Şimdi Ara

İphone 4 Ses Gitmiyor Yardim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
4
Favori
48.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon açınca malesef ses gitmiyor veya 2 saniye benim sesim karşıya gidiyor ancak benim ekranımda 00:00 yazıyor ve ben ses duymuyorum. Makineyi 10. ayda Genpadan aldım. versiyon 4.3.3 . Burdaki forumda yazanları tek tek okudum yapılacak herşeyi yaptım en sonunda 12 Temmuz da Ankara da Genpa Yetkili servisine tamir için götürdüm. 14 Temmuz da bana mesaj geldi ve sorunun giderildiğini telefonumu alabileceğimi yazıyordu. Hemen gidip aldım tabiki o gün hüç bir sıkıntı yaşamadım. Ancak telefon tamamen resetlenmişti. Restore yaptım bütün bilgilerime yeniden ulaştım. Bugün sabah aynı kabus tekrar başladı ...

yine sesim gitmiyor ...

yine can sıkıntısı
  • ben artık umudu kestim ve birkaç arkadaşın referansıyla elektropowera bırakıcam telefonu bugun.umarım kesin olarak çözerler problemi.
  • Az önce 4.3.4 update yaptım . Sorun yine devam edecek mi diye heyecanla update olmasını bekledim. diğer telefondan kendi numaramı çevirdim.

Sonuç .....

yine ses gitmiyor . Ekran donuk 00:00 yazıyor.

3G yi kapatıp aradım ses gidiyor.

Bilgilerinize .
  • electropowerde sorun cozulen oldu mu? ben hala cozemedim
  • hocam iphone 4 un sorunlu cıhaz oldugunu bılmıyo**** sız kac kısı bu sorundan muzdarıp kutudan cıkdıgı gıbı arıza baslıyo sattım gıttı kac tane tanıdıgımın basınada geldı 3gs aldım sımdı 5 cıkana kdr onla dvm
  • bundan once 3gs vardi ama bunu aldim daha hizli ve goruntusu super ama iste bu talihsizligi yasadik
  • sattım ben iphone 4 umu 3gs daha bı gusel gelıyor sımdı bana zaten iphone 4 un seklını sevmemısdım o klasık seklıyle daha baska oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmRBkR

Aynı problem bende de var ve Hiç bi şekilde düzelmiyor.. Restore ettim olmadı (jailbreakliydi).. Garantili vodafone dan aldım ve vodafone kullanıyorum.. Yanlız geçen gün ses gitti sinirlendim telefona vurdum düzeldi.. Sonra evi arayıp tekrar denedim oldu.. İlginç bi olay.. Kulaklıkla da denedim ses gitmiyo fakat ses kaydedici yi açıorum çalışıyo.. Çözüm bulmak lazım buna acil.. 3g ile falan alakası yok bu arada herşeyi denedim..

Aynı sorun bende de var vurunca düzeliyor ama kulaklıklığı denemedim. Servise verirsek kaç gün sürer gelmesi bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 4 Eylül 2011; 11:31:03 >
  • cıhazlarınız garantılı ıse hemen verın ses entegresınden ıse tamırı cok zar zaten degısım yapıyolr eger garantısız ıse 150$ gozden cıkarın sımdıden bıde telefonu hepden kaybetme rsıkı
  • elektropowerda yaptiracagim buyuk olasilikla
  • bu sorundan dolayı telefonu genpaya veren varmı?
    yani bende arasıra yapıyor. servise verdiğimde görmeleri çok düşük ihtimal. alıp bişey yok diye geri vermesinler
  • uppppp
  • Uppp
  • uppppp
  • dün telefonu ankara genpaya verdim,
    "ARA ARA KARŞI TARAFA SES GİTMİYOR.HOME TUŞU TUTUKLUK YAPIYOR.ŞARJ ÇOK AZ GİDİYOR. ARKA KAPAK VE ÖN CAMDA ÇOK HAFİF ÇİZİKLER VAR. Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI İç-Dış IMEI Kontrol Edildi Ekranda/Ön Camında Çizikler Var"
    benim vermeden önce göremediğim çok hafif çizikler ortaya çıktı telefonu verirken...

bluetooth kulalklık ve kendi kulaklığındada bu sorunu yaptığını belirtmeme rağmen forma yazmadı.

şuan:
    Durum Cihazınızın durumu güncellenmektedir, lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.
    Tamir Detayı Mekanik Parça Değiştirildi

muhtemelen home button değişti sadece. ses sorunu ile ilgili bişey yapmadılarsa teslim almayı düşünmüyorum.
  • Bende Etiler Genpaya vermiştim nerdeyse 1 sene olacak alalı, formda "yeni cihaz çizik yok" yazmıslardı sasırmıstım,ben "kılcal çizikler var" yazılmasını bekliyordum.
  • valla hocam benimki alındığı günden itiraben arkası kılıf önü filmle korumadaydı götürmeden önce çıkartıp temizledim hiç bişeyde yoktu. gidene kadar kirlendi biraz ekranda çizik olarak gösterdiği şeyleri silince geçiyodu filan ama ısrarla yazdı çok hafif çizik diye. bende fazla üsteleyemedim hem araba ters bi yerdeydi hemde bekleyen epey insan vardı.
  • Bu olay bugün benimde başıma geldi. Dayımla konuşurken 1-2 saniye konuştum aloo dedi sesin gelmedi dedi sonra, tekrar aynı şeyleri söyledim. İnşallah bişey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Bu olay bugün benimde başıma geldi. Dayımla konuşurken 1-2 saniye konuştum aloo dedi sesin gelmedi dedi sonra, tekrar aynı şeyleri söyledim. İnşallah bişey olmaz.

o hattan kaynaklı olmuştur bence. konuşmanın ortasındamı oldu?
    bu sorun hep ilk açılışta oldu bende. birde cızırtı olarak gidiyormuş ses.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 1 Ekim 2011; 22:35:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Bu olay bugün benimde başıma geldi. Dayımla konuşurken 1-2 saniye konuştum aloo dedi sesin gelmedi dedi sonra, tekrar aynı şeyleri söyledim. İnşallah bişey olmaz.

o hattan kaynaklı olmuştur bence. konuşmanın ortasındamı oldu?
    bu sorun hep ilk açılışta oldu bende. birde cızırtı olarak gidiyormuş ses.

Olabilir hocam. Görüşmenin ortasında oldu çünkü, galiba ben sesin gittiği hoparlörü elimle farketmeden kapatmışım. O yüzden ses gitmemiş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.