Şimdi Ara

İPHONE 4-Samsung Galaxy S2-LG OPTIMUS 2X Hangi Telefon Alınır .? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
9.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmm Peki arkadaşlar bu Arc'dan daha iyi bir Android telefon var mı ? Samsung ya da LG ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusaw

hmm Peki arkadaşlar bu Arc'dan daha iyi bir Android telefon var mı ? Samsung ya da LG ?

galaxy s2 1gb ram ve çift cekirdekli işlemcisiyse daha iyidir
  • O zaman beklicez ya Samsung galaxy s2 alcaz ya da Arc
    iphone4 kötü diyonuz.
  • galaxy s 2 yi beklemeni tavsiye ederim.
  • quote:

O zaman beklicez ya Samsung galaxy s2 alcaz ya da Arc
    iphone4 kötü diyonuz.

Kötü diyen yok ama daha ucuza daha iyisi varken neden onu alasın ?

S II oldukça pahalı olacak haberin olsun
  • Bence Galaxy S 2 Neden mi?
    Çünkü En Hızlı İnternet Hspa+ ağı var(yani Evdeki internet kadar)
    Ekran kalitesi Çok Yüksek (Ancak İphone Çözünürlükte üstün)
    İşlemci 1.2 Ghz Dual Core(çift çekirdek)
    Gpu mevcut (yani ekran kartı gibi bişey)
    Jarj 1650 amper (2 günlük aktif kullanım)
    İşletim sistemi Android(Appstore kadar olmasa 200.000 den fazla oyun ve uygulama var Zaten İos u geçmek üzere)
    Kamera 8Mp
    1080 Full Hd Video kaydı

Şuan bundan iyisi yok gerisi senn tercihin bunu alıcaksan haziranda çıkacak
    Bunlar benim görüşüm saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak d

Bence Galaxy S 2 Neden mi?
    Jarj 1650 amper (2 günlük aktif kullanım)
    İşletim sistemi Android(Appstore kadar olmasa 200.000 den fazla oyun ve uygulama var Zaten İos u geçmek üzere)
    Kamera 8Mp
    1080 Full Hd Video kaydı

jarj

21 megabit internet mi var Türkiye de ? bana yararı ne o kadar desteklemesinin daha 3 mbt sınırlarında geziyo firmalar,

GPU bütün telefonlarda zaten var ,

1650 mah batarya için 2 gün aktif kullanım yazmışsın , kim kullanmış da 2 gün boyunca gitmiş şarjı ?

+ Fiyat farkını da belirtseydin ta bari

• quote:

hmm Peki arkadaşlar bu Arc'dan daha iyi bir Android telefon var mı ? Samsung ya da LG ?

Olmaz mı sürüsüyle hem de. Galaxy S II, Optimus 2X, Optimus 3D, Sensation, EVO 3D, Atrix vs. Arc'ın bu cihazlarla başa çıkması zor. Arc donanım olarak bu firmaların geçen yıl çıkarmış oldukları üst segment modelleri ile bu yıl çıkan orta-üst segment modelleriyle eşit durumda. Yani SE rakiplerini 1 yıl geriden takip ediyor. Millet 1 GB RAM koyuyor, SE daha yeni 512 MB RAM'e geçti. Millet çift çekirdeklilere geçti SE geçen yılki tek çekirdeklilere devam ediyor.

Arc'ın tarayıcısında akıcılıktan eser yok. Ağır flash içeren sitelerde Galaxy S II farkını göstermiş.

• İphone 4 11.6 megabit, ARC 5.1 mbbs ile bağlanmış ama yine Arc İphone 4 'e göre daha akıcı nette ,

S II'den düşük olması gayet normal çift çekirdek farkı olacak , Arkadaşın parası çoksa S II alsın fakat Arc bile oldukça yeterli

• ayfonun tasarımı daha iyi sanki. kamerada hangisi önde acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282
    ayfonun tasarımı daha iyi sanki. kamerada hangisi önde acaba.

Tabiki Arc.
  • bugün Turkcell Bayisine gittim sordum Samsung Galaxy S2 1700 TL 'Ye gelicekmiş.
  • Galaxy S2 doğru tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Şarj 1650 amper (2 günlük aktif kullanım)
    Kamera 8Mp
    1080 Full Hd Video kaydı

jarj

21 megabit internet mi var Türkiye de ? bana yararı ne o kadar desteklemesinin daha 3 mbt sınırlarında geziyo firmalar,

1650 mah batarya için 2 gün aktif kullanım yazmışsın , kim kullanmış da 2 gün boyunca gitmiş şarjı ?

Buyrun Efendim Bundan öte iyi bi telefon çıkmadı daha
    Samsung I9100 Galaxy S II at a glance:

General: GSM 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 850/900/1900/2100 MHz, HSDPA 21 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps
    Form factor: Touchscreen bar phone
    Dimensions: 125.3 x 66.1 x 8.5 mm, 116 g
    Display: 4.3" 16M-color WVGA (480 x 800 pixels) Super AMOLED Plus capacitive touchscreen, Gorilla Glass,
    CPU: Dual-core ARM Cortex A9 1.2 GHz processor, Orion chipset
    GPU: Mali-400MP
    RAM: 1GB
    Memory: 16/32GB storage, microSD card slot
    Camera: 8 megapixel auto-focus camera with face detection, touch focus and image
    stabilization; Full HD (1080p) video recording at 30fps, LED flash, front facing camera, video-calls
    Connectivity: Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 3.0+HS, standard microUSB port,
    GPS receiver with A-GPS, 3.5mm audio jack, FM radio, TV-out, USB-on-the-go
    Misc: TouchWiz 4.0 UI, DivX/XviD codec support, built-in accelerometer, multi-touch input, proximity sensor, gyroscope sensor, Swype text input

Site :http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-review-588.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 10 Mayıs 2011; 15:48:54 >

• quote:

http://www.youtube.com/watch?v=WRZj5Z2whIE

İphone 4 11.6 megabit, ARC 5.1 mbbs ile bağlanmış ama yine Arc İphone 4 'e göre daha akıcı nette ,

S II'den düşük olması gayet normal çift çekirdek farkı olacak , Arkadaşın parası çoksa S II alsın fakat Arc bile oldukça yeterli

Şu videoyu izlemesem gerçekten dediklerine inanacaktım. Burada insanları yanlış bilgilendiriyorsun. İnsanda biraz vicdan olur. iPhone 4'te net performansında en ufak bir takılma dahi olmazken Arc'ta sayfa akışlarında bariz şekilde fps düşüyor, multi-touch'ta belirgin bir şekilde takılıyor ve sen buna daha akıcı diyorsun? Bırak akıcılığı akıcılıktan eser yok. Fanatikliğin bu kadarına da pes!

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

İphone 4 11.6 megabit, ARC 5.1 mbbs ile bağlanmış ama yine Arc İphone 4 'e göre daha akıcı nette ,

Şu videoyu izlemesem gerçekten dediklerine inanacaktım. Burada insanları yanlış bilgilendiriyorsun. İnsanda biraz vicdan olur. iPhone 4'te net performansında en ufak bir takılma dahi olmazken Arc'ta sayfa akışlarında bariz şekilde fps düşüyor, multi-touch'ta belirgin bir şekilde takılıyor ve sen buna daha akıcı diyorsun? Bırak akıcılığı akıcılıktan eser yok. Fanatikliğin bu kadarına da pes!

Adam troll işte. O yüzden trolleri beslemeyin. Hele kestikçe vejetatif olarak parçalardan yeniden çıkıyorlar.

Hayatı boyunca sadece SE kullanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 10 Mayıs 2011; 17:26:16 >

• quote:

quote:

quote:

Şarj 1650 amper (2 günlük aktif kullanım)
    Kamera 8Mp
    1080 Full Hd Video kaydı

jarj

Buyrun Efendim Bundan öte iyi bi telefon çıkmadı daha
    Samsung I9100 Galaxy S II at a glance:

General: GSM 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 850/900/1900/2100 MHz, HSDPA 21 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps
    Form factor: Touchscreen bar phone
    Dimensions: 125.3 x 66.1 x 8.5 mm, 116 g
    Display: 4.3" 16M-color WVGA (480 x 800 pixels) Super AMOLED Plus capacitive touchscreen, Gorilla Glass,
    CPU: Dual-core ARM Cortex A9 1.2 GHz processor, Orion chipset
    GPU: Mali-400MP
    RAM: 1GB
    Memory: 16/32GB storage, microSD card slot
    Camera: 8 megapixel auto-focus camera with face detection, touch focus and image
    stabilization; Full HD (1080p) video recording at 30fps, LED flash, front facing camera, video-calls
    Connectivity: Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 3.0+HS, standard microUSB port,
    GPS receiver with A-GPS, 3.5mm audio jack, FM radio, TV-out, USB-on-the-go
    Misc: TouchWiz 4.0 UI, DivX/XviD codec support, built-in accelerometer, multi-touch input, proximity sensor, gyroscope sensor, Swype text input

Site :http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-review-588.php

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 10 Mayıs 2011; 19:26:41 >

• en iyi android samsung galaxy s II

Hoş iphone 4 ekranı hiçbirinde yok ne kadar kaliteli deselerde çözünürlük bakımından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Adam troll işte. O yüzden trolleri beslemeyin. Hele kestikçe vejetatif olarak parçalardan yeniden çıkıyorlar.

Hayatı boyunca sadece SE kullanmış.

Bana bak benim canımı sıkma , derdin varsa at pm görüşelim

[simage]http://files.sharenator.com/TrollFace_RE_membase_10-s300x244-153971-580.png
    [/simage]

Yunus doğru söylüyor daha iPhone'un flash player desteği yokken arc ile s II ile karşılaştırılması saçma bile. Bunu düşünecek beyniniz yoksa trol olduğunuzu düşünmelisiniz, ha eğer düşünmüyorsanız aynaya bakıyordunuz galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohaybetion

Yunus doğru söylüyor daha iPhone'un flash player desteği yokken arc ile s II ile karşılaştırılması saçma bile. Bunu düşünecek beyniniz yoksa trol olduğunuzu düşünmelisiniz, ha eğer düşünmüyorsanız aynaya bakıyordunuz galiba.

Yaş kaç?

IPhone'u bende sevmem fakat daha iyisi yok malesef.

Sırf flash player yok diye bir telefonu karalamak asıl beyinsizliktir. Burada IOS'un akıcılığını, donanımını nasıl kullandığını bilmeyen yok.

Yinede söyleyeyimde rahatla. Apple, Adobe ile anlaşma yaptı ve yakında IPhone 4 için flash player güncellemesi çıkacak. Hadi şimdi kınanı yakabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.