Şimdi Ara

iphone 4 sarı ekran (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
11.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serothesnake
    Aşağıdaki resimde farkı görebilirsin. Bu sorun 3g'lerde de vardı ama iphone4'lerde yaşanma olasılığı %13'lerde.

iphone 4 sarı ekran

Resmen sapsari ekran bu resimdeki
  • Evet ve sen bunu iphone'unu başka bir ekranla karşılaştırana kadar farketmiyorsun. Adamlar bu telefona sağlam dediler inanabiliyormusunuz :) Gerçekten bu telefonu aldığıma çok ama çok pişmanım. Blackberry'imle sorunsuz bir hayat yaşıyordum
  • http://www.youtube.com/watch?v=kcNiR5A4-d0

bu videoda çok bariz oluyor sarılık olduğu ancak bu tüm ip4 lerde böyle galiba. ekranından dolayı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur.13 -- 9 Ekim 2010; 21:51:13 >
  • quote:

Az önce cihazı aldığım mağazayı aradım. son 1 haftada bu sorun ile ilgili bir sürü telefon almışlar. Beni şu şekilde yönlendirdiler. En yakın kaymakamlığa gidip tüketici haklarım için dava açıyorum. Tüketici hakları yaşadığım sorun ile ilgili cezayı telefonu aldığım mağazaya kesiyor. Mağaza'da daha sonra cezayı GENPA'ya kesecek. Tabi bir sonraki alacağım telefonda'da sorun yaşayıp yaşamama riskim olduğundan para iadesi isteyeceğim.

Not: Bu sabah Genpa'yı aradım. Cihazımı dün kargo'ya vermişler Kadıköy hala kadıköy'e ulaşmamış.
    Aldığım son bir bilgi Vodaphone sarı ekran sorunu olan cihazları anında magazada değiştiriyormuş.

bazı arkadaşlar genpayı öve öve bitiremiyor ama bende de aynı problemler yaşandı hemen hemen. home tuşu çok geç basıyordu .götürdüm verdim kadıköy genpaya. 2 hafta sonra benden 315 tl tamir , 600e de sıfırını teklif ettiler. bunun benden kaynaklı değil ,üründen kaynaklı olduğunu anlatmaya çalıştım.sonuçta ben nasıl bozabilirimki menü tuşunu. bayan bana menü tuşunun elma logosundaki çizikle alakalı olduğunu söyleyince şartellerim attı. bu kadar ilgisiz ve yetkisiz bir kuruluşun garanti sağlayıcılığını yaptığı telefonu almak ne kadar akıl karı bilemiyorum.

• benim ekran baya baya beyaz çok şükür.o yukarıdaki sarı ekran neymiş öyle yav resmen sapsarı
  • Ayın 1'inde verdiğim Genpa'ya verdiğim telefon hala Kadıköy şubesine ulaşmadı. Şu paramı bir şekilde alsamda bitsin şu ızdırap. Ama kendime söz verdim,bir daha yeni çıkan teknolojik bir cihazın asla ilk jenerasyonunu almam. Playstation 3'de de aynı şey başıma geldi.
  • Genpa rezaleti kaldığı yerden devam ediyor arkadaşlar. Şimdide telefonumu bulamıyorlar. Ayın 8'inde kargo'ya verildiği söyleniyor ama ellerinde kargo takip numarası olmadığı için telefonun nerede olduğunu bilmiyorlar. Etilerden Hasanpaşa'ya telefonun ulaşması için 2 gün daha beklemem gerekiyormuş. Bir daha Genpa'garantili telefon almaya karar verirsem beni bacagımdan vurun
  • yok artık resmen rezalet olmuş ama telefonun kaybolması gibi bişi olamaz bundan firma sorumludur.
  • quote:

Genpa rezaleti kaldığı yerden devam ediyor arkadaşlar. Şimdide telefonumu bulamıyorlar. Ayın 8'inde kargo'ya verildiği söyleniyor ama ellerinde kargo takip numarası olmadığı için telefonun nerede olduğunu bilmiyorlar. Etilerden Hasanpaşa'ya telefonun ulaşması için 2 gün daha beklemem gerekiyormuş. Bir daha Genpa'garantili telefon almaya karar verirsem beni bacagımdan vurun

Inanilmaz bir sey, ellerinde kargo takip numarasi yok ne demek ya? An be an urun nerede takip edilebilmesi lazim, uc kurus ucuz olsun derlerse boyle olur iste. Tasarruf yapilacak yer var yapilmayacak yer var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 11 Ekim 2010; 10:48:59 >
  • quote:

Aşağıdaki resimde farkı görebilirsin. Bu sorun 3g'lerde de vardı ama iphone4'lerde yaşanma olasılığı %13'lerde.

iphone 4 sarı ekran

Yok artık, bildiğin sarı bu ya. Ben de zor fark edilen bişey sanmıştım. Koskoca Apple nasıl böyle hata yapıyor.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bugün öğleden sonra web sitesinden cihazın Kadıkoy ofisine vardığını gördüm. Bildiğiniz gibi amacım cihazı alıp hemen kaymakamlığa gitmekti. Ama bilin bakalım ne oldu. Cihaza sim kartımı taktım ve şok cihaz gsm'den signal almıyor. Acaba sim'de bir sorun mu var dedim. Ipad sim kartımı taktım yine cihaz signal almıyor. Sonra farklı bir operatorde olan arkadasın sim kartını taktım yine no service (bu arada pin numaralarını soruyor cihaz) Yani anlayacağınız serviste muhtemelen cihazın antenine zarar vermişler. Tabi ben bunu eve varınca farkettim. Sonra tekrar Genpa'ya git cihazı servise ver. Bakalım bu sefer neresini bozacaklar yoksa gerçekten bu cihaz bu kadar kolay bozulan bir cihaz mı?

Neyse eğer bir şekilde telefonumu alabilirsem anında Tüketici hakları ve para iadesi isteyeceğim. Önümüzdeki ay Windows Mobile 7 telefonlar çıkıyor. Herhalde onlardan alırım.

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,
    Bugün öğleden sonra web sitesinden cihazın Kadıkoy ofisine vardığını gördüm. Bildiğiniz gibi amacım cihazı alıp hemen kaymakamlığa gitmekti. Ama bilin bakalım ne oldu. Cihaza sim kartımı taktım ve şok cihaz gsm'den signal almıyor. Acaba sim'de bir sorun mu var dedim. Ipad sim kartımı taktım yine cihaz signal almıyor. Sonra farklı bir operatorde olan arkadasın sim kartını taktım yine no service (bu arada pin numaralarını soruyor cihaz) Yani anlayacağınız serviste muhtemelen cihazın antenine zarar vermişler. Tabi ben bunu eve varınca farkettim. Sonra tekrar Genpa'ya git cihazı servise ver. Bakalım bu sefer neresini bozacaklar yoksa gerçekten bu cihaz bu kadar kolay bozulan bir cihaz mı?

Neyse eğer bir şekilde telefonumu alabilirsem anında Tüketici hakları ve para iadesi isteyeceğim. Önümüzdeki ay Windows Mobile 7 telefonlar çıkıyor. Herhalde onlardan alırım.

Beyazını da çıkarmadılar zaten.

• Bugün anteni bozulan iphone'unumu almaya giderken yanımda sarı ekran sorunu olmayan başka bir iphone götürdüm. Ve serviste antenini bozup şebeke sorunu diye tamir ettikleri iphone'umu almadım. Genpa daki görevlilere sarı ekran ve normal ekranlı iphone'u gösterdim ve servis teslim evragına renk farkı vardır yazısını yazdırıp imzalattım. Elimde şu anda Genpa'dan alınmış iki evrak var. 1 Ekim tarihli evrakta cihazda sarı ışık sorununa rastlanmamştır diye servisten dönmüş yazı var. 14 Ekim tarihli yazıda ise yine genpa'ya teslim edlimiş ve genpa tarafından yazılmış renk farkı evragı var. Eğer cihazımı yenisi ile değiştirmezler ise mahkemeye gideceğim. Sanıyorum kazanırım :)
  • genpa kadar rezıl bır servıs yoktur. bu yuzden iphone alırken teleservis garantılı olanını tercıh edıyorum... teleservıs sorun yasatmadı hiç bana. çok daha prpfesyoneller.
  • Teleservis garantili iphone almak için cihazı nerden almak gerekiyor üstad?
  • Vodafone dan... ınternette bazı sıtelerde satıyor... benım cıhaz hızlıal.com dan alınma teleservıs garantılı... genpadan bende cok cektım zamnında...
    quote:

Teleservis garantili iphone almak için cihazı nerden almak gerekiyor üstad?
  • 4ever ip4
  • Kardesim cok gecmis olsun gercekten

1- Ttnet
    2- Genpa

yani bu kadar rezil iki firmada dava acarsa kesin kazanırsın merak etme
  • 3 iphone yanyana koydugumda 2g nin oldukca mavi 4g min biraz sari diger 4g minde biraz daha sari oldugunu acik ve net bir sekilde gordum ama abartilcak kadar degil
  • buda resim

iphone 4 sarı ekran
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.