Şimdi Ara

iphone 4 ü kılıfsız korumasız kullanan varmı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
7.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sayfayı özetleyecek olursak..... kılıfla kullanmak telefonun güzelliğini öldürüyor ama hassas olması sebebiyle kılıfsız ya da jelatinsiz kullanılmıyor...

bu tercih te kullanıcının telefonu kullanış şekline göre karar vermesi gerekiyor...

birkaç diğer yorum ise wraspol kullanıcıları ürünün bir süre sonra sararmasından şikayetçi olmuş yada ön jelatinin kısa gelmesi sebebiyle sadece arka jelatinini kullanıp ön tarafa maliyeti daha düşük jelatin takmayı tercih etmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shat
    arkaya çin malı bir jelatin taktım sadece. arka çizik içinde deli gibi eğer alta geçmişse vay anam vay. geçen de cebimden çıkarırken düşürdüm metal kısmın köşeler az bişi nokta nokta çizildi

hocam yanlis anlamayin ama okurken gulmekten öldümm :D neler olmus oyle ya g.o :(
  • SGP UltraCrystal EX ile ön ve arkayı kapladım, yanlar için SGP Neo Hybrid EX aldım kullanıyorum, şimdi de Vapor sipariş ettim, yanlara Vapor uygulamak daha mantıklı.
  • ya arkadaşlar siz niye ugrasıyorsunuz yok sgp dir wraspol dur bunlar cok sacma ben invisible shield kullanıyorum cok da memnunum ve asla cizilmiyor farkedilmiyor arkadaşlar zagg invisible shield en iyi koruma ömür boyu garanti veriyorlar hızlı al com da 40 lira hepsiburadada 50 lira alın kullanın you tube de baska yerleerde bisürü videoları var hatta adam invisible shield le kaplıyor üstünü civiyle ciziyor yine cizilmiyor bu ürün müthis arkdaslar bi göz atın eminim siz de o hantal pis kılıflardan kurtulacaksınızbaska bise kullanmaya gerek yok mutlaka göz atın: zagg invisible shield
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

ya arkadaşlar siz niye ugrasıyorsunuz yok sgp dir wraspol dur bunlar cok sacma ben invisible shield kullanıyorum cok da memnunum ve asla cizilmiyor farkedilmiyor arkadaşlar zagg invisible shield en iyi koruma ömür boyu garanti veriyorlar hızlı al com da 40 lira hepsiburadada 50 lira alın kullanın you tube de baska yerleerde bisürü videoları var hatta adam invisible shield le kaplıyor üstünü civiyle ciziyor yine cizilmiyor bu ürün müthis arkdaslar bi göz atın eminim siz de o hantal pis kılıflardan kurtulacaksınızbaska bise kullanmaya gerek yok mutlaka göz atın: zagg invisible shield

Öncelikle bu konularda biraz bilgi edinmeniz lazım, SGP ekran koruyucusu alanında uzmandır, wrapsol ise düşmelere karşı dahi cihazı koruyan bir kaplamadır, invisible shield'in uygulanışı çok zahmetli, ayrıca düşmelere karşı pek koruma sağlamaz sadece çizilmeye dayanıklıdır, SGP de aynı şekildedir, o yüzden SGP + Vapor diyorum ben, ekranda dokunmatik hassasiyetine minimum etki istiyorsanız SGP alacaksınız

• bence 5-10 tl ' ye ekran koruyucu alın takın ..zaten düştükten sonra sabaha kadar koruma olsun k.bakmayn ama etki etmez.. bu benim kişisel görüşüm ha şöyle çizilmelere korur cebinizde bozuk para anahtar vs.vs. ama düşmelere karşı bunların hepsi gereksiz bence
  • asla sgp almayın arkadaslar ben invisible shieldden önce sgp ultra oleobhic koruyucu kullanıyordum ekran koruyucu ciziliyor bi süre sonra afedersiniz ekrana bakamıyorsunuz bende arastırdım invisible shieldi buldum herkes tavsiye etmis ayrıca arkadasın dedigi gibi degil invisible shield askeri malzemeden yapılmıstır ve darbelere karsı da koruyor ayrıca dokunmatik hassayetine hiç etkisi yok ben kullanıyorum arkadaslar ve cok tutucu bi özelligi var telefonu kaydırmıyor zaten özellikklerine videolara bi göz atarsanız göreceksiniz.tek kötü yanı uygulaması zahmetliş ama uyguladıktan sonra böle sgp mis wipor mus bos oldugunu göreceksiniz invisible shield telefonu oldugu gibi gösteriyor hicbir ek katmanı yok kötü görüntüye cizilmeye darbelere son

• quote:

Orijinalden alıntı: anLhnTa

bence 5-10 tl ' ye ekran koruyucu alın takın ..zaten düştükten sonra sabaha kadar koruma olsun k.bakmayn ama etki etmez.. bu benim kişisel görüşüm ha şöyle çizilmelere korur cebinizde bozuk para anahtar vs.vs. ama düşmelere karşı bunların hepsi gereksiz bence

5-10 TL'lik koruyucu çizilmelerden de korumaz, ayrıca da düşme koruması elbette belirli sınırlar içinde söz konusu olan bir şey, telefonu 2 metreden düşürürsen hiçbiri korumaz ama elinden belinin hizasından kayar düşerse Vapor veya wrapsol koruma sağlayabilir.
  • Bisikletle yokuş aşağı hizla giderken cebimden uçtu, asfaltta 10m kadar caminin üzerinde peşimden sürüklendi. ebayden 3 dolara aldığım sert plastik ilk darbeyi koseden alıp kırıldı sonra yarısı çıktı. Sonuc; 1 $ Lik on koruma naylonu çizildi hatta oyuldu fakat ekranda çok şükür bir şey yok. Çok hafif plastik ezigi oluştu. artık koruyucu kap kullanmıyorum fakat arkaya da aynı naylondan yapistirdim. Sade hali daha şık bence. Bir de sunu soyliyim ilk aldığım koruma vapor kopyası aluminyum, 4 vidayla takılan cerceveydi. Süper şık sağlami fakat aluminyum olmasına rağmen ağırdı. Cekim kalitesini düşürüyordu. İlgilenen varsa ebayden bulabilir 30 $ civarı. Vapor, 200 $ a satilirken çakması alınabilir. O da bir badire atlatmıştı. Arkadas Osmanlı tokadı uygulamasını çok canlı yaptı ve Tlf elinden firlayip tavana vurdu, oradan cama, duvara, masaya ve yere. İçindeki darbe ekici minik süngerler is görüyor ancak bir kac yerden boyası attı. Hor kullananlara tavsiye ettim gitti.

• ben de kılıfla kullaniyorum ama söyle bir sorun var. masa üstü şarj cihazı (Dock Station) ve Araç Tutacağı almıştım maalesef bunlara kılıfla olmuyor. Kılıfsız korumasız takmak gerekiyor. Zırt pırtta çıkmıyor bu korumalı kılıflar. Karar veremedim ya bunlari kullanmayacagim ya da kılıfsız kullanacagim.
  • wrapsol ile kullanıyorum gayet de yeterli oluyor bence
  • Ben de Iphone 4'ü Wrapsol benzeri olan BestSkinsEver (BSE) ile kullanıyorum
    ancak tabii düşmelere karşı gözüm gibi de kolluyorum aleti :)
  • ben tamamen korumasız kullanıyorum.
    sadece arka kapakta dikkatli bakınca görünen çizikler var o kadar
  • Carbon fiber istiorm da nerdn bulablrm acaba arkadaslar? Bnde 5tl lik tek on jelatinle kullaniorm + kılif arkasina bulana kadar
  • arkadaşlar mükemmel kusursuz harika bir kılıf buldum biraz pahalı ama cihazı bir ömür boyu kesinlikle korur iskin revo4 marka kılıfı mutlaka arastırın hizlial.com da 69 tl youtube de videoları var mutlaka bakın siddetle tavsiye ediyorum...
  • Bodyguardz la kapladım yanları dahil..
    6 aydır kullanıyorum, kaç kez yere düşürdüm hiçbirşey olmadı..
    Ayrıca sararma yapmıyor, soyulmuyor..
    Kaplanmadan önce elimden kayıyordu, şimdi öyle bir dert de yok..
    Tavsiye ederim kesinlikle..
  • arkadaşım kılıfsız hatta korumasız kullanıyor

çizik içinde teletonu
  • Bende aldığım gibi kullanıyorum .teli ilk aldığımda cebimden törenle çıkarıyordum ama artık sıradan bı tel oldu naparsin insan oğlu nankör alincaya kadar 2 ay sıra bekle sonra umrunda olmasın•
  • bence iphone kılıfsız kullanılmamalı. yazık, alete o kadar para veriliyor. kılıfsız kullanınca anında çizilmeye başlıyor...bırakın düşürmeyi, çizilmesi için masaya bırakmanız yeterli. bir zaman sonra çizik içinde olduğunugöreceksiniz...
  • iphone 4 kılıfsız korumasız olmaz sonra pişman olursunuz

Benim arkadaşım benden alacaktı vazgeçti almadı 2 gün sonra aradı telefonu düşürmüş elinden kırılmış telefonun arkası

Bunlar sattığım ve kullandığım kılfılar kılıfsız olmaz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.