Şimdi Ara

İphone 4 ön cam kırıldı ne yapmalıyım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, İphone 4'ümün ön camı kırıldı. Dokunmatiği ekranı filan hepsi çalışıyor. Ancak ön cam dağıldı. Telefonumu Arabistan'dan almıştım, faturası da var. Ankara da oturuyorum. Ne yapmalıyım bir türlü bilemedim. Genpa iphone 4 tamiri yapmıyor herhalde burada yapan firmalar var onlarda 250 TL çekiyorlar. Lütfen yardımmm!!!!

• şu linke bakmanı öneririm

http://forum.donanimhaber.com/m_43453813/tm.htm

Geçmiş olsun bu arada
  • teşekkürler ama orada sadece kendisi değiştirmiş. Ben bunu yapacak teknik bilgi ve beceriye sahip değilim. Ahh ahh!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuctornal

teşekkürler ama orada sadece kendisi değiştirmiş. Ben bunu yapacak teknik bilgi ve beceriye sahip değilim. Ahh ahh!!

Gecmis olsun...
    anlamiyorsan hic bulasma derim sonra daha büyük paralar harcarsin.Bence 250 tlye yaptir.telefonu kaca aldin merak eddim YANLIS ANLAMADA bu telefonu alacak maddi imkani olan kisinin 250tlnin yüksek gelmesi garip geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OT_MARİ -- 24 Ocak 2011; 15:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OT_MARİ

quote:

teşekkürler ama orada sadece kendisi değiştirmiş. Ben bunu yapacak teknik bilgi ve beceriye sahip değilim. Ahh ahh!!

Gecmis olsun...
    anlamiyorsan hic bulasma derim sonra daha büyük paralar harcarsin.Bence 250 tlye yaptir.telefonu kaca aldin merak eddim YANLIS ANLAMADA bu telefonu alacak maddi imkani olan kisinin 250tlnin yüksek gelmesi garip geldi...

+

• 250 Tl diyenler orjinal yapmıyorlar orjinaller 400 tl civarı. Onlara da tam güvene miyorum benim sorunum o. Eğer bir yer vs. biliyorsanız söyleyin please????
  • geçmiş olsun kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

250 Tl diyenler orjinal yapmıyorlar orjinaller 400 tl civarı. Onlara da tam güvene miyorum benim sorunum o. Eğer bir yer vs. biliyorsanız söyleyin please????

Geçmiş olsun sıze PM attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

quote:

250 Tl diyenler orjinal yapmıyorlar orjinaller 400 tl civarı. Onlara da tam güvene miyorum benim sorunum o. Eğer bir yer vs. biliyorsanız söyleyin please????

Atakan bey çok teşekkürler. Yalnız tüm firmalar garanti veriyor 1 yıl ön panele dediğiniz yer garanti vermiyor. Ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?? YArdımınız için çok teşekkürler. ahh ahh!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adam olana Çok bile

geçmiş olsun kardeş

saol kardeşim
  • Genpaya sordun mu? Orasi yapar zannedersem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

quote:

Atakan bey çok teşekkürler. Yalnız tüm firmalar garanti veriyor 1 yıl ön panele dediğiniz yer garanti vermiyor. Ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?? YArdımınız için çok teşekkürler. ahh ahh!!

ekranda genpa kvk bile garanti vermiyor, bu tür firmalara itibar etmeyin

• genpa vodafonedan alınanları bile tespit edip yapmayıp geri gönderiyor
  • öncelikle genpa sadece turkcell den alınan cihazları yapar

vodafone dan alınanlar teleservice onarılır

genpada ekran değiştirmeye başlamadı sanırım yüksek ücretli

takas fiyatı verir 1.100 lira gibi bir şey sadece ön cam kırıldıysada

780. lira gibi bir şey çıkıyor cihazı direk alıp size yenisini veriyor.

onarım yapılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIKEmRe

hemen faturasıyla birlikte bilkoma git ücretli tamir ettirtebilirsin neticede bu ürün 1 yıl uluslararası garantili kullanıcı hatalıda olsa bilkom bakar

+1
  • quote:

hemen faturasıyla birlikte bilkoma git ücretli tamir ettirtebilirsin neticede bu ürün 1 yıl uluslararası garantili kullanıcı hatalıda olsa bilkom bakar

Keşke daha önce söyleseydiniz Ben şimdi yediğim haltı anlatayım biraz bana yol gösterin lütfen. Gittim bir telefoncuya OEM denilen orjinal dediği bir ekran taktı. Sonra da benim telin yakınlık sensörü bozuldu. Ne bileyim belki de düşünce olmuştur adamın günahını da almıyım. Off off. Adam board da problem olduğunu buldu. Bana ya mekaniksel ya da yazılımsal problem dedi. benim iphone 4.1 yazılımı. 4.2 ye güncelle dedi jailbreak olmaz die güncellemiyorumda. Telefon açıldı garantide gitti. Ben ne yapıyım

• Telefonu Arabistan'dan nasıl aldınız? Çalışan bir arkadaşınıza mı aldırdınız yoksa umre ve ya hacca giden birine mi aldırdınız? Eğer umre ve hacca giden birine aldırdıysanız, bu ay (şubat ayı) umre ayıdır. Yine umreye giden bir tanıdığınızla gönderebilir alınan yere garantiye verebilirler.. Biraz da pazarlık etsinler garanti ve ya değişime gönderebilirler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeone

Telefonu Arabistan'dan nasıl aldınız? Çalışan bir arkadaşınıza mı aldırdınız yoksa umre ve ya hacca giden birine mi aldırdınız? Eğer umre ve hacca giden birine aldırdıysanız, bu ay (şubat ayı) umre ayıdır. Yine umreye giden bir tanıdığınızla gönderebilir alınan yere garantiye verebilirler.. Biraz da pazarlık etsinler garanti ve ya değişime gönderebilirler...

buna hiç gerek yok nedenini yukarıda yazdım bu ürün zaten dünya çapında 1 yıl garantili bilkomda yasal apple satıcısı ve garanti veriyor elinizde faturası varsa ve 1 yıl dolmamışsa

nuctornal

ürün yetkisiz kişilerce açılmışsa bile bilkoma götür durumu izah et ücretli tamir yaptırt diger türlü piyasada nekadar telefoncu varsa hepsi çinden çakma arka kısım yada ön kısım getirtip takıyorlar güvenipte telefonunuzu emanet etmeyin imei klonlanabilir bintane tehlike var hayatta vermeğe deymez dedigim gibi gidip bilkomla görüşün siz yardımcı olurlar elbet

Yok öyle birsey

• Ankara da orjinal iphone 4 on cam degisimi yapan bir yer soylermisiniz? tesekkurler...
  • Ankara da orjinal iphone 4 on cam degisimi yapan bir yer soylermisiniz? tesekkurler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.