Şimdi Ara

İphone 4 Ses Gitmiyor Yardim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
4
Favori
48.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba 120 tl ücreti oluyor ortalama 45 - 60 dakkika arası entegrenin değişmesi sürüyor yerimiz izmir çankaya da yaptırmayı düşünürseniz özel mesajdan ulaşabilirsiniz
  • Merhaba
    2 haftalık ingiltereden alınma iphone 4s telefonumda aynı sorunu yaşamaya başladım.Yalnız şöyle birşey farkettim.
    Sesim karşı tarafa gitmezken hoparloru açarsam ses karsiya gidiyor, sonra kapatıp telefonu elime aldigimda sorun kalmıyor
    Ses gitmeme sorununu halen yaşayan arkadaşlar, sorun olduğunda hoparloru açıp kapatıp sonucunu yazarlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoog -- 29 Kasım 2011; 2:49:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoog

Merhaba
    2 haftalık ingiltereden alınma iphone 4s telefonumda aynı sorunu yaşamaya başladım.Yalnız şöyle birşey farkettim.
    Sesim karşı tarafa gitmezken hoparloru açarsam ses karsiya gidiyor, sonra kapatıp telefonu elime aldigimda sorun kalmıyor
    Ses gitmeme sorununu halen yaşayan arkadaşlar, sorun olduğunda hoparloru açıp kapatıp sonucunu yazarlarsa sevinirim.

merhaba sizinde sorununuz aynı iphone 4 telefonların klasik sorunu bu ses entegresinin değişmesi gerekiyor ortalama 1 saat içerisinde değiştirebiliyoruz yaptırmayı düşünürseniz yardımcı olabilirim iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoneteknikdestek

quote:

Merhaba

merhaba sizinde sorununuz aynı iphone 4 telefonların klasik sorunu bu ses entegresinin değişmesi gerekiyor ortalama 1 saat içerisinde değiştirebiliyoruz yaptırmayı düşünürseniz yardımcı olabilirim iyi akşamlar

Halen yaşadığım sorunun yazılımsal olmasını ümit ediyorum.Ama biraz daha geçer ve bu sorun hallolmazsa yaptıracağım.
    Ancak profilinizden gördüğüm kadarıyla siz izmirdesiniz.İstanbulda şubeniz varmı?

• ilginçtirki telefonu servisten aldığımdan beri sorun tekrarlamadı. ya gerçekten benim sorunum yazılımsaldı onlar formatlayınca düzeldi, yada genpa çaktırmadan parçayı değiştirdi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iphoneteknikdestek

quote:

Merhaba

Halen yaşadığım sorunun yazılımsal olmasını ümit ediyorum.Ama biraz daha geçer ve bu sorun hallolmazsa yaptıracağım.
    Ancak profilinizden gördüğüm kadarıyla siz izmirdesiniz.İstanbulda şubeniz varmı?

merhaba malesef istanbul şubemiz yok yaptırmak isterseniz kargoyla gönderebilirsiniz aynı gün yapıp tekrardan kargo yapıyoruz. yaptırmayı düşünürseniz pm atarsanız adres bilgilerimizi verebilirim.

• arkadaşlar benimde aynı ses sorunu vardı,telefonu iphoneteknikdestek arkadaşımıza izmire gönderdim 1 günde halledip geri gönderdiler şu anda cihaz gayet iyi çalışıyor..
  • takip
  • Kargo ile gönderim de sorun oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adincer

arkadaşlar benimde aynı ses sorunu vardı,telefonu iphoneteknikdestek arkadaşımıza izmire gönderdim 1 günde halledip geri gönderdiler şu anda cihaz gayet iyi çalışıyor..

Geçmiş olsun hocam.Ne kadar para aldılar ?
  • bende sadece bir kaç kişiyle görüşürken oluyor bu durum.ip4 kullanıyorum. htc sensation ve iphone 3gs kullanan arkadaşlarıma karşı oluyor sadece.bunun nedeni nedir acaba? ben internetten kaynaklanabileceğini düşünüyorum arkadaşlar.sizce bir alakası var mıdır ?
  • Bende turkcell liyim, telefon hemen hemen 1 yıllık oluyo şubat 2011 de almıştım. gecen sefer yaptı heralde sebekedir dedim ama degil, turkcellde cekmeme gibi birşey yok cunku sehrin gobegindeyım..bugun konustum hersey guzel , 10 dk sonra baska bir gorusme yaptım karsı tarafa sesim kesinlikle gitmıyor... bu yazılımsal bir sorun sanırım

Edit: evet beyler çözümü buldum. sertçe dizinize vurun telefonun arkasını, direk calısıyor. Ciddiyim

bu arada garantim 2012 subatta biticek, garantiye vericektim ama 10 gun sonra yurtdısına cıkıcagım icin vermedim. ama şunu ögrendim.. Bi seri de bu sorun varmış. entegre mik.sistemi deişmesi lazımmış. fakat değiştirmek kesin cözüm degilmiş, tekrarlayabilirmiş. eğer garanti kapsamındaysa zaten yenisi verirlermiş, garanti kapsamı degilsede 150-200 tl civarıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren441 -- 15 Aralık 2011; 20:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

bende sadece bir kaç kişiyle görüşürken oluyor bu durum.ip4 kullanıyorum. htc sensation ve iphone 3gs kullanan arkadaşlarıma karşı oluyor sadece.bunun nedeni nedir acaba? ben internetten kaynaklanabileceğini düşünüyorum arkadaşlar.sizce bir alakası var mıdır ?

Bende 8gb 4 var benzer sorunu bende yaşadım 3gs-n70*4s fark etmedi aynı sorunu hepsinde hissettim.
    Burda bir öneri vardı bende 3g ve ağı kapattım wifi açık şu anda 8-10 görüşme yaptım sorun yaşamadım.

Ses entegresi temas sorunumu yoksa kendi arızasımı varmış ne eğer bir sorun daha yaşarsam.
    Genpa yollarına düşeceğim.
  • Konu biraz eski fakat cevaplayan olabilir umarim , bende iphone 4 kullaniyorum yurtdisindan almistim , 3 ay oldu ses sorunu basladi , fakat soyle bir durum var kullakligini taktigim zaman ses problemi olmuyor yani kullaklikla rahat konusabiliyorum , telin kullakligini takmadigim zaman sesi disari verdigim de yine sorun yok fakat normal konusurken karsi tarafin sesini alamiyorum , sizce sorun ses entegresinden mi kaynaklaniyor yada hoporlor sorunu olabilir mi ? ist da oturuyorum kadikoyde iphone servisi var elektropower diye bir yer , orasi hakkinda bilginiz var mi
  • sizin sorununuz burdakinden oldukça farklı. %99 dediğiniz gibi hoparlörden kaynaklanıyordur.
  • Biraz forumlarda arastirdim genelde ses probleminde hicbir sekilde ses gelip gitmiyor fakat hoporlor sorunu gibi gozukuyor benimki , insallahta oyledir , 3 yeri aradim durumu aynen izah ettim , 2 yer bana ses entegresinin degismesi gerektigini soyledi , diger taraf sadece hoporlor dedi , acikcasi benimde kafam karisti ses entegresi icin 120-150 tl arasi fiyat verdiler , diger taraftan hoporlor degisimi icin 40 tl gibi bir rakam soylediler , kafam karisti nereye gotursem bilemedim , istanbulda tavsiye edebileceginiz teknik servis olursa sevinirim
  • bende ses gelmeme sorunu yok, her şekilde karşı tarafı gayet net biçimde duyuyorum. ayrıca bu sorun bluetooth kit, kulaklık ve hoparlördede geçerli. dediğim gibi belirtileriniz epey farklı.
  • iOS 5.1 ile bu sorunu düzelmeyen oldu mu?
  • Duzelmedi maalesef bu yuzden kiz arkimla kavga edip duruyorum ses gitmiyor numara yaptimi soyluyor ve nerdesin nerdesin muhabbeti yasiyorum, bu sorun nasil hallolcak bilen varmi arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozidane

Duzelmedi maalesef bu yuzden kiz arkimla kavga edip duruyorum ses gitmiyor numara yaptimi soyluyor ve nerdesin nerdesin muhabbeti yasiyorum, bu sorun nasil hallolcak bilen varmi arkadaslar

Ses entegresi sorunu. Ayni problem bende de vardi ama su an sorunsuz. Yaklasik 100 liralik masrafi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.