Şimdi Ara

iPhone 4 SICAKLIK UYARISI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce telefonum çaldı ve telefonu elime alır almaz ekranda resimdeki şey belirdi ve telefon acil arama moduna geçti, telefonu iTunes ile aktif etmeden önceki hali gibi oldu. Telefonu kapayıp açtım ve düzeldi ama korkmaya başladım. Daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldumu?? 2.5 yıldır iPhone kullanıcısıyım ilk defa böyle birşey gördüm.

Bu arada telefon limera1n JB lidir. Sürüm 4.1. Son olarak telefon sıcak felan değildi ve bu olay olmadan öncesinde yarımsaattir masadamda duruyodu. Kurcalamıyordum veya oyun felan oynamıyordum yani. Elimde bile değildi telefon..
     iPhone 4 SICAKLIK UYARISI !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmZ -- 20 Ekim 2010; 22:40:49 >

• oha
  • iphone4 heat warning

diye aratırsan, nette bir sürü insanın başına geldiğini görürsün. Özetle bir kere olduysa sorun yok ama tekrar eder ve devamlı hale gelirse, serviste sensor değiştirmeleri ya da cihazı değiştirmeleri gerekiyor derler..
  • Allah'ım daha neler göreceğiz.
  • plajda güneşte kalmıştı telefon yanıyordu bu uyarıyı vermişti...
    soğutmak gerekiyor soğutana kadar sadece acil aramayz izin veriyor ;)
  • Benim iPhone 4 um 24 saat laptopa bağlı veri alışverişi yapıyor acaip ısınıyor haliyle ancak buna rağmen böyle bir uyarı vermedi hiç
  • iphone 4 bazen kullanınca ısınıyor ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer o sırada telefonla uğraşıyor olsam bi nebze anlamaya çalışırım ama telefon yarım saat belki 1 saattir masada duruyordu boş boş ve gayet soğuktu cihaz. Bi telefon geldi elime aldım ve patt bu uyarı çıktı karşıma. Sanırım dediğiniz gibi sensörde sıkıntı var, umarım tekrar aynı şeyle karşılaşmam...
  • aynı olay benimde başıma geldi tıpkı anlattığın gibi daha önce konuştuk hallettik forumda sıcaklık uyarısı diye aratırsan bulursun hatta sonradan 2 arkadaşta pm leştik onlardada olmuş ama Allahtan sonra çıkmadı
  • ilk aldıgımda bendede oldu ama uzun zamandır hiçbir problem yok 1 kez oldu yani
  • iphone 2 g den sonra sıcaklık sensörü eklendi . Bu Uyarıyı ısındığında verebilir. Çok nadir olarak ısınmadığındada veriyor. Tekrar etmezse telaşlanacak birşey yok
  • Cihazın uyarı vermesi değil de vermemesi sorun olmalı bence. ;) Bunun bir sorun olup olmadığını anlamak için cihazı kapatıp açmak yerine bekleseydiniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
  • aynı uyarıyla ben de karşılaştım. telefon iphone 4. telefonu kapamadan buzdolabına attım geçti
  • Devamlı 3G internet kullanarak cihazı 1 günde 3 kez şarj ettiğim oldu ama bu uyarıyı vermedi ki baya da ısınıyordu..
    Sensörle ilgili bir sorun olabilir sizde yada bende..
  • ilk kez banada bugün verdi
  • 1 saat arkadasimla facetime ile gorustugumde bu uyariyi almistim.
  • Geçenlerde arkadaşın yurtta kalıyordum. Yatmadan önce cihazı kafamın altındaki silikon yastığın altına saklayıp şarja bırakmıştım. Sabah uyandığımda cihaz bayağı bir sıcaktı. Bildiğiniz yanıyordu. Neredeyse eli yakacak derece. Tabi sıcaklık uyarısını vermişti. Sarj olması %46 civarında kesilmişti. Aynı gün cihazı bu sefer bilmeyerek yastığın altında sarjda unuttum. Benzer olay tekrarlandı. İnşallah çok ısınmaktan bataryaya zarar gelmemiştir.
  • JailBreak iphonun arka planında işlemciyi ve ram'i çok kullanmasından ötürü işlemcinin sıcaklığı artıyor ve bu durum bu tip mesajların oluşmasına sebeb oluyor.Bu durumdan kurtulmak için iphone'u özellikle sıcak ortamlarda ve kablo ile bağlı ise laptopların fan çıkışlarının yanında bırakma. Multitask menüsünden arka plandaki çalışan programları kapat. SBsettings'den ram temizle ve cydia'da kullanmadığın eklenti ve uygulamaları kaldır (blacklist vs. gibi programlar.)
  • Telefona kastın var heralde
    quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

Geçenlerde arkadaşın yurtta kalıyordum. Yatmadan önce cihazı kafamın altındaki silikon yastığın altına saklayıp şarja bırakmıştım. Sabah uyandığımda cihaz bayağı bir sıcaktı. Bildiğiniz yanıyordu. Neredeyse eli yakacak derece. Tabi sıcaklık uyarısını vermişti. Sarj olması %46 civarında kesilmişti. Aynı gün cihazı bu sefer bilmeyerek yastığın altında sarjda unuttum. Benzer olay tekrarlandı. İnşallah çok ısınmaktan bataryaya zarar gelmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

JailBreak iphonun arka planında işlemciyi ve ram'i çok kullanmasından ötürü işlemcinin sıcaklığı artıyor ve bu durum bu tip mesajların oluşmasına sebeb oluyor.Bu durumdan kurtulmak için iphone'u özellikle sıcak ortamlarda ve kablo ile bağlı ise laptopların fan çıkışlarının yanında bırakma. Multitask menüsünden arka plandaki çalışan programları kapat. SBsettings'den ram temizle ve cydia'da kullanmadığın eklenti ve uygulamaları kaldır (blacklist vs. gibi programlar.)

bu dediğin nasıl yapılıyor anlatabilirmisin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.