Şimdi Ara

iphone 4 ü kılıfsız korumasız kullanan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
7.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 tl diyen arkadaşlara katılıyorum cizik için ön ve arka jelatin gayet iyi cizilirsede jelatin cizilir kılıf için herkezin zevkine telin estetiğine göre kılıflar mevcut dediğim gibi cizikten korkuyorsan 5 tl lik den vaz geçme diğer pahalılarda daha iyi bana göre ve forumda okuduğum bi kaç kişinin yorumuna göre
  • sadece wrapsol kaplı o kadar

kılıf kullanmıyorum çizilme kaba durma vs yok
  • invisible SHIELD nasıl kullanan varmı?
  • eskiden bodyguardz kullanırdım iphone 2g de. şimdi 3gs var ve hor kullanıyorum ne ekran koruması ne dış koruma kılıf vs kullanmıyorum. telefon bu elbet çizilecek günü gelince satacaksın, satarken temiz olması fiyatta farketmiyor. bence hiç uğraşmayın kılıf falan olduğu gibi kullanın.
  • Altunizade Capitol'de gördüğüm, teşhirde duran tüm iPhone 4'ler çizilmiş durumda. Yani çokta sağlam değil. Ben de silicon kılıfla kullanıyorum, estetik durup, durmaması çok önemli değil, İşimi görsün yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 27 Aralık 2010; 18:31:16 >
  • Wrapsol kullanıyorum genel olarak memnunun. Memnun olmadığım tek nokta kalın olmasından dolayı HOME tuşu içeride kalıyor ve tuşa basacağınız zaman parmağınız 1-2mm daha içeri girmesi gerekiyor.

Buna rağmen kılıf kesinlikle kullanmam. Telefon hem ağırlaşıyor hem de cebe sığmıyor.
  • Kilifsiz kullaniyorum arkasi gayet ciziliyor
  • kılıfsız kullanıyorum dikkatli kullanırsanız hiç bir şekilde çizilmez. Önü cam arkası cam yanlarıda metal tarzı bişeyle yapılmış bir ürünü zorlamadığınız sürece çizilmez.
  • ön ve arkada turkcell de satılan ekran koruyucuları ve gene turkcell de satılan siyah giydirmeli kılıf kullanıyorum.
    0 çizik.gayette memnunum.
    gidipte 2mm kalınlığında şeye 60lira verme derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbelo
    Kullanıcagım tek kılıf...........................

iphone 4 ü kılıfsız korumasız kullanan varmı?

Çok karizmatik duruyor bunlar da. Getirtmesi zor galiba. Bir de canlısını görebilsek belki uğraşmaya deger getirtmek için.

• 10 liraya dandik bir kılıf almıştım. Baktım güzel olmuyor çıkardım kılıfı. Cepte kılıfsız duruyor. Telefonun bulunduğu cepte başka birşey olmamasına rağmen arka tarafta 5-10 tane çizik oluştu. Cihaz 2 kere kanepede uzanırken cepten kayıp yere parkenin üstüne düştü. Nerden baksan 60cm. Allah'tan cihaz sapasağlam. Güzel bir kılıf görürsem alabilirim. Yada bumper almam şart.

Alttaki video'yu 5-6 kez izledim. Cihazı çıplak gördüğüm her an video gözümün önüne geliyor. Sanki telefon vurulacak gibi oluyor. Acele bumper almam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 28 Aralık 2010; 0:20:04 >

• quote:

Ebay'da 100$ 'a satıyorlar. Bir iki video izledim. Güzele de benziyor. Alsak mı bitane. Edermi o kadar.

• ben hiç birşey olmadan cebimde hunharca kullanıyorum,4 ay kadar oldu alalı,en ufak bı çizik yok benım sansım mı yoksa benım hunharca anlayısım bıraz kıbar mı bılmıyorum ama cızık olmadı hıc...sadece cebımde ip4 varsa o cebe bozuk para anahtar gbı seyler koymuyorum..aldıgım enbuyuk onlem bu...

not: bu yazıdan sonra telefonumda umarım çizikler oluşmaz :))

buarada o kılıf cok guzel benımde kullanırsam kullancagım tek kılıf o olur..oda kılıf değil gerçi ama olsun...ancak 100 dolar fln etceğini düşünmüyorum....20 30 dolar işler benden okdar ;)
  • ben invisible shield+iskin solo kullanıyorum gayetde memnunum.

invisible shield ı uygulaması biraz sıkıntılı aslında kenarlarda hafif boşluklar kaldı ama iskin solo takıldığında o boşlukları kapatıyor.

gayet karizmatik oldu telefon böyle.

aynı zamanda ebay dan 1 dolara aldığım screenguard isimli sadece ön ekran jelatini var 2 tane, ama pakette bekletiyorum.

bu arada amerikadan orjinal bumper sipariş ettim, invisible shield+bumper hem daha ince olcaktır hemde daha estetik durcaktız zannımca
  • Ben aldığımda arkada ve önde jelatini vardı onlar hala duruyor nereye kadar giderse artık,yanlar içinde silikon kılıf aldım böyle iyi gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdsev
    quote:

Ebay'da 100$ 'a satıyorlar. Bir iki video izledim. Güzele de benziyor. Alsak mı bitane. Edermi o kadar.

Ben bunun çakmasını aldım 25$ a ebaydan almıştım. Su an onu kullanıyorum. Gayet dehşet şık ;)

• Bende T-tec diye 10 liralık bi ekran koruyucu kullanıyorum. Turkcell de avea da falan satılıyo. Arka kapak için olan jelatin ön ekranın malzemesinden değil.Ön ekran için kaygan ve parmak izi tutmayan hafif mat bişey yapmışlar. Arka kapağı koruyan jelatin parlak. Tek sıkıntısı bende ön jelatin tam oturmadı. Ya bana gelen ürün hatalıydı, ya ben yapamadım ya da ufak bi oturmama problemi var. Gene de 10 liralık bi ekran koruyucu için gerçekten çok iyi. Wrapsol, bodyguarz, invisble shield, zagg hangisini alsam acaba diye kararsız kalanlara tavsiye ederim.
  •  iphone 4 ü kılıfsız korumasız kullanan varmı?

***bu iki kılıfı kullanıyorum bide 5 liraya çankaya dan aldığım ön arka seffaf skin kullanıyorum. daha önce yine iphone4ümü şarjdayken düşürümp arkası göçük ve çizik dolmuştu. bi kaç arızası vardı garantiden yenisi gelince bu sefer daha dikkatliyim :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okty_ksk -- 28 Aralık 2010; 0:48:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArAnAnAdAm

quote:

quote:

Ben bunun çakmasını aldım 25$ a ebaydan almıştım. Su an onu kullanıyorum. Gayet dehşet şık ;)

25$'lık olanı bulamadım. Satışta yok herhalde??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArAnAnAdAm

quote:

quote:

25$'lık olanı bulamadım. Satışta yok herhalde??

Misal;

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=170583872666&index=15&nav=SEARCH&nid=79395161879

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.