Şimdi Ara

iphone 4 ü kılıfsız korumasız kullanan varmı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
7.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kılıfsız kullanmayın arkadaşlar iphone çizilmeye aşırı müsait
  • arkadaşın cihazında herhangi bir ekran koruyucu veya kılıf yoktu. Çocuğu bir ara almış arabacılık oynamış ve tabii ki her taraf çizik çizik.
  • Bende 3-4 ay korumasız kılıfsız kullandım. Özenerekte kullanmadım ayrıca. Sadece telefon hangi cebimde ise orada bozuk para, anahtarlık vs olmadı. Gören kişiler nasıl bu şekilde çiziksiz kullanıyorsun dediler. Ancak baktim ki kurcalayanlardan dolayı 1-2 kılcal çizik oluşmuş. Ben de ön ve arkaya naylon koruma yaptırdım sadece. Fazlası zarar. Kaba kılıfları sevmiyorum..
  • Şu naylonumsu koruyucular neyse de, renkli kılıflar vs aleti bence çok kötü gösteriyor. Ayrıca kalınlaştırıyor.

Telefon normalde çıplak haldeçok şık duruyor. Cebe koyarken bozuk para,anahtar vs. olmasın gayet rahat kullanılır

Ha arkasında kılcal çizik oluşabilir belki biraz ama ne yapayım. Telefon zaten acayip kaplarla full kaplı olduktan sonra çizik varmış,yokmuş zaten birşey farketmiyorki.
  • ön arka 5tl lik jelatin yanlar bumper
  • 3 aydır carbon fiberle kullanıyorum,çok memnunum ama artık wrapsol yada bodyguardz alcam.
  • KILFISIZ KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM ÇİZİK VS. OLSADA SONUCTA TELEFON ARTIK ALIŞTIM HİÇ RAHATSIZ ETMİYOR İŞİMİ GÖRÜRÜYOR YETER .. KILIFSIZ KULLANMANIN TADI BAŞKA YAA NOT: KILIFSIZ KULLANANLAR DAHA İYİ BİLİR TELEFONUN TADINI
  • demin otoparkta mıcır taşlı asfaltın üstüne düştü. elimden kaydığı anda telefonu ayağımın üzerine düşücek şekilde ayağımı geri çektim (topu yumuşatma hareketi) ve telefon ayağıma çarparak ivmeyi kaybettikten sonra yere yuvarlandı. üzerinde kılıfı vardı ve hiç bişey olmadı (tabi ön camın üstüne düşse tuzla buz olurdu o ayrı. ama köşeler sapa sağlam kılıf olmasaydı o metal kısımlar bayağı içeri göçecekti ve iğrenç bi görüntü olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Bende aldığım gibi kullanıyorum .teli ilk aldığımda cebimden törenle çıkarıyordum ama artık sıradan bı tel oldu naparsin insan oğlu nankör alincaya kadar 2 ay sıra bekle sonra umrunda olmasın•

Hocam sesli güldüm yeminle
  • Koyduğunuz yere dikkat edip düşürmediğiniz sürece kolay kolay çizilen bir yüzeyi yok öyle iphone 3g/3gs'ler gibi. Kılıfsız korumasız dikkatli kullanmak lazım. Mesela ben bugün elimden düşürdüm, artık nasıl bir düştüyse resmen kırk takla attı telefon yerde, koruması olmasa eminim bir yerleri ezilir hatta çatlar ve çizikler içinde kalırdı. Ben koruma olarak SGP'nin Neo Hybrid Case'ini (tıkla) kullanıyorum, ön ve arka yüzünde ultra parlak koruyucu jelatin ile geliyor. Bugün oldukça yeterli bir koruma sağlandığından emin olmuş oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 4 Mayıs 2011; 23:43:52 >

• Ne 3G yi nede 4' ü kılıfla kullanmıyorum, kullanmayacağım da.
    Adam gibi cebinde taşır, tuvalette işini görürken kurcamalazsan birşey olmaz.
  • En ince kılıf diye bahsedilen pinlo slice 3 kullanan var mı ?

http://www.pinlo.com/e/products/iPhone4/Slice3.html
  • bende kılıfsız kullanıyorum az bir dikkatle sorun olmuyor sadece deniz havuz durumu için bir tane su geçirmez kılıf bulmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: equator

bende kılıfsız kullanıyorum az bir dikkatle sorun olmuyor sadece deniz havuz durumu için bir tane su geçirmez kılıf bulmak lazım

Su geçirmek kılıflar telefonunu 2 katı büyütüyor uzak dur hocam aman
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkiller004

Koyduğunuz yere dikkat edip düşürmediğiniz sürece kolay kolay çizilen bir yüzeyi yok öyle iphone 3g/3gs'ler gibi. Kılıfsız korumasız dikkatli kullanmak lazım. Mesela ben bugün elimden düşürdüm, artık nasıl bir düştüyse resmen kırk takla attı telefon yerde, koruması olmasa eminim bir yerleri ezilir hatta çatlar ve çizikler içinde kalırdı. Ben koruma olarak SGP'nin Neo Hybrid Case'ini (tıkla) kullanıyorum, ön ve arka yüzünde ultra parlak koruyucu jelatin ile geliyor. Bugün oldukça yeterli bir koruma sağlandığından emin olmuş oldum

Geçmiş olsun.
    3gs de iSkin Revo koruma vardı oda takla attı ama hiç bir sorun yaşamamıştım şimdi 4 de bumper var ama yakında alırım bi tane de buna komple koruma şart bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: aretha

quote:

Orijinalden alıntı: painkiller004

Koyduğunuz yere dikkat edip düşürmediğiniz sürece kolay kolay çizilen bir yüzeyi yok öyle iphone 3g/3gs'ler gibi. Kılıfsız korumasız dikkatli kullanmak lazım. Mesela ben bugün elimden düşürdüm, artık nasıl bir düştüyse resmen kırk takla attı telefon yerde, koruması olmasa eminim bir yerleri ezilir hatta çatlar ve çizikler içinde kalırdı. Ben koruma olarak SGP'nin Neo Hybrid Case'ini (tıkla) kullanıyorum, ön ve arka yüzünde ultra parlak koruyucu jelatin ile geliyor. Bugün oldukça yeterli bir koruma sağlandığından emin olmuş oldum

Geçmiş olsun.
    3gs de iSkin Revo koruma vardı oda takla attı ama hiç bir sorun yaşamamıştım şimdi 4 de bumper var ama yakında alırım bi tane de buna komple koruma şart bence.

Sağlam bi bumper iş görür

mesela Vapor Element Case

• Ben de kılıfsız kullanıyorum...Arkada ve önde sticker var ama markasını falan bilmiyorum....Bugün stickersız kullanılan bir iphone 4 ile bütün ayarları aynı yaparak (parlaklık, duvar kağıdı vb.) yanyana koyunca gördümki sticker görüntüyü gerçekten çok etkiliyor...yani stickersız olanın ekranı o kadar net o kadar güzeldi ki kendi telefonumdan bu naylon korumaları çıkarmayı düşünüyorum...

Bu wrapsol dediğiniz şey ne ki? ekran görüntüsü aynı kalıyor mu?
  • kullandım, uzun süre, arkadaşın inadına, çizilir dedi, 2 hafta kılıfsız kullandım tamamen çıplak, nokta kadar iz yok.Şu anda slikon kılıfla kullanıyorum, oda düşme tehlikesine karşı, çizilmiyor hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: aretha

Geçmiş olsun.

Sağlam bi bumper iş görür

mesela Vapor Element Case

teşekkürler @aretha. Bahsettiğim bumper yeterince iyi gibi :)

@maknc bu neo hybrid'i almadan önce vapor'u düşünmüştüm ama biraz ağır ve kaba gibi geldi bana, o yüzden vazgeçmiştim. Ama silver/black olanı çok şık duruyor o ayrı :)

• ben karbon fiber kaplama ile kullanıyorum yanlar ve arka taraf hem şık, göz alıcı duruyor hemde koruyor ön camdada normal koruma jelatini var. memnunum tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.