Şimdi Ara

iphone 4 sarı ekran (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
11.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genpa bugün cihazımı değiştirdi. Eğer sarı ekran probleminden dolayı cihazınızı değiştirecekseniz servise giderken yanınızda mutlaka sorun olmayan bir telefon ile gidiniz.
  • Parlakligi biraz kisinca sariyi andiriyor, artirinca iyice beyazlasiyor. Bendeki hali bence kusur degil
  • Bendeki sorun iki cihazı maksimum parlaklığa getirdiğimde benim ekranımın sarımsı olmasından kaynaklanıyordu.
  • yeni cihaz nasıl bende var sanırım bu sorun yani 3Gs full ile benimki(4) arasında acayip bi fark var ama kıyamıyorumki zarzor bulmusum simdi deistirmeye kalksam 1 ay kullanamıycam napıyım kullanıyorum oyle.3Gs full iken benimki fullde nun parlaklıgının yarısı gibi insallah zamanla gecer

Noldu dava isi ?
  • Uğraştırsalardı dava ederdim ama olayı birde sikayetvar.com'a taşıyınca hemen yeni cihazı aldım. Yani hocam cuma günü sarı oldugunu anladılar ve çarşamba günü cihazımı aldım. Ben bu işin peşinde uğraşan ilk adam oldugum için bu kadar uzun sürdü. Bence git değiştir. Yeni cihaz yarın başka bir cihaz ile kıyaslayınca anlıyacagım ama bana sorunsuz geldi :)
  •  iphone 4 sarı ekran

beyler ekran sarımı yoksa bana mı öyle geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 20 Ekim 2010; 21:43:03 >
  • Hocam en doğru test başka bir iphone la olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

iphone 4 sarı ekran

hocam siz naptınız böyle anlamak mümkün değil tabiki.ss almayacaksınız telefondan başka bir cihazla resmini çekeceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

iphone 4 sarı ekran

Ayrıca abimde de iphone 4 var. Onun ekranı daha beyazımsı bende de azda olsa sarı ekran sorunu var.

• Merhabalar,

Arkadaşlar benim telefonumda da sarı ekran problemi çıktı 8 kasım tarihinde almıştım. Cumartesi genpaya gittim apple bunu sorun olarak kabul etmiyor ekranını değiştirirler yada aynene geri verirler size dedi. Sinirlendim tabi ben de kıza biraz sert çıktım( yapmam lazımdı tabi) ama magduruz sonuçta kandırmaya çalışıyolar vazgeçirmeye çalışıyolar sanki.
    gerçekten geri mi çevriliyor telefonlar yoksa değişim yapıyolar da kız yalan mı söyledi bana?
    Değiştirebilen varsa bu sebebten dolayı bana da belki servis numaralarını verirse ben de referans olarak gösterip işlemi gerçekleştirebilirim diye düşündüm. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum umarım değiştirebilirim.
  • ayni sorunu yasiyanlari yabanci forumlarda okumustum amerikada kesinlikle sorgusuz degistiriyorlarmis apple i kesinlikle bahane etmesinler
  • Telefonun renk oranlarını kırmızı - yeşillik, kontrast oranlarını ayarlayabildiğimiz yazılım var mı cydia da?
  • merhaba arkadaşlar daha önce farlı sebeplerden ( home tuşu sallanması, power tuşu sallanması, ölü pixel, camerada çizgi v.b) 3 kez telefon değişti genpa tarafından.En son değişen telefonun da ekranı sarı.Ancak şöyle bir durum var şu anda genpadaki tüm değişim ip4 lerin hepisinin ekranı sarı.en az 5 tane telefona baktık servisteki arkadaşlarla.Türkiye ye bozuk telefonları yolluyor bu apple.
  • iPhone 4'ümü TİM'deki bir iPhone 4 ile karşılaştırırken farkettim ekranımın biraz sarı olduğunu. Ama beni rahatsız etmiyor çok hafif bir sarılık. Hatta fotoğraflara bakarken daha hoş, daha keskin geliyor gözüme desem yalan olmaz. Zaten sarı olduğunu ancak karşılaştırınca anlayabiliyorum. Eğer yukarıdaki resimdeki iPhone 3G gibi aşırı sarı değilse takmaya gerek yok.
  • Arkadaşlar uzun süredir sarı ekran olayıyla ilgili gerek Genpa gerekse Apple ile görüşüyorum.Ekim ayından bu yana da 3 kez telefonum değişti Genpa tarafından.Bir kere bu değişim için verdikleri telefonların büyük bölümü sorunlu cihazlar.

Aşağı yukarı 1 aydan fazla süredir Genpa ve Apple ile görüşüyorum.Genpa , Apple ne derse onu yapabildiklerini ve Apple ın bunu bir sorun olarak görmediğini belirtti.Apple şu açıklamayı yapıyor: Ekran iki farklı firma tarafından üretildiği için ekran ton farklılığı olduğu ve bu ton farkının kullanıcıyı rahatsız etmediği belirtiliyor.
    Ben bu cevap üzerine Apple a bir ton şikayet maili attım.

Bugün Türkiye den sorumlu olan UK -İreland Apple dan beni aradılar ve telefonun değişiminin yapılmayacağını , UK veya Amerika daki Apple Store larda bu tür telefonları değiştirdiklerini ama Türkiye için böyle bir durumun olmadığını söylediler.

Resmen 3.dünya ülkesi olarak görüyorlar bizi ve arızalı-sarı ekranlı ne kadar telefon varsa bize gönderiyorlar herhalde.

Bilginize...

• ya bu kadar niye taktınız şu sarı ekran sorununu anlamadım ben?
    en iyisi türkiyeden iphone 4 almamak.
    türkiyedeki mallar sorunlu heralde.
    benim gibi gidin yurdışından alın.
    kafam rahat garantisi yok ama sorunsuz cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #TheNightMare# -- 19 Haziran 2011; 0:05:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanyildiz

ya bu kadar niye taktınız şu sarı ekran sorununu anlamadım ben?
    en iyisi türkiyeden iphone 4 almamak.
    türkiyedeki mallar sorunlu heralde.
    benim gibi gidin yurdışından alın.
    kafam rahat garantisi yok ama sorunsuz cihaz.

bu işin TR ile alakası yok maalesef. ABD'de Atlanta apple store'den gelen 4S'te de sarı ekran sorunu var :))
    yani açtırma şansınız varsa ne ala ama yoksa işiniz şansa kalmış.
    ha çoook da dert edecek bir durum değil ama can sıkıcı ve apple'ın büyük bir ayıbı!
  • iphone 4s aynı sorun bendede var yurt dışından aldım
  • Hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

arkadaşımda 32gblık iphone4 var ingiltereden alınma .
    bendede türkiyeden alınma 16gblık iphone4 var ama arkadaşımınkinin daha parlak ekranı

Tıpkısının aynısı onunki parlak benimki sarımtrak ama alıştım artık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.