Şimdi Ara

IPHONE 4 TELEFONCU ÜÇKAĞIDI,TELEFON PARÇALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 cihazımda baskıdan dolayı anakartında sıkıntı meydana geldi ve ekran ışığı gitti.Ancak ekrana flash tuttuğumda ekran görünüyor ve istediğim işlemi gerçekleştirebiliyordum.Telefon uzun süredir yatıyordu bir gün sıkıldım ve yaptırmak için bir telefoncuya götürdüm.Telefon telefoncuda yaklaşık 1,5 hafta bekledi.Bugün gittim yapamıyorum dedi ödediğim parayla birlikte geri verdi.Telefonum yine açılıyor(seslerden ve itunes a bağlayınca anladım)Fakat telefonun ekranına flash tuttuğumda şimdi ekranda görüntü yok.İçindeki parçaları alıp değştirdiğini düşünüyorum.Telefonumun her türlü belgesi var.acaba telefonun parçalarının gerçekten benimkine ait olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?O parçaların da seri no su vs var mı?yani apple 12345 seri no lu iphone a, ben 345 kodlu ekranı ,455 no lu işlemciyi taktım gibi bişey var mı?Varsa eğer bu telefoncuya dava açmayı düşünüyorum.Bu işin parasında değilim insanları gerizekalı yerine koymaları beni çok sinirlendirdi.Tahminimce benim sağlam parçalarımı alıp başkasının arızalı telefonlarına taktı ve tamir ettim diye parasını aldı.
    Bu arada telefonum turkcell den alındı yani genpa çıkışlı

Yardımlarınızı bekliyorum lütfen...

• hiç anlayan yok mu arkadaşlar acil yardımm
  • 30 görüntüleme 0 cevap hiç mi bilen yok :D
  • İşlemci gibi ana parçaları öyle değiştiremezler dediğiniz gibi. Donanım ile ilgili çok bilgim yok ancak ekranda seri numarası yazıyordu galiba. Tek çözüm anlayan birinin açıp bakması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci ram fln öyle bilgisayar gibi değişmez ancak ekranı değiştirmiştir belki ondada seri numara var zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Acoskunoglu

İşlemci ram fln öyle bilgisayar gibi değişmez ancak ekranı değiştirmiştir belki ondada seri numara var zaten

yani başka iphone dan alıp benimkine takabileceği tek şey ekran mı?
  • Ekranı alabilir kamera var kilit tuşu var home tuşu var ses tuşları gibi aklıma bunlar geldi ama sizin sorununuza göre ekran gibi geldi bana belkide başka bişeyle uğraşırken güç kablosunu hatayla kesmiş yada eritmiş olabilir aynı şey ekran kablosu içinde geçerli yada telefon size hafif geliyorsa bataryayı almıştır tabi bunlar aklıma gelen en ütopik şeyler belkide bi suçu yoktur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4s servis yok sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ekranı alabilir kamera var kilit tuşu var home tuşu var ses tuşları gibi aklıma bunlar geldi ama sizin sorununuza göre ekran gibi geldi bana belkide başka bişeyle uğraşırken güç kablosunu hatayla kesmiş yada eritmiş olabilir aynı şey ekran kablosu içinde geçerli yada telefon size hafif geliyorsa bataryayı almıştır tabi bunlar aklıma gelen en ütopik şeyler belkide bi suçu yoktur

suçu olmama ihtimali yok.Telefonun ekranına eskiden flashla baktığımda her türlü işlemi yapabiliyordum ama şimdi ekrana hiç görüntü düşmüyo.Bataryayı zaten kesin değiştirmiş telefona itunes dan bakıyorum her dakika kapanıp açılıyor.

İşlemcinin felan değiştirilememesi ilgimi çekti çünkü bana genpa da bu adam da sorunu anakarta buldu.Adam anakartı değştircez demişti.Telefonun temeli olan parça bile değişebiliyorsa işlemci felan neden değiştirilmesin ki?Siz bu parçaların kesinlikle değiştirilemeyeceğinden emin misiniz?

• Hocam apple'in bilgisayarları bile böyle mesela ram'i çıkarıp alamassınız iphone'dada böyle işlemci ram bunlar hep anakarta lehimli tümleşik hepsi birbirinin üstünde dahili grafik kartı barındıran işlemci gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam apple'in bilgisayarları bile böyle mesela ram'i çıkarıp alamassınız iphone'dada böyle işlemci ram bunlar hep anakarta lehimli tümleşik hepsi birbirinin üstünde dahili grafik kartı barındıran işlemci gibi

Yardımın için teşekkürler bu son yazdığınla her şeyi tamamen anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddevvils

quote:

Hocam apple'in bilgisayarları bile böyle mesela ram'i çıkarıp alamassınız iphone'dada böyle işlemci ram bunlar hep anakarta lehimli tümleşik hepsi birbirinin üstünde dahili grafik kartı barındıran işlemci gibi

Yardımın için teşekkürler bu son yazdığınla her şeyi tamamen anladım.

Önemli değil yani bence adama gidin biraz sert çıkın belki bişeyler söyler bi arkadaşın konusu vardı izmirdeki teknik servisle ilgili orda apple'ı arayıp parçaları numarasından kontrol ettireceğini söyleyince adam ötmüştü bence sizde deneyin şansınızı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.