İyi günler arkadaşlar kardeşim iPhone 4 kullanıyor, çok uzun süredir bikaç problem vardı sürekli erteliyordum yaptırmayı fakat geçenlerde düşürüp ekranını da çatlatınca artık iyice kullanılamaz hale geldi. Yurtdışı oluğu için garantisi yok dolayısıyla fiyat olarak uygun biyerde yaptırmak istiyorum. Bi dolu sorunu var bunların bi kısmının yazılımsal olduğunu düşünüyorum, bi kısmı donanımsal ve üstüne en önemlisi ekranı değişecek tabiiki...
Sorunları;
Titreşim çalışmıyor Açma kapama tuşu çalışmayabiliyor Dokunmatik ekranda tutukluklar var Durduk yerde uygulamaları açıp kapatıyor Görüşme yapmak mümkün değil. Ses ne geliyo ne gidiyo wifi ağları ya bulmuyor ya da çok zor buluyor Mesaj yazarken kendiliğinden silmeye başlıyo Isınma sorunu var Ön kamera çalışmıyor
Biliyorum çok fazla sorun var, neredeyse kullanılamaz hale gelmiş gibi fakat Karşıyakada bi servise götürdüm tüm sorunlarının halledilebileceğini söyledi ekran değişimi dahil buna. Fakat düzgün parçalar kullanılsın istiyorum malum maliyeti yüksek olacak garanti olmadığı için, tekrar tekrar yaptırmak istemiyorum. Önerebileceğiniz herhangi bir servis var mı?
P.S: Karşıyaka'daki servis 300 lira dedi ekran değişimi dahil.
Çankaya da telefoncuların olduğu bir sokak var. O sokağa deniz tarafından girişte solda ağırlıklı Apple ürünleri satan bir yer var aynı zamanda tamir de yapıyorlar bir de oraya sormanı öneririm. Aşağıda haritadan bakabilirsin.