Şimdi Ara

iphone 4 şarj etmeme i tunes görmeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone 4 üm 2 aylık degişimden geldi sıfır olarak.2 aydır kulanıyordum dün gece telefonumu şarja taktım şarj ile ilgili hiçbir belirti vermedi ne ses ne dolma ışıgı başka şarj ile denedim yine kıpırtı yok.pc ye bagladım hiç görmüyor başka pc de de görmedi.denemek için sabaha kadar şarja bıraktım sabah baktıgımda dolmuş ama telefon hala aynı şarj etmiyor 10 saatte % 30 şarj ediyor sorunum neden kaynaklı bilen yardımcı olur mu ayrıca pc ile bag olmadıgından yedek te alamıyorum.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinto35 -- 17 Temmuz 2012; 16:33:42 >

• sarj soketinden kaynaklı olabilir. ama az da olsa oluyor demişsin bu anakarttan da olabilir. önce alt film değişerek denemeni öneririm
  • herkez öyle söylüyor ama telefon garantili.bu arada teleservis ten bana sıfırlanıp gelen 3. telefon bu inanın adamlar arızalı telefon yolluyorlar
  • ıphone 4 telefonum şarj edilmiyor.şarja taktım hiç bir belirti yok.
    sabah olanları anlatayım,benzer bir olay yaşayan varsa ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
    sabahın ilk saatlerinde hiç bir sorun yoktu hatta alarm çaldı sabah erken,
    sonra saat 8:15 idi arkadaşımı aradım.
    sonra o beni aramış telefonun çaldı açmadın dedi.oysa ben hiç çaldığını duymadım.
    telefonuma baktığımda kapalıydı.oysa sabah şarjı vardı biliyorum.şarjı bıtıpde kapanmış olamaz.
    telefonların ime numarasının çalınabildiğinden bahsetti.
    yeniden telefonumu aradık onun cebinden,telefonum çalıyor görunuyordu ama elımdekı telefon kapalıydı.
    şimdi telefonumu aradığımda telesekreter telefon kapalıdır diyor.
    şuan şarja taktım ama şarj olmuyor telefon.
    ne yapmalıyım,telefonum yurt dışından geldı ama orjinal garantili.burda nereye göstermeliyim.
    ime numarası çalındıysa ne yapmam gerekır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.