Şimdi Ara

İphone 4 Ses Gitmiyor Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
4
Favori
48.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Cihazi Bugun Vodafondan Aldim Görüsme Sirasinda 10 15 Sn Ses Gidiyor Sonra Sesim Karsi Tarafa Gitmiyor Acaba Neden Olabilir Cok Canım Sıkıldı 4 5 Kez Yapti Telefonu Kapatip Actim Farkli Birini Aradim Denedim Yapmadi Acaba Arizamidir Baska Bu Problemi Yasayan Varmidir.

• bi kaç deneme daha yap baktın hep aynı sorun devam ediyor bu sefer başka bir operatörün hattını tak kullan onunlada arama yap düzelmezse servise gönderirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

bi kaç deneme daha yap baktın hep aynı sorun devam ediyor bu sefer başka bir operatörün hattını tak kullan onunlada arama yap düzelmezse servise gönderirsin..
    Dostum 1 Gün Kullanmadan Servise Göndermek Zoruma Gidecek Valla Version Yükseltmeyi Düsünüyorum Belki Düzelir Diye Baska Hat Takmakta Sorun Mikro Sim Kart Yapmislar Ufss Herseyi İlla Degisik Yapacak Bu Apple :)
  • Sensor sorunu gibi geldi bana. konusurken Sessiz'e basili hale geliyor olmasin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goyus

Sensor sorunu gibi geldi bana. konusurken Sessiz'e basili hale geliyor olmasin?
    Dostum Konusurken Sensör Calisiyor Yani Telefonu Kulagimdan cekince Ekran İsigi Yaniyor Ve Kulagima Getirdigimde Isık Kapaniyor Sessize Gelmesi Zor Cünkü Kulagima Götürmedende Denedim Ayni Sorunu Yasadim Yani Temas Etmedi Yüzüme Ama Telefonu Kapatip Acip Ayni Noktada Tekrar Denedigimde Sorun Giderildi.. Acaba Kalicimidir Yoksa Gecicimidir Bilmiyorum Sanirim Yarin Verdikler 750 Dakikayi Deneme Yapacagim Diye Bitirecegim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ng636363

Dostum Konusurken Sensör Calisiyor Yani Telefonu Kulagimdan cekince Ekran İsigi Yaniyor Ve Kulagima Getirdigimde Isık Kapaniyor Sessize Gelmesi Zor Cünkü Kulagima Götürmedende Denedim Ayni Sorunu Yasadim Yani Temas Etmedi Yüzüme Ama Telefonu Kapatip Acip Ayni Noktada Tekrar Denedigimde Sorun Giderildi.. Acaba Kalicimidir Yoksa Gecicimidir Bilmiyorum Sanirim Yarin Verdikler 750 Dakikayi Deneme Yapacagim Diye Bitirecegim :)

Alıntıları Göster
    Suan İtibari İle Bankayi Aradim 4 Dakika Bir Görüsmem Oldu Herangi Bir Sıkıntı Yasamadim Sanirim Sorun Sebekeden Falandi:) İcim Rahat Etti Valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ng636363

Suan İtibari İle Bankayi Aradim 4 Dakika Bir Görüsmem Oldu Herangi Bir Sıkıntı Yasamadim Sanirim Sorun Sebekeden Falandi:) İcim Rahat Etti Valla.

Alıntıları Göster
    Umarım şebekedendir ama bence bunun üzerinde durun yani en az 1 hafta aklınızda olsun bütün konuşmalarda dikkat edin sese.Böyle şeyler okudukca tüm hevesim kaçıyor iphone 4 ile ilgili

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 otomatik ses açıyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Umarım şebekedendir ama bence bunun üzerinde durun yani en az 1 hafta aklınızda olsun bütün konuşmalarda dikkat edin sese.Böyle şeyler okudukca tüm hevesim kaçıyor iphone 4 ile ilgili

Alıntıları Göster
    şebekendir, malum noktaya fakat dokunmuşsunuzdur o bölgedede iyi çekmiyorsa doğal olrak sesiniz gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

şebekendir, malum noktaya fakat dokunmuşsunuzdur o bölgedede iyi çekmiyorsa doğal olrak sesiniz gitmez

Alıntıları Göster
    Merhaba;

Konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat aynı sorun bende de başladı. Şebekedenmiş gibi gelmiyor. Sizde devam ediyor mu hala ?

Ek: Benim hattımda vodafone..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahirzora -- 17 Ekim 2010; 18:08:32 >
  • Merhaba ben de de aynı sorun var ilk aradığımda karşımda konuştuğum kisiye ses gidiyor ilk 1-2 saniye; sonra ben onu duyuyorum ama o beni duymuyor. Dün takriben 20 görüşme yapmaya çalıştım olmuyor olmuyor. Arizali galiba bu telefon bir de uyarı verdi cellular network is disabled diye ne anlama geldigini biliyor musunuz? Sorun vodafone'dan mi iPhone 4'ten mi kaynaklaniyor cozemedim. Velhasili telefonda konusamiyorum:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddogan

Merhaba ben de de aynı sorun var ilk aradığımda karşımda konuştuğum kisiye ses gidiyor ilk 1-2 saniye; sonra ben onu duyuyorum ama o beni duymuyor. Dün takriben 20 görüşme yapmaya çalıştım olmuyor olmuyor. Arizali galiba bu telefon bir de uyarı verdi cellular network is disabled diye ne anlama geldigini biliyor musunuz? Sorun vodafone'dan mi iPhone 4'ten mi kaynaklaniyor cozemedim. Velhasili telefonda konusamiyorum:((
    Sorun bende sadece karşı taraftan arandığımda oluyor. Bu arada telefon jb'li ama daha önce böyle bir sorun varmıydı bilemiyorum.. Sadece karşı taraf aradığında bu sorun oluştuğu için sanırım yazılımsal bir durum (İnşallah)..

Restore edicem fakat çok fazla program yükledim, oyun oynadım. Ayarları ve kayıtlarım kaybolacak .... Ne yapabilirim diye düşünüyorum

• Arkadaslar merhaba,

İki gündür aynı sorunla bende uğraşıyorum. 3-5 sn konuşuyorum sonra benim sesim karsı tarafa gitmemeye başlıyor. Sanki sessize almışım gibi. Ama ben karsı tarafın sesini çok iyi ve net sekilde duyuyorum bu arada. Hattim vodafone bu arada. Sanki problem yazılımdan gibi, şebeke ile ilgili değil gibi.

Su an araştırıyorum, kim problemin ne olduğunu tespit ederse buraya yazsın lütfen. Hemen servise götürmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mati

Arkadaslar merhaba,

İki gündür aynı sorunla bende uğraşıyorum. 3-5 sn konuşuyorum sonra benim sesim karsı tarafa gitmemeye başlıyor. Sanki sessize almışım gibi. Ama ben karsı tarafın sesini çok iyi ve net sekilde duyuyorum bu arada. Hattim vodafone bu arada. Sanki problem yazılımdan gibi, şebeke ile ilgili değil gibi.

Su an araştırıyorum, kim problemin ne olduğunu tespit ederse buraya yazsın lütfen. Hemen servise götürmek istemiyorum.
    benimde başıma geldi.

windovs limera1n ile yaptıktan sonra ses gitmemeye başladı..

macos x versiyon limera1n ile yaptıktan sonra ses gitmeme sorunu kalmadı.

macosx limera1n ile işlem yaptıktan sonra, makine daha iyi çalışmaya başladı bilginiz olsun.
  • Hızlı cevabınız için çok teşekkürler. Peki restore ettikten sonramı macos limera1n yaptınız yoksa Windows limera1n in üstüne mı? Macos limera1n' i ancak bir imac'te yapabiliriz bu arada değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mati

Hızlı cevabınız için çok teşekkürler. Peki restore ettikten sonramı macos limera1n yaptınız yoksa Windows limera1n in üstüne mı? Macos limera1n' i ancak bir imac'te yapabiliriz bu arada değil mi?
    ben imac 27 likte yaptım bunu...
    sistem 10.6.4..

windovs limera1n den sonra. macosx leopard da tekrar baseband yükseltmeden umbrella ile restore yaptım.. daha sonra macosx limera1n i indirip işleme devam ettim. eksiksiz duraksız halletti...

hiçbir problem olmadı.
    baseband 1.59.00
    bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warfeet -- 17 Ekim 2010; 23:41:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warfeet

ben imac 27 likte yaptım bunu...
    sistem 10.6.4..

windovs limera1n den sonra. macosx leopard da tekrar baseband yükseltmeden umbrella ile restore yaptım.. daha sonra macosx limera1n i indirip işleme devam ettim. eksiksiz duraksız halletti...

hiçbir problem olmadı.
    baseband 1.59.00
    bu kadar basit.

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de birkaç sefer olmuştu, çok önemsemeyip kapatım ben arıyordum. Ancak az önce defalarca test ettimki arandığımda bu problem hep oluyor. Teşhisim şu: Benim IPHONE 4 32 GB Vodafone 128KB Microsim var ve 4.0.2 ve baseband 1.59. Telefonda 3g aktif ise ve 3g'den şebekeye bağlıysanız arandığınızda ses karşıya gitmiyor. Bir elimde iphone diğer elimde başka bir telefonla iphone'u aradım ve sesi duymuyorum. Ancak 3g'yi kapattığınızda telefon EDGE'de ise seste hiçbir problem yok. Konu ile ilgili Vodafone'u aradım ama bana yarın mesai saati içerisinde ararsam teknik servise yönlendireceklerini söylediler. bakalım yarın ne olacak.

Sorun 3g'de o kesinde nasıl düzelir bilemiyorum. Umarım microsim değişimi gibi birşeyle çözülecek bir sorundur.

Siz de 3g'li ve 3g'siz kendinizi arayarak test ederseniz sonuçları birlikte değerlendirelim.

• Evet Ben de 3G 'yi kapatinca rahatça konuşabiliyorum, vodafone kullanıyorum. Vodafone'dan gelen aramalarda da karşıdaki kisi aynı sorunu yaşıyor. O telefon da 3GS ; ben vodafone'dan olduğunu düşünmeye başladım. Turkcell veya sabit hat arayinca beni böyle bir dert olmuyor. İyi de 3G'yi kullanmaya ihtiyacım oluyor ondan aldık biz bu iphone 4'u; kullanamayacaksak ne anlamı kaldı? Keske almasaymisim 3GS'in ne kötülüğünü gördüysem sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddogan

Evet Ben de 3G 'yi kapatinca rahatça konuşabiliyorum, vodafone kullanıyorum. Vodafone'dan gelen aramalarda da karşıdaki kisi aynı sorunu yaşıyor. O telefon da 3GS ; ben vodafone'dan olduğunu düşünmeye başladım. Turkcell veya sabit hat arayinca beni böyle bir dert olmuyor. İyi de 3G'yi kullanmaya ihtiyacım oluyor ondan aldık biz bu iphone 4'u; kullanamayacaksak ne anlamı kaldı? Keske almasaymisim 3GS'in ne kötülüğünü gördüysem sanki...
    Ben dün baseband'i yükseltmeden restore edip 4.1'e yükselttim telefonu. Ancak sadece vodafone'dan arandığımda olmuyor bu problem bende. Sabitten, turkcell'den avea'da hepsinde bu kesilme oluyor. Ben aradığımda da oluyor, arandığımda da oluyor. Jailbreak'ten (limera1n) ciddi şüpheleniyorum çünkü jailbreak yapmadan önce böyle bir problemim yoktu. Hepinizde jailbreak var mı? ve hepiniz vodafone'lu musunuz bunları paylaşmamız gerekiyor ki alanı daraltalım.

Bu arada yeni 4.1 versiyon ve jailbreak yapmadan bir müddet kullanıp sonuçları buraya yazacağım. Lütfen siz de sorunları/çözümleri paylaşmaya devam edin.

• quote:

benimde başıma geldi.

macosx limera1n ile işlem yaptıktan sonra, makine daha iyi çalışmaya başladı bilginiz olsun.

Sizin hat nedir acaba ? Vodafone mu ?

Bende jb den şüphelendim fakat dediğim gibi jb öncesi çok fazla konuşma yapmadım o yüzden bilemiyorum daha öncede böyle bir sorun varmıydı.

Şimdi telefonun 3G sini kapattım birazda böyle kullanıcam. Bakalım sorun devam edecek mi?

@refiky eğer bi gelişme olursa haber verebilir misin ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahirzora

quote:

benimde başıma geldi.

Sizin hat nedir acaba ? Vodafone mu ?

Bende jb den şüphelendim fakat dediğim gibi jb öncesi çok fazla konuşma yapmadım o yüzden bilemiyorum daha öncede böyle bir sorun varmıydı.

Şimdi telefonun 3G sini kapattım birazda böyle kullanıcam. Bakalım sorun devam edecek mi?

@refiky eğer bi gelişme olursa haber verebilir misin ?

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Az önce Vodafone müşteri hizmetlerini aradım, bana Red servise üye olursam soruna yerinde destek vereceklerini söyledi. Birlikte telefon aldığımız bacanağımda böyle bir sorun yok. ancak o telefonunu 4.1'e upgrade yapmıştı. ben de şimdi 4.1 upgrade yapacağım. Bakalım sorun devam edecek mi?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.