Şimdi Ara

İphone 4 Ses Gitmiyor Yardim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
4
Favori
48.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı anda aynı yerden amerikadan alınma iph4 lerimizi limerain cıktığında unlock yaparak kullanmaya başladık. arkadaşım vodafone ben ise turkcell kullanıyordum. arkadaşın görüşme esnasında zaman zaman hattı kesiliyor benim ise turkcell ile hiç problemim olmuyordu. vodafonun uygun internet paketlerinden dolayı yaklaşık 3 gün önce bende vodafona transfer oldum. Turkcell ile bir kere bile kesilmeyen görüşmelerim vodafon hat ile birlikte sürekli kesilmeye başladı. Sonra birşey fark ettik. biz yerimizde sabit kalarak konuştuğumuz zaman görüşmeler kesilmiyor fakat araç ile bir yere giderken yoldayken telefon ile görüşme yapmak imkansız oluyor. Arkadaşlardan ricam araç ile seyir halindeyken rahat görüşme yapabiliyorlar mı? yoksa bu sorun sadece vodafondan mı kaynaklanıyor? Belirtmek isterim ki bu ses gitmeme konusu çekim ile ilgili değil. Full barda da hareket halindeyken görüşme yapamıyoruz. Deneyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar aynı sorun bendede var 2 aydır telefonumu hiç sorunsuz kullanıyordum son 6 gündür telefonla konuşmak imkansız hale geldi.bence aynı sorunu yasayan arkadaşlar kullandıgı hattı telefonun modelini sürümünü jailbreakli olup olmadıgı yurtdısından alınıp alınmadıgını unlock yapılıp yapıladıklarını yazsın belki ordan bi baglantı kurabiliriz.ben başlayayım telefonum iphone 4,16 gb,yurtdısı,baseband yükseltmeden 4.1 sürümü yükledim ,modem firmware 01.59.00,hattım vodafone
    bu problemden dolayı telefonla konuşmak işkence oldu.böyle giderse telefonu elden çıkartacagım.saygılar
  • Daha evvel de yazmıştım Ankara'dayım İphone4 32GB jailbrake yüklü değil, sim kartım micro değil kesilerek micro hale getirildi. Vodafone dan aldım cihazı tabiki hattımda vodafone. Versiyonu 3 gün önce 4.0.2 den 4.1 e yükselttim ama sorun devam ediyor yanlız dün (21.10.2010) hiç kesilmedi diyebilirim.
  • ne yaparsam yapayım sorun devam ediyor. kesinlikle en kısa zamanda servise götürmeye karar verdim. arkadaşlar yukarıda yazanlara da bakarsanız bunun bir şarta bağlı olmadığı iyice anlaşılmıştır sanırım. her şekilde denedim. jailbreakli jailbreksiz, restore ettim, 3g yi kapadım. Her seferinde bu sefer oldu diyorsunuz, 3-5 gün sorunsuz kullanıyorsunuz sonra yine aynı şey. tüm cihazlarda olan bir sorun değilse inşallah değişim ile kurtulurum.
  • bencede sorun kronik yanlız 2 gündür kesilmiyor birde herkesin hattı vodafone...
  • Ya karşımdakinin ya da benim hattımın iyi çekmediğini varsayarak telefona suç atmıyordum, ama artık canıma tak etti. Sizin de yazdıklarınızı okuyunca bu sorundan iyice emin oldum. Biri beni aradığında ilk 20 saniye kadar konuşmak mümkün oluyor, sonra birdenbire benim sesim karşıya gitmemeye başlıyor, ama ben karşıdakinin sesini çok net bir şekilde duyabiliyorum. Sinyal göstergesinin tavan yaptığı yerlerde bile bu durum aynı şekilde yaşanıyor. Deneme-yanılma yoluyla bir çözüm bulmak da oldukça zor, çünkü her aramada sıkıntı tekrarlanmayabiliyor. Donanımhaber dışında bazı ingilizce forumlarda da arama yaptım, bu sorunu çok sayıda yaşayan var. Yeterince okumaya imkanım olmadı ama bazı kullanıcılar telefona 5-6 defa kulaklık takıp çıkarmayı (telefon siz farkında olmadan kulaklık moduna geçebiliyormuş), ekranda koruyucu film varsa sökmeyi tavsiye ediyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok güzel telefon ama en temel vazifesi olan konuşturmayı becerememesi işi berbat ediyor.

Sizler telefonunuza son günlerde hiç kulaklık bağladınız mı? Gerçekten kulaklık girişindeki bir temas hatası buna sebep olabilir mi? Ya da ekran koruyucu film böyle bir hataya sebep olabilir mi? Sıkıntı yaşayanlar arasında film kullanmayan var mı?

İstanbul, Iphone4 32GB fabrika çıkışlı sim-kilitsiz, İngiltere ürünü

• arkadaşlar bu sorun bendede var ben şöyle bir şey keşfettim telefon soğuk ortamdan sıcak ortama geçtikten bir kaç dakika sonra arama yapıldığında ses az gidiyor yada cızırtılı gidiyor. teli servise verdim beklemedeyim

iphone 4 turkcell den alınma ama vodafone kullanıyorum.
  • aynı sorunu dünden beri bende yaşamaya başladım ve çok canım sıkıldı ciddi ciddi cihazı satmayı düşündüm
    ama 3g'yi kapatınca herhangi bir sorun yaşamadım 3g'yi açınca 20 sn sonra ses gidiyor karşı tarafın sesi gayet iyi geliyor !!!
    32gb vodafone'dan aldım 10 gun oldu sonuç nedir ne yapmak gerekir
    bende sürüm 4.0.2 jb nedir bilmiyorum ama aldığım günden beri cihaza hiç bişey yapmadım

bu olayların üzerine bugün mh aradım sorun yazılımsal en son sürümü yüklediğinizde sorun kalmayacaktır dediler acaba doğrumu ?
  • ekran koruyucu filmden olabilir demiş arkadaşımız bende film kullanıyorum ekranda ve arkada acaba sizlerde durum nedir sesi gitmeyen arkadaşlardan ekran jelatini kullanan kullanmayan durumu nedir? Bu arada 3 gün oldu hiç kesilme olmadı. Sorun un vodafone olma olasılığı bana göre daha da yükseliyor baksanıza türkcell kullanandan boyle bir şikayet gelmiyor.
  • Ben ekran filmi kullanmıyorum , sorun 3g den. 3g yi kapatınca problem kalmıyor.
  • bende cam filmi kullanmıyorum...versiyon 4.0.2 iken jb li olarak çok sıkıntı çektim bu sorundan dün 4.1 yükledim jb de yaptım bakalım ne olacak??olmadı servise vericem
  • Valla bende 3G kapalı iken de aynı ama 3 gündür sorun yok, acaba 3G yi kapatınca makinayı falan mı açıp kapatmak lazım..?
  • cuma günü cihazımı 4.1 ve jb yaptığımdan beri 3G açık kullanıyorum,bir sorun olmadı şimdiye kadar...inşallah sorunsuz devam eder...
  • bu jb olayı nedir arkadaşlar bende 4.0.2 versiyon yüklü tüm denemelerime rağmen sürüm yükseltme yapamayırum bir yardım etseniz bana
  • selamlar herkese,

arkadaşlar iphone 4 4.01 makimen vardı gül gibi kullanıyodum,gecen akşam kasındım telefna 4.1 yukledım makine yukleme yaptı guzelce sonra cekmemeye basladı.sonra backup almıstım restore yaptım,makine itunes ekranında kaldı hiçbirşekilde kullanamıyorum,biraz cahillik oldu benımki nasıl yapıcam bilen varmıdır.
  • arkadaşlar bende sorunun 3g den oldugunu kesgettim.3g açıkken ses gitmiyor kapalıyken sorun olmadı hiç.anlamadıgım ne degiştide 3g açıkken sorun olmuyordu simdi neden bu problem baş gösterdi.bana kalırsada bu sorun vodafoneden?ama bi çözümü olması lazım 3g kullanamıyacakmıyız
  • 1 hafta önce ABD'den iphone 4 (4.0.2) aldım, arkadaşım bana yardımcı oldu aktivasyon, jealbreak ve unlock işlemelerini yaptık. Bir haftadır kullanıyordum.

Dünden itibaren telefon görüşmesi yaparken bazı görüşmelerde sesim karşı tarafa gitmiyordu. Acaba mikrofonda mı bir şey var diye telefonun ses kaydını falan denedim sorunsuz çalışıyordu.
    Ben de genel ayarlardan tam sıfırlama yaptım. Ne olduysa ondan sonra oldu, telefon açılıyor elma geliyor ekrana ilerlemiyor.
    Ne yapmam gerekiyor?
    DFU modda iPhone3,1_4.0.2_8A400_Restore.ipsw'yi geri yüklemek istiyorum hata veriyor?
    Bir de telefondan karşıya ses gitmemesi donanımsal hata olabilr mi?

Ürünün Apple Store faturası var, TR'de garantisi nasıl, ücretli de olsa yaptırabilir miyim?
  • Aynı sorun bende de var:

İphone4 32 GB 4.0.2 JB(L1merain) baseband 1.59 TURKCELL

Sorunun şu olduğunu düşünüyorum:bunun üzerinde yoğunlaşım arkadaşlar, 3G açıkken özellikle yolculuk yaparken yada yürürken 3G den EDGE e geçişlerde bu sorun oluyor.Benim odadan salona geçince mesela bu sorunla karşılaşıyorum. İphone 4 ün böyle bir bug'u var diyebiliriz.
  • Ya arkadaslar cildirmak uzereyim lutfen yardim. yaklasik 2 ay once amerikadan iphone 4 aldim. ayni problemi bende yasiyorum. Telefonu aldigimda 4.0.1 BB01.59.00 vardi. baslarda hic problemsiz konusurken yaklasik 2 haftadir telefonda konusmak imkansiz gibi birsey oldu. 3G acikken genellikle her 10 konusmamin 7 sinde( gelen arama veya yapilan arama fark etmeksizin) belli sure sonra karsi taraf beni duyamiyor ama ben cok net bi sekilde karsi tarafi duyuyorum ve telefonum 5 bar cekiyo. bb yukseltmeden versiyonu 4.0.2 ye yukselttim ama nafile ayni problem devam ediyor. Vodafone kullaniyorum. Internetteki forum ve bloglardaki takiplerimden bu problemi yasayanlarin hepsinin vodafone oldugunu goruyorum. Bazi arkadaslar operatorunu yazmadan sikayette bulunmus. Fikri olan varmi? Nasil coucez bu durumu acaba Turkcell ve Avea kullanan iphone 4 sahibi arkadaslardada ayni problem oluyormu? Son care operator degistirmeyi dusunuyorum oda olmazsa artik Blackberry ye gecicegim zannedersem.
  • valla cuma günü cihazı 4.1 versiyona yükselttikten sonra devamlı 3G açık halde kullandım (hala da kullanıyorum) bir sıkıntı yaşamadım...bence unlock sıkıntısı çekmeyecek arkadaşlar 4.1 versiyona geçip öyle devam etsinler...

bende sorun çözüldü gibi,yoks abugün servise gidecekti cihazım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.