Şimdi Ara

iphone 4 ü kılıfsız korumasız kullanan varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
7.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düne kadar hiç birsey yoktu dün jelatin taktım.yaklaşık 2 ay kilifsiz kullandım çizik yok ama çok koruyarak kullandım .
  • Kılıfsız kullanıyorum. Arka tarafta hafif bir çizik oluştu. Ama göze batmıyor. Anahtarla aynı cebe koymayın yeter.
  • 4 Değişik kılıf aldım koruyucu da dahıl..Ancak en sonunda hepsınden vazgectım vede anahtar vs koymadığım cebte taşıyorum 15 gündür dıkkatlıce şu ana kadarda hıc bır şey olmadı.Dıkkatlıce kullanılırsa hıc bır şey olmuyor kım ne derse desin kılıfsız bır başka görünümü var cıhazın...
  • korumayla bile kullansan çok dandik cihazın arkası hemen çatlıyor
  • Arka kapak çizilmiş bile ne zaman oldu anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 28 Aralık 2010; 17:51:16 >
  • Kılıfsız kullanıyorum, dikkat ederseniz birşey olmaz. sadece arka cam yüzei çok ufak, belli açılarda zar zor görülebilen çizikler olabiliyor o kadar..
  • bende @tezkehan ın kullandıgı t-teck ten kullanıyorum. benim ön taraf tam oturdu sorunsuz ve kesinlikle cok kullanışlı. kayganlık aynı parlama yapmıyor ciziklerden koruyor ve kalınlastırmıyor. evde iSkin solo nun cakması bir kılıf karbonfiber kaplamalarım 2 tanede 5 liralık ön arka jelatinim duruyor ama t-tec i cıkarmaya kıyamadıgım için değiştirmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruchausen

korumayla bile kullansan çok dandik cihazın arkası hemen çatlıyor

siz iphone 3g den bahsediyorsunuz sanırım...
  • hocam bunun adı nedir bi de sadece yanları kaplanmış arkasını neyle koruyosunuz?

Orijinalden alıntı: ekdellal

Orijinalden alıntı: barbelo
    Kullanıcagım tek kılıf...........................

iphone 4 ü kılıfsız korumasız kullanan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 28 Aralık 2010; 20:42:41 >
  • http://www.elementcase.com/iphone4.html

buyrun link. ismi vapor. yanları aynı bu şekilde arkasıda karbon fiberden oluşan bir çeşiti de vardı ama fiyatları biraz tuzlu ve alanlar kararma vs gibi şikayetlerde bulunuyorlardı. renk seçimini fln iyi yapmak gerek satın alırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009
    4 Değişik kılıf aldım koruyucu da dahıl..Ancak en sonunda hepsınden vazgectım vede anahtar vs koymadığım cebte taşıyorum 15 gündür dıkkatlıce şu ana kadarda hıc bır şey olmadı.Dıkkatlıce kullanılırsa hıc bır şey olmuyor kım ne derse desin kılıfsız bır başka görünümü var cıhazın...

Aynen, ben de kilifsiz ve jelatinsiz kullancam tikatli bi sekilde, kılıf havasını bozuyo.
  • arka ve yanlar karbon fiber,ön taraf için ise bir şey kullanmıyorum.cam ile jelatine dokunma arasında büyük fark var.
  • Sonuç olarak kılıfsız kullanıcaz.heralde teşekkürler herkese..
  • Kılıfı attım yine
  • Arka taraf hassas. Arkaya bir jelatin yeterli. Yanlar ve on kısım çizilmeye dayanıklı biraz. Ben arkaya celatin yapistirdim o kadar. Ekrana jelatin yapistirinca ekranın güzelliğini örtmüş olursunuz!!
  • Bumpera kapağa falan hiç gerek yok.Arka ön jelatin koruma alın ve arka kapak için bunu alın estetiği de kaybolmuyor ben aldım cok memnunum.

http://urun.gittigidiyor.com/iPHONE-4G-SEFFAF-MiKA-KAPAK-3-EKRAN-KORUYUCU_W0QQidZZ38440889
  • benimde 2 gün önce malesef telefon dışardayken sokakta cebimden düştü .. sadece yan taraf az çizildi .. birde arka tarafa düşmesine rağmen sadece küçücük nokta gibi bir çizik oldu ama kılıf bir türlü kullanamıyorum acıkcası bu cihaza kılıf yakısmıyor artık nereye kadar götürürse takıntılı biriyim bu konularda ama insan kasanın komple değişimini 600 tl civarı olduğunu duyunca alışıyor ister istemez

• Kılıfsız kullanma dostum ben silikon kılıf ile kullanıyorum. Elimden sayısız kere yere düştü çizik dahi yok. Kılıfsız olsa kırılırdı belkide...
  • çok dikkatli bisekilde kullnılırsa kullanılabilir ama dustuğu zaman zarar alabiliyor. Tamamıyla tercih sizin korumalı kullnmasında fayda var benim gibi teli dusurunler daha iyi anlıyordur
  • Kilifsiz korumasız kullanıyordum ama araçta elimden düştü ve köşesinde çok küçük bir yeri kırıldı. Sonrasında ABD'den orjinal Bumper aldım. Su an Bumper ile kullanıyorum ama çıplak kullanımı daha güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.