Şimdi Ara

İphone 4 Ses Gitmiyor Yardim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
4
Favori
48.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.3.1 yükledim problem devam ediyor :((
  • 4.3.3 te problem devam ediyor mu deneyen varmı?
  • problem donanımsal. iphoneun alt tarafında bir film var.o film kopuyor daha doğrusu film dandik kırılma yapıyor.bende de aynı sorun vardı. ilerledikçe iyice saçma bir hal alıyor telefon kullanılamaz hale geliyor

garantisi varsa servise , yoksa bu işi temiz yapan 1-2 yer var oralarda yaptırabilirsiniz
  • 6 ay o problemle uğraştım.. en sonunda fransada apple store da arkadaş sayesinde sıfırıyla değiştirdim..

hiç uğraşmayın.. değiştirin imkanınız varsa. yoksa sorun düzelmiyor versiyon vs farketmiyor.. ya da tamir edenler varsa tamir ettirin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warfeet -- 11 Mayıs 2011; 22:15:43 >
  • 4.3.3te bi sorun yaşamadım henüz
  • zaten versiyonlarla ilgili değil , sorun cihazda rastgele meydana geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

zaten versiyonlarla ilgili değil , sorun cihazda rastgele meydana geliyor

saol hocam tamir icin ist da onerebileceginiz bir yer varmı ve ne kadara patlar?
  • arkadaslar bende telefonu dun dusurdum on yuzu yere gelıcek sekılde hıcbır sorun yok ama ses gıtmıyo sımdı ben bunu servıde gotursem (vodafone garantılı ıphone 4) kullanıcı hatası derler mı acaba korku sardı bırden sıze danısayım dedım :)
  • donanımsal diyenlere bi sorum var
    neden aynı sorun kullaklıkla konuşurkende oluyor ve konuşma dışında(kamera,ses kaydı,skype vb) olmuyor.

yanlış anlamayın ben bu sorunun kaynağını çözemedim o yüzden soruyorum.
  • Benim hattım vodafone bugun turkcell hattı kestirip birde onla deneyecegim
  • turkcellde de ayni
    @ fateeh33 peki cihazi tamir ettirebilecegimiz guvenli bir servis varmi sizinde yaptirdiginiz?
  • istanbulda onerebileceginiz ve arizayi %100 tamir eden servis noktasi??
  • arkadaşlar yurt dişindan sakın almayın çünkü garantisi yok 500 600 fazla verin türkiyeden alin arizalinca genelde değişim yapiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

istanbulda onerebileceginiz ve arizayi %100 tamir eden servis noktasi??

Kadıköy yakasında var. İskeleye çok yakın, arkadaşın telefonu kapanıyordu durduk yerde. Götürdü, söküp baktılar ve birşey bulamadılar. Telefon o günden beri kapanmıyor. Tahminimiz bir kablo oynadı ve söküp takınca düzeldi. İşin güzel tarafı hatayı tespit edip ona göre para alıyorlar. Arıza tespiti için para istemiyorlar.

http://iphoneteknikdestek.com/iletisim/

Şahsen tanımam, aklınızda bulunsun.

• peki karsıdan aranınca sesin karsıya gitmemesi ve kapalı alanda arama yapılıyor dıyıp arama sesının gelmemesı neden olbılır ve telefon full cekıyor ??? turkcell 64kb sim kart ve3gs tel
  • arkadaşlar karşıya sıklıkla ses gitmeyenler kervanına bende katıldım.. telefonu sertçe elime vurursam geri geliyor.. skype ses kaydedicide sorun yok... bunu çözümü nedir acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

donanımsal diyenlere bi sorum var
    neden aynı sorun kullaklıkla konuşurkende oluyor ve konuşma dışında(kamera,ses kaydı,skype vb) olmuyor.

yanlış anlamayın ben bu sorunun kaynağını çözemedim o yüzden soruyorum.

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
  • merhabalar...
    iphonemde konuşma esnasında karşıya ses gitmeme sorunu başladı, ses gitmeyince şöyle telefonu avcuma vurunca ses gitmeye başlıyor.ama bu ses gitmeme sadece gsm de oluyor skype fring facetimede sorun yok..
    forumlarda araştırdım birçok insan bu durumla karşılaşmış.
    bu durumu istanbul ve ankaradaki servislere sordum 100- 160 tl arası para istediler.
    bu durum sık karşlılaşılan sorunlardan servisler bana diyemiyor su parca arızalı şunu degişecez,getir bakalım diyorlar.. kronik sorun oldugu için bence bunu söyleyebilmeli.. bu durum beni kıllandrıyor.. vatandaşlar bir soketi yerine oturturp benden 150 lira alacaklar gibi paranoya içindeyim. vurunca geri gelmesi sanki gevşek bir soketin belirtisi gibi.. bana ne tavseiye edersiniz..
  • ben 4.3.3 yüklediğimden beri sorun yaşamadım.
  • ben 3-4 servisle gorustum. ilk aramadan sonra ses gelmesi yazilimsal olabilecegini soylediler. eger ses hic gitmese tamamen donanimsalmis. bu arada samsung ta da vodafone hatta problem olabiliyormus. ben 3gs den gelen yedegimi ve jailbreak kullaniyorum. buyuk olasilikla yazilimsal. windows altindaki jb de olabiliyormus
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.