Şimdi Ara

iphone 4 sarı ekran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
11.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyorum da kimse inanmiyor, UK US menseili iade edilen telefonlari Apple ogutucuden gecirmiyor herhalde.

Paketleyip en son dagitima ciktigi ulkelere tekrar gonderiyor.

Artik alanlarin sansina kalmis bir durum. Kimine denk gelir kkimine gelmez.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: underwater

aynı hataya bende dustum... arkadasın ekran daha beyaz benimki daha sarı sandım.
    sonra ısık ayarına baktım onunki %95 lerde benimkisi %35 lerdeymis
    esitleyince ton farkı kalmadı

iPhone 4 lerde inşallah 3gs lerde olduğu gibi farklı farklı tonlarda ekran olmaz o zaman nerde kalır IPS panelin espirisi
  • Malesef test yaparken tüm makinlerde parlaklık %100'deydi. Umarım değişen cihazında ekranı sarımsı olmaz. Bu arada Turkcell ile konuştum resmen telefonu bizden almanız olayın bizim sorumluluğumnuzda olduğu anlamına gelmiyor deyip Genpa'ya yönlendirdiler. Hatta şikayet var.com'a şikayette bulundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Diyorum da kimse inanmiyor, UK US menseili iade edilen telefonlari Apple ogutucuden gecirmiyor herhalde.

Paketleyip en son dagitima ciktigi ulkelere tekrar gonderiyor.

Artik alanlarin sansina kalmis bir durum. Kimine denk gelir kkimine gelmez.....

Bu öyle bahsettiğiniz kadar kolay bişey değil... tamam apple çok doğru işler yapmıyor.

fakat öyle ABD deki sorunlu seriyi toplatıp başka yerlere gönderme gibi bişey olamaz. tüm seri üzerindeki seri noları üretim kodları vs değişmesi gerek.

bunca masrafa girmek akıl işi değildir. zaten aletin kendisine maliyeti 150 dolar seviyesinde .. aynı ürünü tekrar gönderip riske girmeye değmez..

ürün çıktığında tüm hesaplamalar piyasa yoklamaları yapılır çok önceden hangi ülkeye kaç adet gideceği ve ön satın alımlar yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 28 Eylül 2010; 14:26:34 >

• Ama şöyle bir durum var. Apple 4'üncü jenerasyon Iphone ile çok ciddi prestij kaybı yaşadı. Önce anten sorunu ardından sarı ekran ve sarı leke sorunu. Gizmodo bu sorun ile ilgili detaylı bir makale yazmış ve makalesinde kullanıcılardan gelen görüntüleri paylaşmış. Gerçekten çok sinir bozucu bir sorun bu. Bakalım Genpa bizi ne kadar uğraştıracak.
  • Tek bir yeniden paketleme islemine bakar, bunun icin ayri birim var fabrikada siz musterih olun

quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

Bu öyle bahsettiğiniz kadar kolay bişey değil... tamam apple çok doğru işler yapmıyor.

fakat öyle ABD deki sorunlu seriyi toplatıp başka yerlere gönderme gibi bişey olamaz. tüm seri üzerindeki seri noları üretim kodları vs değişmesi gerek.

bunca masrafa girmek akıl işi değildir. zaten aletin kendisine maliyeti 150 dolar seviyesinde .. aynı ürünü tekrar gönderip riske girmeye değmez..

ürün çıktığında tüm hesaplamalar piyasa yoklamaları yapılır çok önceden hangi ülkeye kaç adet gideceği ve ön satın alımlar yapılmıştır.

• 3gs de ilk çıktığında bu sarı ekran yüzünden onlarca şikayet vardı sonra anlaşıldı ki apple ın daha sıcak bir görüntü vermek adına ekran görüntüsünü sarartırmış.
    2g'den başlayarak dikkat ederseniz her yeni cihaz biraz daha sarımsı bir görüntü veriyor.Ancak 4'ün ekranını test edemedim eger 3gs'den daha sarı ise hiçde hoş olacağını düşünmüyorum.Tabi istisnalar kaideyi bozmaz bazı arkadaşları ekranında problem olabilir.Bana kalsa renk tonu olarak en göze hoş geleni 2g
  • quote:

Orijinalden alıntı: serothesnake

Ama şöyle bir durum var. Apple 4'üncü jenerasyon Iphone ile çok ciddi prestij kaybı yaşadı. Önce anten sorunu ardından sarı ekran ve sarı leke sorunu. Gizmodo bu sorun ile ilgili detaylı bir makale yazmış ve makalesinde kullanıcılardan gelen görüntüleri paylaşmış. Gerçekten çok sinir bozucu bir sorun bu. Bakalım Genpa bizi ne kadar uğraştıracak.

Gizimodo'nun bahsettiğin sorunları gösteren linkini bi gönderebilir misin merak ettim?

EDIT: Google'da aratıp buldum.. ewt rahatsız edici ancak kısa sürede kendiğinden geçiyorsa problem yok diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 28 Eylül 2010; 15:21:13 >

• quote:

Malesef test yaparken tüm makinlerde parlaklık %100'deydi. Umarım değişen cihazında ekranı sarımsı olmaz. Bu arada Turkcell ile konuştum resmen telefonu bizden almanız olayın bizim sorumluluğumnuzda olduğu anlamına gelmiyor deyip Genpa'ya yönlendirdiler. Hatta şikayet var.com'a şikayette bulundum.

Tr de apple store olmamasının büyük sıkıntısını yaşıyoruz, yabancı sitelerden edindiğim bilgiye göre sorunlu çihazları apple store anında değiştiriyormuş hatta yeni açolan cihazı kontrol edip onda da sorun varsa diğer yeni bir cihaz açıyorlarmış düzgününü bulana kadar... ama biz genpaya mahkumuz maalesef.

• Genpa'dakiler 15,20 liraya makineye hemen bakıyorlarmış. Bakalım yarın sabah 08:30'da Genpa'dayım. Cihazı açmamalarını sorun varsa cihazı değiştirmelerini isteyeceğim. Tüketici haklarına göre bozuk satılan cihazı hemen değiştirmeleri gerekiyor.
  • quote:

Genpa'dakiler 15,20 liraya makineye hemen bakıyorlarmış. Bakalım yarın sabah 08:30'da Genpa'dayım. Cihazı açmamalarını sorun varsa cihazı değiştirmelerini isteyeceğim. Tüketici haklarına göre bozuk satılan cihazı hemen değiştirmeleri gerekiyor.

sonucu haber veririsen çok sevenirim, umarım değiştirirler...
  • arkadaşlar bu problemden dolayı cihazi genpaya götüren var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibanez

arkadaşlar bu problemden dolayı cihazi genpaya götüren var mı?

Bu sarılık ne düzeyde ? Ortama göre değişkenlik gösteren bir durum mu yoksa sürekli mi sarı ? Resim ekle de bakalım ne kadar sarıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Bu sarılık ne düzeyde ? Ortama göre değişkenlik gösteren bir durum mu yoksa sürekli mi sarı ? Resim ekle de bakalım ne kadar sarıymış.

fotoğraf çektim ancak istediğim gibi farkı yansıtan bir fotoğraf olmadı, örnek olarak aşağıdaki linkteki fotoğrafa bakabilirsin. Fark neredeyse aynı.

http://img84.imageshack.us/img84/4558/iphone3gyellowscreen.jpg

• bende de 2 tane 3gs var..birinde 3.1.3 JB li, digeri 4.0.2 locked.. Kilitli olanin ekrani daha parlak ve goruntu daha puruzsuz..3.1.3 olan biraz daha koyu ve cok hafif titreme yapiyor....parlaklik farkini telefoncuda farketti ama bisey diyemedi..titremesinide JB ye bagladi..bunun standardi yokmu a.q. harbi cok uyuz oldum..tek telefon olsa farketmezdimde..simdi tadimi kacirdi
  • quote:

quote:

quote:

fotoğraf çektim ancak istediğim gibi farkı yansıtan bir fotoğraf olmadı, örnek olarak aşağıdaki linkteki fotoğrafa bakabilirsin. Fark neredeyse aynı.

Telefonlar kir içinde.

• quote:

quote:

quote:

Sağdaki sarı işte

• Cihaz şu anda Genpa tarafından inceleniyor. Genpa web sitesindeki status durumu aşağıdaki gibidir.

EKRAN ISIGININ SARIMSI OLARAK GÖZÜKÜYOR .BASKA IPHONE 4 LE KARSILASTIRILDIGINDA EKRAN ISIGI FARKEDILIYORMUS.

Arkadaşlar sarı olduğunu düşündüğünüz cihazları hemen verin.
  • quote:

Cihaz şu anda Genpa tarafından inceleniyor. Genpa web sitesindeki status durumu aşağıdaki gibidir.

EKRAN ISIGININ SARIMSI OLARAK GÖZÜKÜYOR .BASKA IPHONE 4 LE KARSILASTIRILDIGINDA EKRAN ISIGI FARKEDILIYORMUS.

Arkadaşlar sarı olduğunu düşündüğünüz cihazları hemen verin.

Sonucu bekliyoruz ama verecekleri cevap : Sorun yok Test ok Cihaz güncellendi
  • Amerika'da değişim yapıldıgını söyledim bu cihazlarda ve yanımdaki laptop'tan amerika'daki şikayetler ve değiştirdiklerini gösterdim. Eğer zorluk çıkarırlarsa buna Apple'ı da dahil edecegim. 1900 lira verip sarı ekran kullanmam ben
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.