxy S alıcaktım aralık ayında.. Vodafone da sadece Iphone kampanyası vardı. Hadı Iphone alayım dedım aldım... Aradan 6 ay geçti, Android almam gerekıyor; Benım telefonun uzerıne 4 er aylık Galaxy S ve PS3 slim verıyorlar,.. maddi olarak tutturamıyorlar... :)

Bu maddi yönü,....

Diğer taraftan Iphone 'un kullanımı GERCEKTEN COK RAHAT. Ben mobil developer'ım, galaxy s kullanıyordum(şirketin) ıphone almadan once, cok guzel gelıyordu. Iphone'yı kullandıktan sonra elıme baska bır telefon gectımı aptal aptal ortadakı tuslara basmak ıstıyorum sankı herseyı tek tusla yapabılecekmıs gıbı.... :) Androıd kullanmak bana zor geliyor... İş gereği android almam lazım (alışmam gerekecek)

Performans kalıte falan diyince, veriler ortada, kuşkusuz Samsung Galaxy S2 dunyadaki en iyilerden birisi, ama Iphone'un da kastıgını takıldıgını falan gormedım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasoyh -- 20 Haziran 2011; 17:52:21 >
  • birde bir soru sormak istiyorum. türkiye'de android market'ten ücretli uygulama indirilmesine izin verilmiyomuş.bunun için root işlemi falan yaptırmak gerekliymiş. bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
  • Bende iPad 2 ve Htc nexus one var, hem android hem iOS kullanıyorum ikisinin de kendine göre avantajları hoş yanları var. Benim tavsiyem bir telefona 2000 tl para verilmez arkadaslar, 750 tl civarına temiz bir android telefon alın mesela galaxy s, yanına iPad 2 alın gercekten muhteşem bir cihaz yapmış apple. Tablet olayı çok farklı artık telefonun yüzüne bakmaz oldum küçücük ekran hiç keyif vermiyor istediği kadar hızlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Bende iPad 2 ve Htc nexus one var, hem android hem iOS kullanıyorum ikisinin de kendine göre avantajları hoş yanları var. Benim tavsiyem bir telefona 2000 tl para verilmez arkadaslar, 750 tl civarına temiz bir android telefon alın mesela galaxy s, yanına iPad 2 alın gercekten muhteşem bir cihaz yapmış apple. Tablet olayı çok farklı artık telefonun yüzüne bakmaz oldum küçücük ekran hiç keyif vermiyor istediği kadar hızlı olsun.

aslında bu dedıgın gayet mantıklı ama mesela benım gıbı herseyı yanında olsun ısteyenler cıkabılır.oyuzden galaxy s 2 daha avantajlı gozukuyor.
  • mantıklı olduğu kadar masraflı da :)
  • quote:

mantıklı olduğu kadar masraflı da :)

haklısın :) gs2 ye 1700 veren 750 tl ye telefon 1000 e ipad bulursa olabılır aslında :)
  • Hediye olarak 4 tane ıphne 4 geldi hepsinide açmadan sattım.Çünkü sırasıyla galaxys nexus kullanmış biri olarak tercihim galaxy s2 oldu ve çıkar çıkmazda ingiltereden getirttim.Batarya eger symbian tel lar gibi kullanırsanız 6-7 gün gider gps deseniz şimdiye kadar telefon harici gps lerde bile görmediğim kadar hızlı ve stabil.Bir tek şikayetim wifi sinin çok kuvvetli olmaması ki o kadar kusur kadı kızındada olur.
  • 1000'e ipad 2 bulmak da oldukça zor :) aslında s2 nin wifi özelliğinin çok iyi olduğunu söylüyolardı. en azından iphone la karşılaştırıldığında daha iyi olduğu gözüküyor videolarda.
  • ipad 2 yı o fıyata kım kaybetmıs bız bulalım :)
    bugun gs2 ınceledım mesela harıka bır telefon wifi sını ınceleme fırsatım olmadı ama harıka bırsey
  • quote:

1000'e ipad 2 bulmak da oldukça zor :) aslında s2 nin wifi özelliğinin çok iyi olduğunu söylüyolardı. en azından iphone la karşılaştırıldığında daha iyi olduğu gözüküyor videolarda.

1100'e aldim wifi modelini garantili olarak. Tamam s2 super cihaz ama o parayi hic bir telefona vermem sahsen. Zaten android'de cok guclu bir sistem isteyen bir uygulama yok, kac senelik nexus1 bile en son surumu cok rahat calistiriyor. Oyun desen ios'dakilerin yanina bile yaklasamiyor maalesef, ipad'de real racing 2 gorenin agzi acik kaliyor android'de bu kalite yok oyun bakimindan.
  • bende bu iki telefon arasında kaldım ama dün gidip tercihimi iphone 4 den yana kullandım..s2 ve iphone 4 elime alıp detaylıca inceledim..öncelikle neye göre karşılaştıracaksın??kendimce şık olsun karizmatik olsun satarken zarar etmiyeyim dokunmatiği iyi olsun oyun oynamayı ve internette gezinmeyi telefonda sevmiyorum dedim ve kesinlikl iphone 4 ozaman diyerekten aldım...şunuda belirtmek isterim arkadaşlar kafanız karışmasın ama ikisi ilede fotoğraf çektim ama inanki arada öle ahım şahım bir fark yok samsung biraz daha parlak ve canlı okadarcık videoda iphone kesinlikle daha iyi çekti 720p olmasına karşın ve ayrıca şunu altını çizerek söylüyorum iphone4 dokunmatik ekranı galaxy s2 den çok çok çok daha iyi hızlı sakın aldanmayın iphone kadar iyi diyenlere kesinlikle değil bizzat iki telefonu aynı anda kullanarak inceledim iphone4 dokunmatik ekranı mükemmel bu açıdan düşünenler tereddüt etmeden iphone 4 alsın..ayrıca samsung çok büyük ve kaba elde çok kötü duruyor..super amoled plus ekran var ama iphone kadar çözünürlüğü yok telefonun..ben alırım keyfime bakarım diyosanız kesinlikle iphone 4 ama yok internette gezineceğim sürekli kurcalarım diyorsanız s2 alın..ha birde iphone 4 de flash eklentisi yok deniyor ama benim giripte izlemediğim video olmadı dünden beri özellikle youtube falan girdim çok hızlı bir şekilde bütün videoları izledim flash eklentisi yok derkenki kasıt nedir acaba ???

• quote:

Orijinalden alıntı: alican88

bende bu iki telefon arasında kaldım ama dün gidip tercihimi iphone 4 den yana kullandım..s2 ve iphone 4 elime alıp detaylıca inceledim..öncelikle neye göre karşılaştıracaksın??kendimce şık olsun karizmatik olsun satarken zarar etmiyeyim dokunmatiği iyi olsun oyun oynamayı ve internette gezinmeyi telefonda sevmiyorum dedim ve kesinlikl iphone 4 ozaman diyerekten aldım...şunuda belirtmek isterim arkadaşlar kafanız karışmasın ama ikisi ilede fotoğraf çektim ama inanki arada öle ahım şahım bir fark yok samsung biraz daha parlak ve canlı okadarcık videoda iphone kesinlikle daha iyi çekti 720p olmasına karşın ve ayrıca şunu altını çizerek söylüyorum iphone4 dokunmatik ekranı galaxy s2 den çok çok çok daha iyi hızlı sakın aldanmayın iphone kadar iyi diyenlere kesinlikle değil bizzat iki telefonu aynı anda kullanarak inceledim iphone4 dokunmatik ekranı mükemmel bu açıdan düşünenler tereddüt etmeden iphone 4 alsın..ayrıca samsung çok büyük ve kaba elde çok kötü duruyor..super amoled plus ekran var ama iphone kadar çözünürlüğü yok telefonun..ben alırım keyfime bakarım diyosanız kesinlikle iphone 4 ama yok internette gezineceğim sürekli kurcalarım diyorsanız s2 alın..ha birde iphone 4 de flash eklentisi yok deniyor ama benim giripte izlemediğim video olmadı dünden beri özellikle youtube falan girdim çok hızlı bir şekilde bütün videoları izledim flash eklentisi yok derkenki kasıt nedir acaba ???

iPhone 4 üzerinden youtube'a girip videoları izlediğinizde, flash video izlemiş olmazsınız. Aslında o youtube'un iOS uyumlu bir versiyonudur, videoları yine quick time yardımıyla açarsınız.

• Abim androidli telefon aldi cogu app ios cakmasi, bende androidciydim ama app storedan dolayi ios diyorum bundan sonra, bundan sonrada alirsam iphone alirim, applea bende sinir oluyorum cogu bakimindan s2 inanilmaz bir telefon ama android marketin daha cok firin ekmek yemesi lazim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.