Şimdi Ara

İphone 4 sürüm 4.01 mms sorunu çözümü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4 sürüm 4.01 iphone aldım fakat mms sorunu yaşamaktayım bütün normal ayarlamalarını yapmama rağmen bir türlü sonuç olumsuz olmaktadır.

genel ayarlamalardan hattımın bulunduğu firmaya ait mms ayarlamasını yaptım fakat yok sonuç 0 iphone 4 için mms programı ve linkleri varmıdır... yardımcı olursanız çok sevinirim..

• Hocam ayarlardan hücresel veri ve 3g yi etkinleştirin ve öyle deneyin.Bu şekilde sonuç almıştım.
  • o ayarları yaptım hocam ama sonuç olumsuz...
  • MMS ayarları içinde gönderilecek resmin max boyutunu (kbyte) cinsinden ayarlamayı sağlayan bir bölüm var, normal iPhone nun çektiği resimlerin boyutu genelde bundan büyük oluyor ve gönderilemiyor, ayarı büyük tutarsanız gider.

ayarlar>genel>ağ>hücresel ağ>MMS max mesaj boyutu (default olarak 300 küsür kb, göndereceğin resmin büyüklüğüne göre değiştir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 9 Kasım 2010; 8:45:32 >
  • zaten boyutunu da büyük yaptım kardeş ama msjlar gitmiyor ben 512000 kb yaptım... yani 512 mb olmuş oluyor...ama sonuç ondan değil sanki bu iphone 3gs de swirlymms diye bir program varmış o program vasıtasıyla mms le sorunsuz bir şekilde gidebiliyormuş diye duymuştum ama iphone 4 için böyle bir uygulama gerekirmi bilmiyorum açıkcası
  • Cihaz yurtdışı ise ve yapılan JB/UNLOCK a göre mms de sorunlar olabiliyor. Bence cihazını yurtdışı DEĞİLSE yeni bir restore yap.
  • cihaz yurt dışından geldi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.