Şimdi Ara

İphone 4 TomTom Araç Kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 4'ume bir tane araç kiti almak istiyorum.Buyuk ihtimalle carrefour gibi mağzalardan uygun fiyata bir tane bulabilirim ama "ucuz etin yahnisi pek olur" diyede korkuyorum.Sonuçta 2 bin liralık telefonu takıcam,haliyle biraz sağlam olsun istiyorum.
    Bugun applestore'un 2 mağzasına telefon açtım.2 side $u anda ellerinde araç kiti kalmadığını ama ortalama 100 lira civarına sattıklarını soyledi [gps sinyali güçlendirme yokmu$]. Bende diyorumki; 100 liraya bunlardan alana kadar yurtdı$ından 70$'a tomtom araçkiti sipari$ etmek dahamı mantıklı,bildiğim kadarı ile tomtomda gps sinyali arttırma özelliğide mevcut...Yalnız şimdiye kadar yurt dı$ından ürün getirtmediğim için gümrükten korkuyorum, 70-100$ arasında bir ürün gümrükten geçerken takılırmı?

Birde benim yine anlamadığım ;
    ürün ebayde 70$ : LİNK
    Amazonda 80$ : LİNK
    Ama aynı ürün yine amazonda 100$ : LİNK [hatta anladığım kadarı ile eski modeli,tam bilmiyorum]
    Türkiyede ise bir sayfada adam 2. eline 220 TL para istiyodu,hemen sayfayı kapattım zaten fiyatı görünce.

Bu urunler arasında herhangi bir fark yoktur dimi;yani hepsi orjinal hepsi sıfırdır?Ozaman böyle fiyat farkları olması normalmi?En azından niye aynı ürün amazonda hem 80$'a hemde 100$'a satılıyor anlamadım :S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.