Şimdi Ara

İphone 4 Ses Gitmiyor Yardim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
4
Favori
48.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de yaklaşık 5-6 gündür sıkıntı yok yanlız dikkat ettim sabit numaraları aradığımda sıkıntı olmuyor, ama özellikle vodafone sahibi biri ile görüşürken sıkıntı büyük. Bu arada benim hattım da vodafone.
  • Ben de dün akşam 4.1 yükledim, ekran filmini söktüm ve 3G'yi kapattım. Bugün 20'den fazla görüşme yaptım. Ses gitmeme sıkıntısı yine de bir defa oldu. O da acaba telefon çekmediğinden mi oldu bilmiyorum. İnşallah sorun geçmiştir.

İstanbul, iphone 4, 32GB, Fabrika çıkışlı sim kilitsiz, İngiltere ürünü
  • telefonda sorun yok arkadaşlar

bendede tek tük oluor bnde vodafone kullnaıyorum sorun vodafonedendir çünki hep okuyortum vodafone kullnanlarda sorun çıkıyo.

vodafone 3g şebekesinin bazı bölgelerdeki şebekelerinin zayıflığından olmalı..
  • şu an az önce vodafone yetkilisi işyerime kadar geldi. red club üylerine yaptıkları bir hizmet. bir kere sorunun vodafone'dan kaynaklandığına inanmıyor. Dediğine göre federasyon başkanının (Mahmut Özgener) yanından geliyormuş, sorun aynı sorun ancak hattı turkcell miş. Dediği bu inanan inanır. Kendisinin dediği de sorunun 3g açıkken daha çok yaşanması. Çok fazla problemi olan insan var mı diye sordum. Özellikle son 10 gündür inanılmaz bunaldığını söyledi. çok fazla sayıda insan varmış ve ellerinde iphone 4 olmadığı için şu an cihazı alıp yerine cihaz veremediklerinden bana da bir tane bumper verdiler :) bununla alakası yok dememe rağmen bir hafta da bununla kullanın eğer sorun devam ederse (bence kesinlikle edecek) bir şekilde çözeceğiz dediler. son haberler böyle.
  • yeni versiyona geçince tüm sorunlar geçti kesilme olmuyor artık
  • Dün akşam 25inci telefon görüşmemde 2. kez ses gitmeme sıkıntısı yaşadım. Yeni versiyon (4.1), 3G kapalı, bumper, ekran filmini sökme önlemleri de yeterli olmadı. Sorun sadece seyrekleşti. Ama sıkıntının her an yaşanma ihtimali beni deli ediyor.

İstanbul, iphone 4, 32GB, Fabrika çıkışlı sim kilitsiz, İngiltere ürünü, Vodafone
  • quote:

Orijinalden alıntı: mati

şu an az önce vodafone yetkilisi işyerime kadar geldi. red club üylerine yaptıkları bir hizmet. bir kere sorunun vodafone'dan kaynaklandığına inanmıyor. Dediğine göre federasyon başkanının (Mahmut Özgener) yanından geliyormuş, sorun aynı sorun ancak hattı turkcell miş. Dediği bu inanan inanır. Kendisinin dediği de sorunun 3g açıkken daha çok yaşanması. Çok fazla problemi olan insan var mı diye sordum. Özellikle son 10 gündür inanılmaz bunaldığını söyledi. çok fazla sayıda insan varmış ve ellerinde iphone 4 olmadığı için şu an cihazı alıp yerine cihaz veremediklerinden bana da bir tane bumper verdiler :) bununla alakası yok dememe rağmen bir hafta da bununla kullanın eğer sorun devam ederse (bence kesinlikle edecek) bir şekilde çözeceğiz dediler. son haberler böyle.

Arkadaşım bizi gelişmelerden haberdar edersen memnun oluruz.

• cuma gününden beri 4.1 versiyonda sıkıntım kalmadı...

vodafone cihazı 4.1,jb li ve 3G devamlı açık olarak kullanıyorum...
  • Merhabalar,
    10 günlük iphone 4'ümden karşı atarfa ses gitmiyordu. Telefonu bu işlerden anlayan bir kişiye açtırdım, ses gitmeme sorunu donanımsal çıktı.

Telefonun kapağını açtı, telefonun ana kartının üzerine eliyle baskı yapınca normale dönüyor, elini çekince ses gitmiyor.
    Sorun bu iken, bir de ses açma kısma flex kablosunu (http://www.trait-tech.com/product/T-iP4G-903/) koparttık. Kablo yüzünden şu haliyle telefonun ses açma kısması ve vibrasyondan sese geçmesi çalışmıyor.

KVK iphone cihazlara hiç bakmadığını, GENPA ise sadece TURKCEL garantili cihazlara baktığını söyledi. Benim cihaz garantili değil.

Teknik servis konusunda ne önerirsiniz?
    İşi düzgün ve güvenilir Adana/Ankara/İstanbul'da servisler var mı?

Iphone 4
    Sürüm: 4.1 (8B117)
    Baseband: 1.59

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmosm -- 27 Ekim 2010; 23:41:12 >
  • Bende de aynı sorun mevcut
  • Üzüldüm. Peki sizde de mi donanımsal?
    Servis araştırdınız mı?
  • sn. osmosm,

sesinizin karşı taraf gitmemesi sürekli bir arıza mıydı yoksa ara sıra mı oluyordu?
  • bende de aynı sorundan şikayetçiyim lakin 3g kapattım..sıkıntı kalktı ama
  • bu sorunu yaşayan arkadaşlar versiyonunuz 4.1 değilse 4.1 e yükseltin sıkıntı kalmıyor...

ben vodafone kullanıyorum 4.1 e geçtikten sonra sıkıntım kalmadı...jb li olarakta sorunsuz bir şekilde kullanıyorum...
  • Çekmeme sorunu, kör nokta vs derken bir de bu çıktı başımıza. Herşeye rağmen gözümü karartıp almaya karar vermiştim oysa.

Ne bitmez dertleri varmış bu telefonun yahu
  • Dikkat dikkat!

Bende bu ses gitmeme olayını yaşadım ve hemen o anda şöyle birşey denedim.
    Üst mikrofondan sesim geliyor mu diye sordum ve ses gidiyordu.
    Sonra telefonu normal tutarak konuşmaya devam ettim.

Bu çift mikrofon olayında yazılımsal bir hata olabileceğini düşünüyorum.
    Telefon konuşması esnasında sesi gitmeyen arkadaşlar üstteki mikrofondan biraz ses versinler ve aşağıdaki mikrofondan konuşmaya devam etsinler.

Bu üstteki mikrofonun meziyeti ortam seslerini en aza indirgeyerek konuşmanın sağlıklı olmasını sağlamaktı.
    Fakat galiba konuşma esnasında kendi sesimizide dış ses olarak algılayıp böyle bir durunm çıkıyor ortaya, olabilir.
  • Aynı problem bende de var ve Hiç bi şekilde düzelmiyor.. Restore ettim olmadı (jailbreakliydi).. Garantili vodafone dan aldım ve vodafone kullanıyorum.. Yanlız geçen gün ses gitti sinirlendim telefona vurdum düzeldi.. Sonra evi arayıp tekrar denedim oldu.. İlginç bi olay.. Kulaklıkla da denedim ses gitmiyo fakat ses kaydedici yi açıorum çalışıyo.. Çözüm bulmak lazım buna acil.. 3g ile falan alakası yok bu arada herşeyi denedim..
  • ewt yine oldu arkadan vuruyorum düzeliyo ne bu ya
  • Yanlız şöyle birşey farkettim bu 2. mikrafon kulaklık girişinin yanındaki oluyo heralde.. Onu invisible shield kenar kaplamaları kapıyodu şimdi orayı açtım bakalım aynı sorun devam edicekmi..
  • Ewt arkadaşlar onla alakalı diil :D vurunca düzeliyo... Son durum bu.. Ama donanımsal bir problem yok telefonda çünkü ses gidince görüşmeyi kapıyıp ses kaydediciyi açıorum orda ses var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmRBkR -- 30 Ekim 2010; 15:18:03 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.