Şimdi Ara

İphone 4 Ses Gitmiyor Yardim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
4
Favori
48.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçmiş olsun hocam, gerçekten büyük şanssızlık olmuş. ama telefon operatör garantileri diğer uyduruk sitelerin garantilerine göre daha iyi oluyor, umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür.
  • teşekkür ederim hocam. evet öyle ama sizinki eğer orjinal ise kii öyle sanırım seervise yollaayın yenisi ile değiştiriliyor .. Ama servis süresi 1 aydan fazla oluyor haberin olsun.. Benimki erken geldi aldığım yerin sahibi ile teleservice genel müdürü yakın arkadaş oldukları için biraz erken yolladılar ama netice de o da bozuk çıktı.. Ama yolla servise bence... :)
  • yeni yolladım bakalım hocam ne zaman gelecek ve ne yapacaklar çok merak ediyorum
  • Her gün teleservice'i ara üzerinde dur yoksa 1-2 ayı bile bulur cihazın onarımı. Ne alaka bilmiyorum ama bende 3. cihazımı aldım bu arada yine yenisi ile değiştirildi, muhtemeln senn kide değişir :))
  • konuyu hortlatacam ama elimde bi iphone 4 var. aramalarda ses gitmiyor karşı tarafa. sorun mikrofonda değil diye düşünüyorum. ses kaydediyorum sorun yok. defalarca facebook messenger üzerinden sesli konuşma yaptım sorun yok ama arama yapınca yada gelince ses gitmiyor karşıya. yazılım güncel. bu sorundan dolayı 2 3 defa sıfırlama yaptım. telefonu yeniden de kurdum ama sonuç aynı oldu. arkadaşlar çözümü varmıdır. kurtarın beni masraftan
  • konuşma esnasında arka kemarın 2 santim altına baskı uygula bakalım gedekmi parmağınla
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoneteknikdestek

malesef bu sorunu genpa düzeltemez sizin sorununuz ses entegresi problemli bazen ses gelir bazen gelmez yada çoğu zaman konuşmaya başladığınızda 2 dakkika kadar çalışır daha sonra ses bozulur tekrardan genpaya bırakırken 2-3 dakka konuşma devam etikten sonra bozulduğunu belirtirn bu sorunu genpa düzeltemez muhtemelen yenisini vereceklerdir. bu sorunu olan arkadaşlar olursa garantili değilse telefonunuz yardımcı olabilşirim iyi akşamlar..

benim telefonumda da var bu problem nasil yardimci olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanusl

konuyu hortlatacam ama elimde bi iphone 4 var. aramalarda ses gitmiyor karşı tarafa. sorun mikrofonda değil diye düşünüyorum. ses kaydediyorum sorun yok. defalarca facebook messenger üzerinden sesli konuşma yaptım sorun yok ama arama yapınca yada gelince ses gitmiyor karşıya. yazılım güncel. bu sorundan dolayı 2 3 defa sıfırlama yaptım. telefonu yeniden de kurdum ama sonuç aynı oldu. arkadaşlar çözümü varmıdır. kurtarın beni masraftan

Aynı sorun bende de var. Kendi ses kayıt programından sesimi kaydediyorum. Telefonun alttaki mikrofonuna ağızımı yaklaştırdıkça ses artıyor. Yani şebeke görüşmesi yaptığımda aktif olan mikrofon gayet düzgün çalışıyor. Whatsapp viber olsun sesli aramaları yapabiliyorum ama gel gelelim gsm aramalarında karşıya bir türlü ses gitmiyor. Telefonu daha önce kaç kere sıfırladım. Yok düzelmiyor. Ayrıca son bir yıl içinde bu sorun başıma 3 kere falan geldi. özellikle ios7 güncellemesinden sonra başladı bu sorun. Garip olan mesela bir ay bu problemle karşı karşıya kalırken bir bakıyorum sonra düzelmiş 2-3 ay düzgün sonra tekrar başlıyor sıkıntı birden oluyor. Ben kesinlikle yazılımsal olduğunu düşünüyorum ve apple yeni telefonlarını aldırmak için belki bilerek bile yapmış olabileceğini düşünüyorum. eğer yazılımsal ise apple'a tüketici davası açılabilir. Adamlar hiç güncelleme çıkartmıyor. Sanki umarlarında değil. Satarken satıyorsun ama

• ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 2 AYDIR BU PROBLEMİ YAŞIYORUM SESİM KARŞI TARAFA GİTMİYOR:( VE BAZEN İLETİYOR KİMİSİ İLE SORUNSUZ KONUŞABİLİYORUM AMA ÇOĞUNLUKLA GİTMİYOR :( NE YAPABİLİRİM NELER DENEDİNİZ NE ÇÖZÜM BULDUNUZ :( KURTARMAK İSTİYORUM ONU :(
  • kasix K kullanıcısına yanıt
    MERHABA İKİ AYDIR IPHONE 4 ÜMDE SES GİTMEME SORUNU YAŞIYORUM FORUMDA YARDIMCI OLABİLECEĞİNİZİ YAZMIŞSINIZ ACABA YARDIMCI OLABİLR MİSİNİZ? :(
  • Arkadaşlar ben telefoncuya götürdüm benzer sıkıntılar geliyormuş. Yazılımsal değilmiş. Telefonda küçücük bir GSM çipi var. O arıza yapıyormuş. Bu modellerde kronikmiş. Yani ses veya hoparlör sıkıntısı yok. Viber uygulamasını kurup rahatça konuşabilirsiniz. Bir de bekleyin bazen düzeliyor. Ben bir hafta bekledim düzeldi sonra gerçi tekrar gitti. Telefoncuya götürün yapsın. Bu arada ben yaptırdım 2 ay sonra arada yine aynı sıkıntıyı yaptı. Adam dedi zaten sıkıntı çıkartırsa getir diye ama kendi kendine düzeldi. Bakalım tekrar bozulursa yine götürecem telefoncuya
  • ses gitmiyorsa mikrofon sorunudur bazen yazın terlemeden kışın yağmurdan etkilenebiliyor ve cihazlar oksitlenme yapabiliyor her halukarda cihazın bir iphone servisine gitmeye ihtiyacı olacaktır size yardımcı olmak isterim forumun hatırına ücretsiz..
    www.appleiphoneservisi.com
    Apple iPhone Teknik Servisi
    http://www.appleiphoneservisi.com/iphone-servisi

• Servisimize gelen iphone cihazların garanti dönüşümlerini sağlıyoruzhttp://appleiphoneservisi.com/ 3 gün içerisinde dönüşümler sağlanır.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.