Şimdi Ara

iphone 4 türkcell vodafone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar bu günlerde kontratlı almak biraz zor gibi acaba türkcell yada vodafonede iphone 4 kontratsız peşin kaç tl bi bilgisi olan varmı türkcell veya vodafoneden almak istememin sebebi daha güvenilir ve garantili oldukları gg de falan satan arkadaslar var ama pasaport kayıtsız ve simlocklu satıyolar bide ne gibi bir garantisi varsa bilmiyorum aldıgımızda arıza cıkarırsa elimzde patlamasın yada cok büyük paralara ehli olmayan kişilere yaptırmayalım die düşünüyorum acaba güvenilir başka bi yer varmı fiyatıyla birlikte yazsak sevinirim arkadaslar

• Fiyatı bilmem 1600-1700arası idi genpada vf satmıyor kontratsız . Ama paran olsa bile kontratsız cihaz bulamıyosun malesef ülkemizde !
  • Daha kontratsiz cihazlar icin sure varmis simdi ip4 almak icin siraya girdiginde 5 ay bekliyosan kontratsizlarin ne zaman gelcegini sen dusun
  • ama bi ara kontratsız türkcellde 805 euro ydu sanırım sitesinde okumustum bunlardamı gelmiyo ya sırf bu yüzden iphone4 ten soğumaya başladım bu neya daha almadan stresi başladı almak istiyoruz ama alamıyoruz bulunmayan hint kuması yaptı kendini valla bu yüzden sinirleinip gidip samsung dokunmatik alcam ya ama ucuz bişey iphone4 ten başkasına o kadar para harcamam işte bunu apple firmasının duyması gerekiyor iphone4 e paraya kıyıoz ama piyasada yok
  • yanlıs anlamayın iphone 4 e lafım yok diret olarak apple a
  • Sunulan hizmetlerin bedeli düşüldüğünde kontratlı iphone 4 icin ödenen bedel yaklaşık 1.000 TL.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 24 Ocak 2011; 19:13:30 >
  • yaklaşık iki hafta önce turkcell'den aradiklarinda koştur koştur gittim cihazı almaya ama ne yazık ki sadece kontratlı satıyoruz direk satış yapamıyoruz dediler paranızla rezil olmak buna denir bence...

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivacola

Sunulan hizmetlerin bedeli düşüldüğünde kontratlı iphone 4 icin ödenen bedel yaklaşık 1.000 TL.

Kaynak

öylede hocam adamın canını sıkıyolar işi gücü bırakıp iphone4 peşine düşürüyolar tabiki kontratlı almak mantıklı ama bide alabilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

yaklaşık iki hafta önce turkcell'den aradiklarinda koştur koştur gittim cihazı almaya ama ne yazık ki sadece kontratlı satıyoruz direk satış yapamıyoruz dediler paranızla rezil olmak buna denir bence...

saygılar

işte kardeş paranla alamıyosun ama ben taktım bekliycem alcam inş
  • inşallah abi bende bekliorum bakalım hangimize önce gelcek... Salak gibi ilk cıktıgında elime gecen cihazı para hirsina sattim 4.0 versionlu iphone almıstım 1100 liraya saglam kar edecem die sattim simdi iphone arioz yana yana :))

saygılar
  • ben daha sipariş vermedim bi haftadır arastırıyorum bgugün yarın sipariş vercemde türkcellden mi yoksa vodafonedenmi alsam karar veremedim hayırlısı bakalım kardeş bakalım kim önce alcak :D
    saygılar
  • vodafon kontratlı iphone 4'ler artık sim lock'lu olarak geliyormuş. Bugün cihazı alırken söylediler. bilginize,
  • yani vodafoneden başka hat kullanamayacazmı kardes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.