Şimdi Ara

İphone 4 Ses Gitmiyor Yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
4
Favori
48.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben benim telefonun durumu yazayım:

iPhone 4 32 GB vodafone kontratlı ayda 250 dakika olan
    baseband yükseltmeden 4.1 e upgrade ettim sonrada limera1n ile windows üzerinden jb uyguladım..

Sonuç, ben aradığım zaman sorun yok. Karşı taraftan arandığımda bazen direk bazende birkaç saniye konuştuktan sonra karşı tarafa sesim gitmiyor..

Sizde durumunuzu yazarsanız bir karşılaştırma yapabiliriz.

@refiky sanırım sen jb uygulamadın. Eğer bu şekilde ise en azından jb ile alakalı olmadığı ortaya çıkar..
  • Bende de jailbreak var, sen 4.1 yaptığın halde baseband yükseltmediğin için aslında aynı durumdayız. İkimizin de baseband var (1.59) ve bu önemli diye düşünüyorum aramalar için. Şimdi 4.1 download ediyorum ve baseband dahil upgrade yapacağım. Telefon Yurtiçi olduğu için unlock derdimiz yok dolayısıyla baseband 2.10 olabilir. Bakalım gelişmelere ne olacak.

Yukarıdaki yazdığın ile (
    Sonuç, ben aradığım zaman sorun yok. Karşı taraftan arandığımda bazen direk bazende birkaç saniye konuştuktan sonra karşı tarafa sesim gitmiyor.. ) aynı durumdayız ve Istanbul Maslak'tan bu denemeyi yapıyorum. (Telefon vodafone IPHONE 4 32GB, 4.0.2, 1.59 Limera1n beta4 jailbreakli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refiky -- 18 Ekim 2010; 11:52:27 >
  • @refiky

Teşekkürler cevap için.. Senin sonuca bende upgrade ederim o zaman..

Bu arada bb yükseltmeden yapmamın sebebi vodafone dan alırken telefonun sadece vodafone ile çalışacağını söylemeleriydi. Gerçi test ettim turkcell ile sorunsuz çalışıyor fakat genede bir ihtimal 4.1 update inden sonra çalışmayabilir diye bu şekilde bb yükseltmeden update etmiştim.

Neyse düzgün çalışsında kiminle çalıştığı çok sorun değil ..
  • Az önce telefonu 4.1 versiyonuna baseband ile birlikte (2.10) upgrade ettim ve birkaç kez 3g aktif iken kendimi aradım, ses problemi bu sefer oluşmadı. Hatta şimdi tekrar aradım ses iyi geliyor. Sizlerde deneyerek bulgularınızı paylaşırsanız sevinirim.
  • sn. refiky,

peki telefonu baseband'i ile birlikte 4.1 yaptıktan sonra jailbreak yaptınız ve öyle mi denemelerinizi yapıyorsunuz yoksa jailbreaksiz mi şu anda?

Ben baseband'i değiştirmeden 4.1 yapmış durumdayım ve henüz bilerek jailbreak yapmadım. Jailbreaksiz olarak denemeler yapıyorum ve şu ana kadar problem olmadı, ses kesilmiyor. Yarın jailbreak yapmayı ve ondan sonra yine denemeyi düşünüyorum. Sonuçları sizinle paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mati

sn. refiky,

peki telefonu baseband'i ile birlikte 4.1 yaptıktan sonra jailbreak yaptınız ve öyle mi denemelerinizi yapıyorsunuz yoksa jailbreaksiz mi şu anda?

Ben baseband'i değiştirmeden 4.1 yapmış durumdayım ve henüz bilerek jailbreak yapmadım. Jailbreaksiz olarak denemeler yapıyorum ve şu ana kadar problem olmadı, ses kesilmiyor. Yarın jailbreak yapmayı ve ondan sonra yine denemeyi düşünüyorum. Sonuçları sizinle paylaşacağım.

Henüz telefon jailbreaksiz 5-10 dk sonra jailbreak yapacağım.
  • Buna üzüldüm, çünkü bu sorunun jailbreak ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
  • Merhaba,

jailbreak de yaptım az önce 3-4 kez kendimi aradım, seste kesilme olmadı. İzleyeceğim biraz bakalım tekrar olacak mı. Saygılar.
  • Hangisi kullanarak jb yaptınız ? Ve hangi ortamda ? Limera1n mi yoksa greenp. mi Birde windows mu mac mi ?

Teşekkürler. Umarım sorun çıkmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahirzora

Hangisi kullanarak jb yaptınız ? Ve hangi ortamda ? Limera1n mi yoksa greenp. mi Birde windows mu mac mi ?

Teşekkürler. Umarım sorun çıkmaz...

Limera1n son versiyon (sitesinden indirdim) ile Windows 7 ortamında jailbreak yaptım. ara sıra kendimi iş telefonundan arıyorum, seste kesilme olmadı.
  • Teşekkürler.. ilk fırsatta bende uyguluyacağım.

Bu arada benimde eski telefonum HTC Diamond..
  • Ben HTC'ye şirket hattımı taktım halen kullanıyorum :) Ancak arama tuşlarına artık iyi basamıyorum. Ekranı çok küçük ve dokunmatiği çok kötü geliyor Iphone4'den sonra :)
  • turkcellden aldığım telefonumda aynı sorun var. yakında haber sitelerinde iphone 4 te bir sorun daha diye göreceğiz sanırım.
  • Bende vodafone dan +75 tl ödeyerek 32GB iphone3 aldım. İlk başlarda sıkıntı yoktu ama yaklaşık 1 haftadır benim de sesim karşı tarafa gitmiyor.
    Telefonum 4.0.2 versiyon ve jb yapılmamış ilk günkü haliyle ben 3G açık ve kapalı iken denedim aynı hatta ve hatta hiç elime almadan hoparlör açarak denedim yine olmadı. Varmı bir çare çözüm bulan?
  • telefonu 1.59.00 baseband değiştirmeden (değiştirip yapan arkadaşlar da var) 4.0.2 den 4.1'e yükselttim. windows 7'de limera1n jailbreak yaptım. 2 gündür konuşuyorum, problem şu ana kadar hiç tekrarlamadı. Bilginize.
  • geçen arkadaşın iphone 4 yaklaşık 1.5 metreden direk olarak mermere çakıldı ekran tarafı öle bi ses çıktıki dedim gitti ekran hiç bişey olmadı ne çizik ne darbe nede ekranda sora onunda ses gitmemeye başladı cihazı değiştirdiler servis
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeraltından_notlar

turkcellden aldığım telefonumda aynı sorun var. yakında haber sitelerinde iphone 4 te bir sorun daha diye göreceğiz sanırım.

Merhaba;

Öncelikle geçmiş olsun.. Versiyon nedir ?JB var mı ?

Bu arada tam restore yapacakken şeytan dürttü ve bi deneme araması yaptım sorun yoktu. Biraz daha bekliyim dedim ve şu an için 5-6 konuşma yaptım sorun gözükmüyor. Ama ilk sorun olduğu anda restore ypıyor olucam...
  • 3g yi kapatınca sorun kalmıyor arkadaşlar, tamamen jailbreak yüzünden, ben de bunla ilgili konu açmıştım birkaç gün önce. yeniden jailbreak yapan arkadaşın düzelmiş. ben de 3g kapalı olarak kullanıyorıum fazla da gerek kalmıyor zaten bazen açıyorum.
  • 3g kapalı ama maalesef aynı bende bilginize...

Bu arada jailbrake yapmadım haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemtuna -- 19 Ekim 2010; 16:57:02 >
  • Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum maalesef

>İngiltere den alındı(MC603B) factory unlock Hat Turkcell iOS 4.1 BB: 02.10.04

*Limera1n ilk çıktığından beri kullanıyordum ama ilk defa bugün başıma geldi 3G yi kapatmama rağmen olmadı
    bende restore yapıp denedim sonuç yine aynıydı
    en son Greenpois0n b4 ile JB denedim çok az bi şekilde sesi algılayabiliyor
    voicenote nin ibresindende baktığımda kulaklığın mikrofonuyla iyi algılıyordu aynı mesafe aynı sesi çok dha az algıladı mikrofon
    sizde voicenotes un ibresinden baktınızmı yoksa sadece konuşmada mı oluyor???

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.