Şimdi Ara

iphone 4 ü kılıfsız korumasız kullanan varmı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
7.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben wrapsol ile kullanıyorum. Kılıfsızlar için bence düşürmedikçe sorun yok.
  • Kilifsiz birkaç kere denedim. Elim bir türlü alışmadı. Her an düşecek gibi bir his veriyor. Yeni modelde bunu dikkate almalilar bence.
  • wrapsol ile kullanıyorum cok cok cok memnunum ve kımse farketmıyor. hatta oglum cızılecek neden boyle kullanıosun len dıyenler cok..

yanlarda sararma basladı yalnız rahatsız etmıyor benı ama gıcık edıyor... bi ara resmını cekıp yenısını ıstemem gerek amerıkadanda kargosuyla kım ugrasıcak...
  • Malesef çiziliyor
  • aslında dikkatli kullanılırsa yere düşmediği sürece hiç bir şey olduğu yok .. ben 3 ay oldu alalı cihazı ilk günden berli sadece ön cama ekran koruyucu taktım.. yani hiç koruma kullanmadım ama malesef geçen hafta bir anlık dalgınlığımda cadde'de 1-2 metreden telefon cebimden düştü ve arka tarafı yere düştü.. sadece yan taraf az bişe sıyrıldı o metal olan yer değil siyah olan kenar birde şu arka kapaktaki apple logosunun üstünde küçücük bir çizik oldu nokta şeklinde... dayanamadım 2 gün önce bir kılıf aldım koruma icin fakat cihazdan soğudum kılıfla alışmışım kılıfsız kullanmaya :) her neyse bugün gene cıkarttım kılıfı yani dikkatli kullanılırsa hiç bir şey olmaz cihaza o kadar para veriyoruz bari istediğimiz gibi kullanalım tadını cıkara cıkara neyse cok konustum galiba kısacası alışmış kudurmustan beterdir ben alıştım kılıfsız sade kullanmaya artık gittiği yere kadar

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6464756hythht -- 18 Nisan 2011; 21:49:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan�

ben wrapsol ile kullanıyorum. Kılıfsızlar için bence düşürmedikçe sorun yok.

Kaan Mesaj alımını kapatmıssınız mesaj gonderılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarierdem

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan�

ben wrapsol ile kullanıyorum. Kılıfsızlar için bence düşürmedikçe sorun yok.

Kaan Mesaj alımını kapatmıssınız mesaj gonderılmıyor

hayır hocam yaa bıktım bu sorundan PM sorunu firefoxdan kaynaklanıyor başka bir tarayıcı ile login olup PM atın.
  • İlk zamanlarda kılıfsız kullanıyordum. Çünkü youtubedan izlediğim bir dayanıklılık testinde çizilmeye karşı dayanıklı olduğunu gördüm. Hatta videoda da çivi ile basınç yapılarak çizilme durumuna bakılıyordu. Gayet dayanıklı bir camı olabilir. Ama gene de yeterli değil. Normalde gözükmese de güneş ışığı üzerine geldiğinde küçük bir çizik gördüm. İlk önce leke falan sandım. Sonra leke olmadığını anlayınca panikledim. Hemen bir kılıf aldım. Şuan bunu kullanıyorum.
     iphone 4 ü kılıfsız korumasız kullanan varmı?

• yanlar wrapsol korumalar
    ön ve arka 5 liralıklardan sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 18 Nisan 2011; 22:33:58 >
  • arkaya çin malı bir jelatin taktım sadece. arka çizik içinde deli gibi eğer alta geçmişse vay anam vay. geçen de cebimden çıkarırken düşürdüm metal kısmın köşeler az bişi nokta nokta çizildi
  • ben korumasız kullanıyorum
  • Ben sgp neo hybrid ile kullaniyorum cihazin her tarafini sariyor,cihazda 1 tane bile cizik yok
  • Ben de hepsiburadan.com dan aldığım sgb case kılıf ile kullanıyorum, ekran korumasız olarak. Geçen gün kılıf kullanmadım ve cebimden çıkardığım da elma logosunun yanında 10-15 mm derin denilebilecek bir çizik olmuş. Bu kadar kolay çizilebiliyor, çok dikkat etmek lazım. Artık kılıfsız da kullanıyorum battı balık yan gider misali :)
  • Hayatta kilifla kulanmam bir telefonu. aksi halde giselle bundchen ile evlenip kara carsaf giydirmek gibi birsey
  • Desenini beğendiğimiz koltuğu alır üstünü örteriz biz Türküz :)) (bende 20 tlye arkasını yanlarını kapatan bı kap aldım Çin ısı on tarafinada jelatin aldım 10 tl ye valla icim icimi yiyor kapsiz falan kullanmak istyrm ama ne kadar dikkat edersen et düşüyor arkadas)
  • aslında kılıfla kullanmayı hiç sevmem.

bundan önceki 3g mi kılıfsız kullandım.

ancak şuan akıllandım,wrapsol koruma+sgp neo hybrid ex ile kullanıyorum.(wrapsolun ön korumasını kullanmıyorum.sadece arka tarafta var.)

telefon kalas gibi oluyor ama napalım çizilsin istemiyorum
  • en iyisi bumper arka öne jelatin olay bitmiş ne telefonun görüntüsü kayboluyor nede elinizden düşecekmiş gibi hissediyorsunuz elalemın elıne rahatca veriyorum masanın ustune koyuyorlar zaten bumper yukseklık sağlıyor.bence en iyisi bumper ama havasına hava katsın diyorsanız moshinın kılıfını oneririm yukarıdakı kılıfın siyahı 10 numara ınce
  • Ön ve arkada aldığım jelatin duruyor hala etrafı içinse Bumper var...
  • var
  • Ben de internetteki videolara güvenerek çizilmiyor diye kılıfsız kullandım. Bir süre sonra ışık altında baktığımda arkada kılcal çizikler gördüm. Steinheil Ultra Crystal alıp uyguladım şimdi çok rahat masanın üstüne koyabiliyorum. Sgp Neo Hybrid Ex aldım ama telefonu çok kabalaştırdığı için kullanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.