Şimdi Ara

İphone 4 ön kameraya geçtiğim zaman kilitleniyor ve kamera açılmıyor(Cihaz Yurtiçi ve Orjinal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
17.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce avea bayisinden aldığım sıfır İphone 4 cihazımda ön kameraya geçtiğim zaman kilitleniyor ve kamera açılmıyor.panjur efektinde donuyor kalıyor.ve teli yeniden başlattığımda dahi sorun çözülmüyor.son çare ayarlara girip sıfırla diyorum ve ancak o zaman arka kamerayı kullanabiliyorum.ardından tekrar ön kameraya geç dediğim zaman yine sorun tekrar ediyor.cihazı restorede yaptım ama nafile sorun çözülmüyor.en son avea bayisine götürdüm restore yapıp getirdi 5 dk sonra teli sorun çözülmüştü ancak taki 4-5 gün sonraya kadar.aynı sorun yine tekrarladı.evde tertemiz bir restore yapmama rağmen sorun çözülmüyor.teknik servise götüreceğim ancak götürmeden donanımsal olup olmadığını nasıl anlarım eğer beni aydınlatacak tecrubeli arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.yaklaşık kaskoda dahil 2 bin tl para verdim ve bu sorun canımı fazlasıyla sıkıyor.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terimci -- 11 Ağustos 2011; 12:10:30 >

• restore dan sonra new iphone dediniz mi
  • Aynı sorunu bende yaşadım restore yaptıktan sonra sorun düzeldi.Eğer baktın hala düzelmiyor tek çare ne yazık ki servise vermek.
  • Bendede arka kamera video çekimi yapmıyordu bu tür sorunlarda restore tek çözüm olmazsada garanti yolu gözüküyor cihaza.
  • evet cihazı restore yaptıktan sonra new iphone yaparakda denedim hakan malesef çözüm olmadı.boray bnmde avea bayisinde restore yaptılar düzeldi ancak sonra tekrar aynı duruma geldi üstelik çok kısa bi süre sonra.ve ben bunu yine rutin ön kameraya geçmek istediğimde yaşadım restoreden 5 gün sonra falan.losthell sanırım ama anlamadığım nokta şu ; neden avea bayisinde restore ile düzeldi acaba sürüm yükseldide ben evde itunes ile pcye bağladığımda ve sorun nüksetti açıkası bilemiyorum.
  • bu sorun kardesımde de olmustu... malesef sorun donanımsaol gorunuyor... kardesım yurtdısından aldıgı ıcın yenı bır on kamera sıparıs edıp... değiştirdikten sonra sorun cozuldu....
  • değişik kamera uygulamaları yüklerseniz birden fazla bu tür sorunlar başgösterecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

değişik kamera uygulamaları yüklerseniz birden fazla bu tür sorunlar başgösterecektir

malesef bununla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü restore yaptıktan sonra tüm uygulamalar komple siliniyor ve sorun şayet bu olsaydı düzelmesi gerekiyordu.
  • Son güncelleme olan 4.3.5'i indir kur eğer düzelmezse zaten yapacak birşey yok mecbur garantiye yollayacaksın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Son güncelleme olan 4.3.5'i indir kur eğer düzelmezse zaten yapacak birşey yok mecbur garantiye yollayacaksın artık.

onuda denedim ancak hiçbir şekilde düzelmedi.dün bayiye götürdüm teknik servise gönderilecek.sanırım sorun donanımsal olursa apple tamir yerine direk cihazın sıfırı ile değişim yapıyormuş,sizcede bu böylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terimci -- 12 Ağustos 2011; 9:17:59 >
  • aslında ön kamera değişikliği bayağı zor ama biz evde yapabildiğimize göre servis hayli hayli yapabilir... ama belli de olmaz....
  • bilemiyorum ama umarım sıfırı ile değişim yapılır.benzer sorunlar yaşayan başka arkadaşlarda varsa umarım buraya görüşlerini yazarlar
  • arkadaşlar garanti servisi promobil cihaz 3 gündür tamirde.ne kadar sürede gelir bu teknik servisi kullanan arkadaşlar varmı?yeterince hızlımı bilmek istiyorum
  • aynı sorun benim ipad 2 cihazımda var tıpatıp aynı sorun. nasıl düzelir yardım edin lütfen. garantide değişim yaparlar mı carrefourdan aldım cihazı 1 hafta oldu alalı.
  • biraz konu hortluycak ama aynı sorun şuanda iPhone4 ümde var ve aynı zamanda klavye sesi kilitleme sesi açma sesi gelmiyor yan ses açma tuşlarına basınca seviye gözükmüyor titreşim tuşuyla oynayınca ekranda beliren şeyler gelmiyor sorun ne olabilir restore etmeyi çok denedim ios6 da denedim olmadı 5.1 denedim olmadı varmıdır bir çözümü cihazın garantisi yok şimdiye kadar böylebirşey olmamıştı sorun ne olabilir teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gar1diyan

biraz konu hortluycak ama aynı sorun şuanda iPhone4 ümde var ve aynı zamanda klavye sesi kilitleme sesi açma sesi gelmiyor yan ses açma tuşlarına basınca seviye gözükmüyor titreşim tuşuyla oynayınca ekranda beliren şeyler gelmiyor sorun ne olabilir restore etmeyi çok denedim ios6 da denedim olmadı 5.1 denedim olmadı varmıdır bir çözümü cihazın garantisi yok şimdiye kadar böylebirşey olmamıştı sorun ne olabilir teşekkürler
    yardımcı olabilecek yokmu
  • Benzer sorunu ekranı değiştirdikten sonra yaşadım. İlave olark telefon çok yavaş şarj oluyordu. Şarj konnektör flex bağlantısını değiştirmem gerekti. Şu ada sorunuz çalışmakta.. ( Dock connector charging port flex cable )
  • RifatO R kullanıcısına yanıt
    Hortlak konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RifatO

Benzer sorunu ekranı değiştirdikten sonra yaşadım. İlave olark telefon çok yavaş şarj oluyordu. Şarj konnektör flex bağlantısını değiştirmem gerekti. Şu ada sorunuz çalışmakta.. ( Dock connector charging port flex cable )

Yardımcı olmayı düşünmeniz güzel bir şey, benim sorunum çözülmüştü hala muzdarip olan varsa faydalanıcaktır.
  • arkadaşlar bizde ki iphone 4s de de sorun var kameraya basınca acılmıyor kapanıyor ana menüye dönüyor neden olabilir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.